Clement

Clement

Son dakika Clement haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Clement gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Clement haber sayfamızda...

Clement

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 481 clement haberi bulunmuştur.
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri...
EURO 2024 GRUP MAÇLARI NE ZAMAN? Milli maç ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Avrupa Futbol Şampiyonası hakemleri... EURO 2024 grup maçları için nefesler tutuldu. A Milli Futbol Takımımızın da mücadele edeceği Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'daki 10 şehirde düzenlenecek. TFF, EURO 2024'te görev yapacak Türk hakemleri açıkladı. İşte, EURO 2024 hakemleri...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı!
UEFA'dan EURO 2024 için Halil Umut Meler kararı! UEFA, EURO 2024'te hakem Halil Umut Meler ile ilgili kararını resmen açıkladı.
23.04.2024 EURO 2024
Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da ayın takımına seçildi!
Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da ayın takımına seçildi! Hollanda Eredivisie'da Mart ayının en iyi 11'i açıklandı. Oğuzhan Özyakup açıklanan kadroda yer aldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle Yıldız oyuncuya Trabzonspor'un ilgisinin yoğunlaşmasının ardından İskoç temsilcisi, Lundstram ile sözleşme uzatmak için bütün şartlarını zorluyor.
5.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Çorum FK, Loïck Landre'yi renklerine bağladı!
Çorum FK, Loïck Landre'yi renklerine bağladı! Çorum FK, 31 yaşındaki stoper Loïck Landre ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
9.02.2024 1.Lig
Çorum FK, Clement Ansah'ı kiraladı!
Çorum FK, Clement Ansah'ı kiraladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK, Clement Ansah'ı sezon sonuna kadar kiraladı.
9.02.2024 1.Lig
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz gelişmesi! Ayrılmasına şartlı onay Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rıdvan Yılmaz'ın geleceği için İskoç ekibi Rangers'ta sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
20.01.2024 Dünyadan Futbol
SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama! Galatasaray anlaşma sağlamıştı
SON DAKİKA | Rıdvan Yılmaz için resmi açıklama! Galatasaray anlaşma sağlamıştı Galatasaray'ın prensipte anlaşma sağladığı ve kulübü Rangers ile görüşmelerini sürdürdüğü Rıdvan Yılmaz için İskoç ekibinden resmi açıklama geldi.
17.01.2024 Galatasaray
Manş Tüneli'nde grev! Tren seferleri durdu
Manş Tüneli'nde grev! Tren seferleri durdu İngiltere ve Fransa'yı birbirine bağlayan Manş Tüneli'ni işleten Getlink’e bağlı işçilerin beklenmedik şekilde greve gitmesi nedeniyle tüneldeki tren seferleri durdu.
22.12.2023 Dünya
Çift motorlu küçük bir uçak Paris’in banliyösüne acil iniş yaptı
Çift motorlu küçük bir uçak Paris’in banliyösüne acil iniş yaptı Fransa’da çift motorlu küçük bir uçak, Paris'in güneyindeki bir banliyöye acil iniş yapmak zorunda kaldı.
5.12.2023 Dünya
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'ndan farklı galibiyet!
Beşiktaş Kadın Futbol Takımı'ndan farklı galibiyet! Kadınlar Futbol Ligi'nin 9'uncu haftasında Beşiktaş, Ataşehir Belediyespor deplasmanından 5-0 galip ayrıldı.
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı
Fransa çarşamba gününden beri alarmda! Bir kişi gözaltına alındı Fransa’da geçtiğimiz günlerde okul, müze, havaalanı gibi birçok noktaya yapılan asılsız bomba ihbarlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda yeni gelişme yaşandı.
20.10.2023 Dünya
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi
Bomba ihbarlarının ardından Fransız havalimanları yeniden tahliye edildi Fransa, geçtiğimiz cuma günü bir okulda meydana gelen ölümcül bıçaklı saldırının ardından en üst alarm düzeyine geçti
