Çizgi Roman

Çizgi Roman

Son dakika çizgi roman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çizgi roman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çizgi roman haber sayfamızda...

Çizgi Roman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.378 çizgi roman haberi bulunmuştur.
AQUAMAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Aquaman filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?
AQUAMAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Aquaman filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi? Aquaman filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. DC Çizgi Roman karakterleri arasında en popüler olarak bilinen Aquaman filmi bu akşam TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. James Wan tarafından yönetilen filmin başrollerinde Jason Momoa, Amber Heard, Patrick Wilson, Willem Dafoe, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Dolph Lundgren ve Nicole Kidman yer alıyor. Peki, Aquaman filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi? İşte Aquaman filmi oyuncu kadrosu…
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Yüz görümlüğü 1.8 milyon dolar
Yüz görümlüğü 1.8 milyon dolar Batman’in ilk kez göründüğü çizgi roman, Heritage Auctions’da düzenlenen açık artırmada 1.8 milyon dolara satıldı.
9.04.2024 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Yine kendisinden büyük bir güzelin peşine düştü! 'Onunla flört etmek bir fantezi'
Yine kendisinden büyük bir güzelin peşine düştü! 'Onunla flört etmek bir fantezi' 'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa ile kendisinden 12 yaş büyük 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet, iki sene önce ayrıldıklarını duyurmalarının ardından geçtiğimiz ay resmen boşannıştı. Momoa'nın şimdi de kendisinden 17 yaş büyük Demi Moore'a gönlünü kaptırdığı ve meslektaşını etkilemek için her şeyi yaptığı iddia edildi.
2.02.2024 Cadde
‘Sen aşkın resmini çizebilir misin’
‘Sen aşkın resmini çizebilir misin’ ABD’li şarkıcı Taylor Swift ile Amerikan futbolu yıldızı Travis Kelce’in aşkı “çizgi roman” oldu. “TidalWave”in yayımladığı ve önde gelen kişilerin hayat hikâyelerinin yer aldığı çizgi roman serisi “FAME”e (Ünlü) Travis Kelce de eklendi.
1.02.2024 Dünya
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti
Yönetmen Birsen Kaya hayatını kaybetti Yönetmen, senarist ve yapımcı Birsen Kaya hayatını kaybetti. Kaya, Türkiye'nin ilk kadın yönetmenlerinden biriydi.
30.01.2024 Cadde
İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? The Amazing Spider-Man 2 ne zaman çekildi?
İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? The Amazing Spider-Man 2 ne zaman çekildi? İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerini Andrew Garfield, Emma Stone ve Jamie Foxx’un paylaştığı İnanılmaz Örümcek Adam 2 bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Marvel’in en sevilen çizgi roman karakterlerinden Örümcek Adam’ın Electro ve Yeşil Cin ile olan mücadelesini anlatan film izleyicilere soluksuz dakikalar yaşatıyor. Peki, İnanılmaz Örümcek Adam 2 konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Şiir hak ettiği değeri görüyor mu?
Şiir hak ettiği değeri görüyor mu? Aforizma ile sık sık karıştırılan hatta yerine dizilerde geçen ‘özlü sözlerin’ konulmaya çalışıldığı şiirin günümüzde hak ettiği değeri görüp görmediğini şairlere sorduk. Kimi şiir kitlesel değildir derken kimi de şiirin her zaman gündemde olduğunu söyledi
28.01.2024 Kültür Sanat
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt: Olimpiyatlarda Milli Marşımızı söylemek istiyorum
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt: Olimpiyatlarda Milli Marşımızı söylemek istiyorum Kariyerine Rusya'da devam eden ve Filenin Sultanları ile tarihi başarılar elde eden Ebrar Karakurt verdiği röportajda dikkat çeken sözler sarf etti.
23.01.2024 Voleybol
Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok'
Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok' 'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa ile 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet, iki sene önce ayrıldıkları duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak boşanmak için mahkemeye başvuran ikiliden Momoa, Bonet'ten ayrılmasını ardından 'yollarda' yaşadığını açıkladı.
12.01.2024 Cadde
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni
