Çocuk Gelin

Çocuk Gelin

Son dakika çocuk gelin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk gelin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk gelin haber sayfamızda...

Çocuk Gelin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.934 çocuk gelin haberi bulunmuştur.
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. İki aile arasında şikayet sonrası açılan soruşturma sürerken, D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi.
21.01.2024 Haberler
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti
Çocuk gelinden şoke eden karar! Damat tarafı 250 bin lira başlık parası vermişti Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K.'dan (17), çocuk damada şoke eden bir hamlede bulundu.
21.01.2024 Gündem
13 yaşındaki kız çocuğunu 15 yaş büyük adamla nişanladılar! İfadesi ortaya çıktı
13 yaşındaki kız çocuğunu 15 yaş büyük adamla nişanladılar! İfadesi ortaya çıktı Konya'nın Beyşehir ilçesinde ailesi tarafından kendisinden 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılan 13 yaşındaki C.S., savcılık kararıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet koruması altına alınıp, yurda yerleştirildi. Öte yandan C.S.'nin ilk ifadesi ortaya çıktı.
11.12.2023 Gündem
Pos makinesi ile damattan bahşiş aldı! "Onaylasın öyle git"
Pos makinesi ile damattan bahşiş aldı! "Onaylasın öyle git" Esenyurt'ta gelin arabasının önünü kesen çocuk nakit parası olmayan damattan pos makinesi ile bahşiş aldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
3.10.2023 Yaşam
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz
84 yaşındaki Patrick Grady ile evlenen Meltem Miraloğlu'ndan tektaşlı poz 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Ünlü isim, son olarak eşinin hediye aldığı tektaş yüzüğüyle verdiği pozla adından söz ettirdi.
24.08.2023 Cadde
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest bırakıldı
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest bırakıldı Diyarbakır'da, bir düğün salonunda ‘çocuk gelin’ olduğu ihbarıyla polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Çocuk gelin G.G.(15) ise ailesine teslim edildi.
1.05.2023 Gündem
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Diyarbakır'da düğüne operasyon
Ekipler ihbar üzerine harekete geçti! Diyarbakır'da düğüne operasyon Diyarbakır'da, bir düğün salonunda çocuk gelin olduğu ihbarı alan polis, başlamadan operasyon düzenlediği düğünü iptal etti. Polis, 15 yaşında olduğu öğrenilen çocuk gelin G.G. ile damat S.S.'yi emniyete götürdü. Damadın da olduğu 5 kişi gözaltına alındı.
29.04.2023 Gündem
Kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile: Çocuktan gelin olmaz
Kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile: Çocuktan gelin olmaz Adana'nın Kozan ilçesinde dün sabah okula giderken kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki S.G.'nin ailesi, çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.
25.04.2023 Gündem
Sosyal medyayı ayağa kaldıran 'çocuk gelin' görüntüsü ile ilgili emniyetten açıklama
Sosyal medyayı ayağa kaldıran 'çocuk gelin' görüntüsü ile ilgili emniyetten açıklama Şanlıurfa’da gelinlik giyen küçük bir çocuğun sosyal medyada paylaşılan görüntüleri polisi harekete geçirdi. Konuyu araştıran yetkililer, çocuğun erkek ve zihinsel engelli olduğunu belirledi.
7.04.2023 Haberler
Sosyal medyayı ayağa kaldıran 'çocuk gelin' görüntüsü ile ilgili emniyetten açıklama
Sosyal medyayı ayağa kaldıran 'çocuk gelin' görüntüsü ile ilgili emniyetten açıklama Şanlıurfa’da gelinlik giyen küçük bir çocuğun sosyal medyada paylaşılan görüntüleri polisi harekete geçirdi. Konuyu araştıran yetkililer, çocuğun erkek ve zihinsel engelli olduğunu belirledi.
7.04.2023 Gündem
Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması
Meltem Miraloğlu'ndan hamilelik açıklaması 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Son olarak Miraloğlu'nun beşinci tüp bebek tedavisinde başarılı olduğu ve anne olmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Miraloğlu, hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.
