Cmylmz

Cmylmz

Son dakika cmylmz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cmylmz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cmylmz haber sayfamızda...

Cmylmz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 cmylmz haberi bulunmuştur.
Kahkahalar yükseldi
Kahkahalar yükseldi Cem Yılmaz, Kerki Solfej ve CMYLMZ Fikir Sanat’ın düzenlediği ‘Diamond Elite Platinum Plus’ gösterisiyle yeniden İzmirlilerle bir araya geldi.
4.11.2021 Cadde
Kahkahaya doydular
Kahkahaya doydular Cem Yılmaz, Kerki Solfej ve CMYLMZ Fikir Sanat’ın düzenlediği ‘Diamond Elite Platinum Plus’ gösterisiyle İzmir’de kahkaha tufanı estirdi.
18.10.2021 Cadde
Cem Yılmaz: Üzüldüğüm bir haber
Cem Yılmaz: Üzüldüğüm bir haber Komedyen Cem Yılmaz, 31 Ekim 2021 tarihinde Londra'da gerçekleşmesi planlanan 'CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus' gösterisinin koronavirüs pandemisi önlemleri kapsamında iptal edildiğini duyurdu.
29.09.2021 Cadde
Şov başlıyor
Şov başlıyor Cem Yılmaz’ın her gösterimi kapalı gişe olan son şovu ‘CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus’, sezon boyunca Zorlu PSM’de olacak.
22.09.2021 Cadde
Cem Yılmaz: Ertelendim
Cem Yılmaz: Ertelendim Komedyen Cem Yılmaz, 15-16 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan gösterisinin yeni alınan koronavirüs önlemleri kapsamında ertelendiğini duyurdu.
14.04.2021 Cadde
Zorlu PSM kapılarını yeniden açıyor
Zorlu PSM kapılarını yeniden açıyor Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonuna kaldığı yerden devam ediyor. Nisan ayında hem fiziksel hem de çevrimiçi etkinlikleriyle hibrit bir şekilde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Zorlu PSM’nin Nisan ayı programı açıklandı.
18.03.2021 Kültür Sanat
Cem Yılmaz kaç yaşında, nereli? Cem Yılmaz'ın boyu kaç, filmleri - gösterileri neler? İşte biyografisi...
Cem Yılmaz kaç yaşında, nereli? Cem Yılmaz'ın boyu kaç, filmleri - gösterileri neler? İşte biyografisi... 9 Ocak 2021 Cumartesi akşamı İbo Show konuklarından biri olan Cem Yılmaz, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Sevilen sohbetiyle araştırma konusu olacak Cem Yılmaz kaç yaşında, nereli? soruları yoğun ilgi görecek. Aynı zamanda Cem Yılmaz filmleri de en çok merak edilenler arasında yerini alacak. İşte kısaca Cem Yılmaz kimdir? sorusunun yanıtı...
9.01.2021 Cadde
Bakan Koca'dan Cem Yılmaz'ın çağrısına yanıt geldi!
Bakan Koca'dan Cem Yılmaz'ın çağrısına yanıt geldi! Son dakika haberine göre, Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya pandemi sürecinde yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi için çağrısında bulunmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cem Yılmaz'ın çağrısına olumlu yanıt verdi.
21.10.2020 Cadde
50m2, Fatma ve Mücadele Çıkmazı'ndan ilk görüntüler
50m2, Fatma ve Mücadele Çıkmazı'ndan ilk görüntüler Merakla beklenen Fatma, 50m2 ve Mücadele Çıkmazı içeriklerinin yanı sıra İlk kez açıklanan 9 Kere Leyla ve Azizler filmlerinden de ilk görüntüler yayınlandı...
20.10.2020 Kültür Sanat
İzmir’de kahkaha
İzmir’de kahkaha Cem Yılmaz, KerkiSolfej ve CMYLMZ Fikir Sanat’ın ortaklaşa düzenlediği, ‘Diamond-Elite-Platinum-Plus’ gösterisiyle, 9- 10 Ekim tarihlerinde İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.
12.10.2020 Cadde
Zorlu PSM'de bu hafta
Zorlu PSM'de bu hafta Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla sahne sanatları ile tiyatro yapımlarına öncelik verdiği programıyla Ekim ayına merhaba diyor. Bu hafta dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum- Plus, yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, kadınların ortak dertlerini dertlenmeden sahneye taşıyan Türkiye'nin ilk stand-up grubu Çok da Fifi, Bergüzar Korel’in tek kişilik performansı ile adından söz ettiren tiyatro oyunu “Kızlar ve Oğlanlar”, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin eşsiz hikayesini anlatan oyun “AMADEUS” tiyatro izleyicisiyle bir araya geliyor.
5.10.2020 Kültür Sanat
Zorlu PSM Ekim etkinlikleri açıklandı
Zorlu PSM Ekim etkinlikleri açıklandı Pandeminin etkilerinden dolayı mekandaki etkinliklerini 13 Mart’ta durduran ve 7’inci sezonunu dijital etkinliklerle tamamlayan Zorlu PSM, 5 Ekim’de geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz’ın son şovu ‘CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus’ yeni sezonuna “merhaba” demeye hazırlanıyor. Ekim ayı programında sahne sanatlarının ağırlıkta olduğu, tiyatro yapımları ve stand up şovlara öncelik veren Zorlu PSM’de; Bergüzar Korel’in tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar, Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu'nun ortak yapımı Gerçek, Berkay Ateş'e 25.Cevdet Kudret Edebiyat Ödülü'nü kazandıran, Serkan Salihoğlu'nun yönettiği Hakikat, Elbet Bir Gün, Molière klasikleri Cimri ve Tartuffe ile 29 Ekim özel gösterimi ile Kemal Ekim ayının göz dolduran performanslardan yalnızca birkaçı olarak öne çıkıyor.