Çocukluk aşkıyla boşanıyor! İşte oyuncu çiftin ayrılık nedeni 'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa (44), çocukluk aşkı olan 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet'le (56) nihayet 2005 yılında duygusal bir ilişkiye başlamıştı. İkili, ayrılık açıklamasından tam iki yıl sonra resmen boşanmak için harekete geçti. İki çocukları olan ünlü çiftten Bonet, meslektaşına boşanma davası açtı.
9.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Japon deprem uzmanı Moriwaki İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu
Japon deprem uzmanı Moriwaki İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, CNN TÜRK canlı yayınında Semiha Şahin'e öneli açıklamalarda bulundu. Japonya'daki depremi değerlendiren Moriwaki, Türkiye'de olası tsunami ile ilgili beklentilerini de paylaşarak İstanbul'da Avcılar, Küçükçekmece ve Büyükçekmece ilçelerine dikkat çekti.
1.01.2024 Haberler
Japon deprem uzmanı Moriwaki İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu
Japon deprem uzmanı Moriwaki İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti, tsunami uyarısında bulundu Deprem Uzmanı Yoshinori Moriwaki, CNN TÜRK canlı yayınında Semiha Şahin'e önemli açıklamalarda bulundu. Japonya'daki depremi değerlendiren Moriwaki, Türkiye'de olası tsunami ile ilgili beklentilerini de paylaşarak İstanbul'da 3 ilçeye dikkat çekti.
1.01.2024 Gündem
Kadeş Anlaşması’nın kopyası Torino’da
Kadeş Anlaşması’nın kopyası Torino’da Roma Kültür ve Turizm Müşavirliği tarafından M.Ö Mısırlılar ve Hititler arasında imzalanan Kadeş Barış Anlaşması’nın bir kopyası İtalya’daki Torino Antik Mısır Eserleri Müzesi (Museo Egizio) yetkililerine sergilenmek üzere teslim edildi.
23.12.2023 Kültür Sanat
Çiziyorsak sebebi var
Çiziyorsak sebebi var İstanbul Comics and Art Festival’den “Çizgi Roman ile Belçika Turu” sergisine ve İzmir Uluslararası Mizah Festivali’ne İstanbul ve İzmirliler yılın son ayını çizgilerin evreninde geçirecek.
9.12.2023 Pazar
Kendi seçtiğim kız kardeşim
Kendi seçtiğim kız kardeşim Wajdi Mouawad’ın yazıp yönettiği “Kız Kardeşler”, İstanbul Tiyatro Festivali’ne konuk oldu. Farklı acılardan geçseler de birbirlerinin yurdu olmayı seçen, ikisini de aynı oyuncunun canlandırdığı iki kadının hikâyesini anlatan oyun teknolojiden büyük destek alıyor.
26.11.2023 Kültür Sanat
İadesi sağlanan 897 eser sergide: Altın taç, altın tabak, altın kaşık, sikke...
İadesi sağlanan 897 eser sergide: Altın taç, altın tabak, altın kaşık, sikke...  Türkiye’nin yurt dışından iadesini gerçekleştirdiği Anadolu menşeili kültür varlıkları ve yurt içinde kurtarılıp restorasyonu tamamlanan eserler, Anadolu Medeniyetler Müzesi'nde ‘Kaçış Yok’ isimli sergide ziyaretçilere sunuldu.
14.11.2023 Gündem
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada!
Sylvester Stallone ile Jason Statham yeniden bir arada! Aksiyon meraklıları için heyecan verici gelişme... 'Cehennem Melekleri' (The Expendable) serisinde başrolleri paylaşan ikili yeniden bir araya geliyor. 'Rocky' ve Rambo'daki ikonik rolleriyle tanınan Sylvester Stallone ile aksiyon filmlerinin aranan ismi Jason Statham'ın iş birliğine dair ayrıntılar ortaya çıktı.
31.10.2023 Cadde
'Kafdağı Esintisi' İstanbullu sanatseverle buluşuyor
'Kafdağı Esintisi' İstanbullu sanatseverle buluşuyor Kadim Çerkes Kültürü’ni tanıtmayı ve sanatın gücüyle geleceğe taşımayı hedefleyen Bezroko Keramettin Dönmez, resim ve heykelleriyle binlerce yıllık Kafkas mirasının panoramasını çiziyor. Sergi, 28 Ekim'de Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde sanatseverlere kapılarını açacak.
26.10.2023 Kültür Sanat
Aynada son halini görünce inanamadı! 2 yaşına kadar 6 ameliyat geçirdi
Aynada son halini görünce inanamadı! 2 yaşına kadar 6 ameliyat geçirdi Her anne-baba adayı gibi kızlarının dünyaya gelmesini heyecanla bekliyorlardı. Ancak doğum sonrası kendilerini büyük bir mücadelenin içinde bulacaklarından haberleri bile yoktu. Yüzünde kocaman ve kapkara bir lekeyle dünyaya gelen bebekleri, genç çifti şaşkına çevirdi. Kısa süre içerisinde tüm dünyada 'Batman maskeli kız' olarak anılan Luna'ya ne olmuştu? İşte 2 yaşına gelene kadar 6 ameliyat geçiren küçük kızın yaşadıkları.
8.10.2023 Genel Sağlık
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş
Jamie Dornan'dan 'Superman' itirafı! Seçmelere pijamayla gitmiş 'Fifty Shades of Grey' (Grinin Elli Tonu) filmindeki 'Christian Grey' rolüyle tanınan İrlandalı aktör Jamie Dornan, İngiliz meslektaşı Henry Cavill'ın ilk kez 'Superman' olarak kırmızı pelerine kuşandığı 'Man of Steel' (Çelik Adam) seçmelerindeki başarısızlığını ve bunun nedenini anlattı.
18.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çizgi Roman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.