31.01.2023 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sicil dosyalarınız elimizde, meydanlarda anlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sicil dosyalarınız elimizde, meydanlarda anlatacağız Kadın Emeği Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 yaşında evlendirilen çocuk davasıyla ilgili net mesajlar verdi. Çocuk istismarı davası sonrası muhalefetin tavrına dikkat çeken Erdoğan "Sicil dosyalarınız elimizde. Seçime kadar da bunları meydanlarda anlatacağız." şeklinde konuştu.
19.12.2022 Gündem
‘Acılarımızı gülerek iyileştiriyoruz’
‘Acılarımızı gülerek iyileştiriyoruz’ “Tartuffe” ve “Cadı Kazanı” rejisiyle dillerden düşmeyen Yiğit Sertdemir, “Acılarımızı birbirimizle gülerek iyileştiriyoruz. Bunu idrak edebilme yaşlarına evrilince işler farklılaşmaya başladı. Molière’e de farklı bakmaya başladım. Molière’in bendeki serüveni büyümemle beraber gerçekleşti” diyor.
18.12.2022 Kültür Sanat
Cuma hutbesi: Kız çocuklarını evliliğe zorlamak büyük günahtır
Cuma hutbesi: Kız çocuklarını evliliğe zorlamak büyük günahtır Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu haftaki cuma hutbesinde, "Kız çocuklarını, aile kurma sorumluluğuna sahip olmadan evliliğe zorlamak ve bunu İslam dininden hareketle meşrulaştırmaya çalışmak, büyük bir günah, ağır bir vebaldir. Bu yanlış tutum ve söylemin İslam'ın evlilik anlayışıyla hiçbir ilgisi yoktur" denildi.
16.12.2022 Gündem
'Bir kez tutuklansaydı, 15 yaşındaki Melike'yi öldürmeye cesaret edemeyecekti'
'Bir kez tutuklansaydı, 15 yaşındaki Melike'yi öldürmeye cesaret edemeyecekti' Aksaray’da Melike Arıbaş'ın (15), eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından öldürülmesiyle ilgili davaya müdahil olmak isteyen Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu’ndan avukat Aslıhan Girgin, ''Melike defalarca şikayet ettiğinde, bu fail bir kez tutuklanmış olsaydı ve yargılansaydı, belki de cesaret edemeyecekti'' dedi.
13.12.2022 Gündem
6 yaşında istismar skandalı! Savcının talebine çifte red
6 yaşında istismar skandalı! Savcının talebine çifte red 6 yaşında istismara maruz bırakılan H.K.G.’nin iki yıl önce şikâyeti üzerine savcının baba Gümüşel ve Kadir İstekli hakkında tutuklama talep ettiği, ancak Sulh Ceza Mahkemesi’nin şüphelileri serbest bıraktığı, savcının bu karara itirazının da reddedildiği öğrenildi.
13.12.2022 Gündem
Çocuk gelin eşinin affedilmesini istedi
Çocuk gelin eşinin affedilmesini istedi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Seda Akkuş'un, 13 yaşındayken birlikte yaşadığı, reşit olunca ise resmi nikahla evlendiği Bahattin Akkuş'a (36), sonradan açılan kamu davasında 21 yıl hapis cezası verildi. Cezası Yargıtay tarafından da onanan Akkuş, 4 yıldır aranırken dün Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından evinde yakalanıp, tutuklandı. Seda Akkuş, 4 çocuğuyla ortada kaldığını söyleyip, eşinin affedilmesini istedi.
11.11.2022 Gündem
Toplumsal cinsiyete duyarlı medya için çalışma atölyesi
Toplumsal cinsiyete duyarlı medya için çalışma atölyesi Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) ile iki yıldır medya partnerliği çalışmalarını sürdüren Milliyet gazetesi, bu kapsamda düzenlenen “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Medya Eğitimi”ne katıldı. Eğitim kapsamında toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sunmak için medyaya düşen görevler ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi.