20.10.2023 Dünya
Ronaldo'suz Portekiz'den Lüksemburg'a tarihi fark!
Ronaldo'suz Portekiz'den Lüksemburg'a tarihi fark! Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde Portekiz, gruptaki rakibi Lüksemburg’u adeta bozguna uğrattı.
12.09.2023 Futbol
Aniden beliriyor, görünce yapılacak tek şey bu! 3 metrelik 'kare dalga' tehlikesi
Aniden beliriyor, görünce yapılacak tek şey bu! 3 metrelik 'kare dalga' tehlikesi Denize girmek sıcak yaz aylarında hem serinletici hem keyifli bir aktivite ancak 'görünmeyen' tehlikeleri var. Geçtiğimiz günlerde yaşanan köpekbalığı saldırısı da bunlardan sadece biri. Adını pek duymadığımız ve bu zamana kadar sadece belli bölgelerde ortaya çıkan kare dalgalar ise madalyonun diğer yüzü.
2.07.2023 Dünya
Morityus yeni bir Vietnam olur mu?
Morityus yeni bir Vietnam olur mu? ABD ile Çin arasındaki yeni “Soğuk Savaş”ın Morityus (Mauritius) üzerinden olması bekleniyor. ABD, üssünün bulunduğu ve İngiltere’nin egemenliğinde olan Diego Garcia adasının Morityus’a bağlanmasına karşı çıkarken Çin bu ada ülkesiyle yakın ilişki yürütüyor
28.05.2023 Dünya
'Rol aldığım filmin yönetmeninden ahlaksız teklif aldım!'
'Rol aldığım filmin yönetmeninden ahlaksız teklif aldım!' Sanat dünyasının efsane isimlerinden Jane Fonda, geçtiğimiz günlerde katıldığı 'Watch What Happens Live' adlı programda yıllar rol aldığı bir filmin yönetmeninden gelen 'ahlaksız teklif'i açıkladı. Yönetmenin söylediklerinin detaylarını paylaşan Fonda, bu kişinin kim olduğunu da açıkladı.
19.05.2023 Cadde
Manchester City, yarı final biletini kaptı!
Manchester City, yarı final biletini kaptı! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Bayern Münih ile Manchester City karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maç 1-1'lik skorla sona erdi. İlk maçı 3-0 kazanan Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi ve Real Madrid'in rakibi oldu.
19.04.2023 Şampiyonlar Ligi
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı “İstanbul çok özel. Boğaz'ın bir büyüsü var. İstanbul’a çok daha fazla ziyaretçi gelmesini sağlayacağını düşündüğümüz Peninsula stilini ve dokuşunu eklemek istedik.”
7.04.2023 Milliyet Executive
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti
Maçları en çok keyif veren 10 takım açıklandı! Alman ekipleri dikkat çekti Puan tablosundan bağımsız maçları en keyifli takımlar belli oldu. İlk 10 içerisinde zirve Alman devi Bayern Münih oldu. İşte listedeki diğer takımlar.
2.04.2023 Futbol
Fransa’da sendikalardan 7 Mart’ta emeklilik reformuna karşı grev çağrısı
Fransa’da sendikalardan 7 Mart’ta emeklilik reformuna karşı grev çağrısı Fransa’da hükümetin emeklilik reformuna karşı sendikalar, 7 Mart’ta grev çağrısında bulundu. Grev nedeniyle toplu taşımada büyük aksamlar bekleniyor.
5.03.2023 Dünya
Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda rövanş heyecanı
Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunda rövanş heyecanı UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Play-Off turu yarın 8'er eşleşmede oynanacak olan rövanş karşılaşmaları ile sona erecek.
22.02.2023 UEFA Avrupa Ligi
Lükste yatırım için Türkiye iddialı ülke
Lükste yatırım için Türkiye iddialı ülke Dünyanın lüks segment otel markalarından Peninsula, İstanbul’daki ilk ve tek otelini 14 Şubat’ta açıyor. Tasarım detayları ve felsefesiyle öne çıkan otel grubu, kültürlerin kesişim noktasında bir buluşma merkezi olmayı hedefliyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerini gezen ve ‘büyüleyici’ olarak tanımlayan The Hongkong and Shanghai Hotels Limited’in Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Clement Kwok, The Peninsula İstanbul’u Milliyet’e anlattı.
22.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Clement ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.