23.09.2020 Kültür Sanat
CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus bu sezon da Zorlu PSM'de
CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus bu sezon da Zorlu PSM'de Fiziki mesafeli ve hijyen önlemleriyle yeni sezonunda sanatseverleri ağırlamaya başlayan Zorlu PSM’de, geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan Cem Yılmaz’ın son şovu ‘CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus’ yeniden izleyicisiyle buluşuyor.
18.09.2020 Kültür Sanat
39. İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma heyecanı
39. İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma heyecanı İstanbul Film Festivali Türkiye Sineması bölümünde bu yıl çoğu Türkiye ve dünya prömiyerini yapacak 11 uzun, 12 kısa metrajlı film yer alacak. Festival kapsamında 11 gün boyunca gösterimler hem Sakıp Sabancı Müzesi’nin (SSM) bahçesinde hem de filmonline.iksv.org üzerinde çevrimiçi yapılacak. Gösterimlerin ardından film ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilecek sohbetler daha sonra İKSV Youtube sayfasından da izlenebilecek.
19.07.2020 Kültür Sanat
Kadına şiddete karşı bildiri
Kadına şiddete karşı bildiri Aralarında Figen Şakacı, Yavuz Ekinci, Ceyda Aşar, Deniz Yavaşoğulları, Gülengül Altıntaş ve Doğu Yücel’in de olduğu 100’den fazla senarist, kadına şiddete karşı ortak bir bildiri kaleme aldı.
7.07.2020 Kültür Sanat
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Müziğin sesini açın KONSER Mert Fırat, Christian Jost, Bülent Bezdüz ve Selman Ada ile “Ölmeme Günü - İkinci Yeni Şarkılar” salı saat 20...
15.02.2020 Cumartesi
Yıldızın havası sönüyor mu?
Yıldızın havası sönüyor mu? Araç lastiği satan bir firmanın, uzun yol yapan kullanıcıları için hazırladığı bir listeyle başladı her şey! O listeyi şefler gözünde yeni bir çağa taşıyan, iki yıl önce tam da bugün hayatını kaybeden Paul Bocuse’un restoranı 55 yıldır koruduğu 3 yıldızı 2’ye düştü...
20.01.2020 Cadde
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı"
"Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar Netflix'le anlaştı" Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na katılan Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, kulağına gelenleri köşe yazısında paylaştı.
2.12.2019 Cadde
Cem Yılmaz Tarkan'a takılmadan edemedi
Cem Yılmaz Tarkan'a takılmadan edemedi Komedyen Cem Yılmaz, Kıbrıs'ta hayranlarının karşısına çıktı. Esprileriyle herkesi kahkahalara boğan Yılmaz, Megastar Tarkan'a takılmadan edemedi.
11.11.2019 Cadde
Cem Yılmaz: Rahmi Koç gösteriden sonra mektup yazıyor
Cem Yılmaz: Rahmi Koç gösteriden sonra mektup yazıyor Komedyen Cem Yılmaz, ‘CMYLMZ Diamond Elite Platinum’ adlı gösterisinde Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’a da özel bir yer ayırdı.
16.10.2019 Cadde
Cem Yılmaz'ın yeni filminin galasına ünlü yağdı
Cem Yılmaz'ın yeni filminin galasına ünlü yağdı Cem Yılmaz'ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği Karakomik Filmler serisinin ilk filmleri 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın galası Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlendi.
15.10.2019 Cadde
Cem Yılmaz yeniden İzmir'de
Cem Yılmaz yeniden İzmir'de Biletleri satışa çıktığı gün tükenen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi ‘Diamond, Elite, Platinum, Plus’, İzmir seyircisiyle kısa bir aradan sonra tekrar buluştu.
24.09.2019 Cadde
İlk gösteri 30 Eylül’de
İlk gösteri 30 Eylül’de Cem Yılmaz, yeni şovu CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus’la yeni sezonda Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşacak.
2.08.2019 Cadde
Zorlu PSM yeni sezona hazır
Zorlu PSM yeni sezona hazır İstanbul kültür sanat hayatına son 6 sezondur katkılar yapan Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM), 7’nci sezon programından ilk isimleri açıkladı.
17.07.2019 Gündem
Cem Yılmaz İzmir'e kamp kurdu
Cem Yılmaz İzmir'e kamp kurdu Biletleri satışa çıktığı gün tükenen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi ‘Diamond, Elite, Platinum, Plus’ İzmir seyircisiyle ikinci kez buluştu.
26.05.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cmylmz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.