24.10.2022 Gündem
Mücadelesi çocukları için! Hatice usta kimseyi dinlemedi: 'Yaptığımı hiçbir erkek yapamıyor'
Mücadelesi çocukları için! Hatice usta kimseyi dinlemedi: 'Yaptığımı hiçbir erkek yapamıyor' Bir günde 15-20 metre duvar örüyor, harç karıyor ve tuğla taşıyor. Bu inşaat işlerinin hepsini bir erkek değil, bir kadın yani Hatice usta yapıyor. Sonra da eve gidip dört çocuğu için yemek hazırlıyor. 12 yaşında babasından öğrendiği mesleğindeki başarısı ve disipliniyle ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Hatice Kaygısız’ın, bu sürece gelene kadar yaşadıkları ise kitaplara konu olacak cinsten.
17.09.2022 Gündem
3 İranlı kadın, eşlerini öldürdüğü için idam edildi
3 İranlı kadın, eşlerini öldürdüğü için idam edildi İran İnsan Hakları (IHRNGO) sivil toplum kuruluşu, aralarında çocuk gelin Shoheila Abedi’nin de bulunduğu 3 kadının eşlerini öldürdükleri için Çarşamba günü Sanandaj Merkez Hapishanesi'nde idam edildiğini duyurdu. Abedi’nin 15 yaşındayken evlendirilerek çocuk gelin olduğu ve evlendikten 10 yıl sonra, 2015 yılında kocasını öldürdüğü için idam edildiği belirtildi.
29.07.2022 Dünya
Meltem Miraloğlu'na şok! Üvey oğlu olaya el koydu
Meltem Miraloğlu'na şok! Üvey oğlu olaya el koydu 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde çocuk gelin rolüyle tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu, yine evliliğiyle gündemde. Kendisinden 48 yaş büyük 82 yaşındaki ABD'li Patrick Grady ile evlenip ABD'ye yerleşen Miraloğlu'nun başı üvey oğluyla derde girdi.
25.10.2021 Cadde
Gelin arabasından bahşiş için canlarını hiçe saydılar
Gelin arabasından bahşiş için canlarını hiçe saydılar BAĞCILAR'da gelin arabasından bahşiş almak isteyen çocuklar, trafikteki diğer araçları umursamadan atılan zarfları kapmak için birbiriyle yarıştı. Çocukların kendilerini ve trafiği tehlikeye attığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.09.2021 Haberler
Bağcılar'da tehlikeli anlar! Arabaya tırmandılar
Bağcılar'da tehlikeli anlar! Arabaya tırmandılar İstanbul Bağcılar'da gelin arabasından bahşiş almak isteyen çocuklar, trafikteki diğer araçları umursamadan atılan zarfları kapmak için birbiriyle yarıştı. Çocukların kendilerini ve trafiği tehlikeye attığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.09.2021 Gündem
CİMER'e şikayet etti! Mevzuat değişti, artık cüzdanlarda...
CİMER'e şikayet etti! Mevzuat değişti, artık cüzdanlarda... Mehtap Karatepe, başarılı bir kadın gemici. 150 metrelik yabancı bandıralı bir şilepte erkek meslektaşlarıyla ter döküyor. Ancak gemici cüzdanında ‘Gemi adamı’ yazıyor. İşte buna çok bozulan genç kadın, CİMER’e yaptığı başvuruyla mevzuat değiştirdi. Artık cüzdanlarda gemi adamı değil ‘gemi insanı’ yazacak.
18.07.2021 Gündem
82 yaşındaki eşine dönen Meltem Miraloğlu ticarete atıldı!
82 yaşındaki eşine dönen Meltem Miraloğlu ticarete atıldı! 2011-2013 yılları arasında yayınlanan 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide 'çocuk gelin' rolüyle ünlenen 34 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li eşi Patrick Grady ile olaylı evliliğiyle gündem olmuştu. Bir dönem Patrick'in yanından ayrılan Miraloğlu'nun, vasiyet anlaşmasıyla eşine geri döndüğü öne sürüldü. Eşinin üzerine şirket kuran oyuncu bambaşka şimdi de bambaşka bir sektöre geçti.
1.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Gelin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.