Club Brugge - Galatasaray: 0-0
Club Brugge - Galatasaray: 0-0 Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, Belçika deplasmanında Club Brugge'le golsüz berabere kaldı.
30.06.2020 Galatasaray
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi?
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi? Club Brugge Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, A Grubu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge ile kozlarını paylaşacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen zorlu maç öncesi sarı kırmızılı taraftarlar Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
1.07.2020 Futbol
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, turnuvadaki ilk maçında köklü Belçika ekibi Club Brugge'e konuk oluyor. Ligde üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulan Cimbom, Belçika deplasmanında da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Peki merakla beklenen Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ve şifresiz mi?
1.07.2020 Futbol