Çocuk İstismarı

Çocuk İstismarı

Son dakika çocuk istismarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk istismarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk istismarı haber sayfamızda...

Çocuk İstismarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.999 çocuk istismarı haberi bulunmuştur.
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi...  Havalimanında yakalandı
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi... Havalimanında yakalandı İngiltere'de çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan ve 27 yıldır firarda olan 80 yaşındaki Richard Burrows, Tayland’dan İngiltere’ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından yakalandı.
2.04.2024 Dünya
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
14 ilde 'Sibergöz-28' operasyonu! 34 kişi yakalandı
14 ilde 'Sibergöz-28' operasyonu! 34 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde Sibergöz-28 operasyonunun düzenlendiğini belirterek bu operasyonlarda 34 kişinin yakalandığını açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi
Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni Cumhurbaşkanı seçildi Macaristan'da eski Cumhurbaşkanının çocuk istismarı affı skandalından sonra yeni cumhurbaşkanı seçildi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Tamas Sulyok Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı oldu.
26.02.2024 Dünya
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40) savunma yaptı. Korkunç olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
İstismar konusunda çocuğun hangi davranışları şüphe uyandırır? Çocuk istismarı üç kat arttı
İstismar konusunda çocuğun hangi davranışları şüphe uyandırır? Çocuk istismarı üç kat arttı Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre son dokuz yılda çocuk istismarı oranı üç kat arttı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayşe Mine İşler, kız çocuklarının erkek çocuklarına oranla dört kat daha fazla risk altında olduğunu belirtti.
15.02.2024 Gündem
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Wikileaks'e bilgi sızdırmakla suçlanan eski CIA çalışanı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatı (CIA) tarihinin en büyük sızıntısına neden olmakla suçlanan eski CIA çalışanı Joshua Schulte, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
2.02.2024 Dünya
‘Özür yeter mi Zuckerberg?’
‘Özür yeter mi Zuckerberg?’ Facebook’un bağlı olduğu Meta, X (Twitter), TikTok, Snapchat ve Discord’un yöneticileri, sosyal medyanın genç kullanıcılara zarar verdiği suçlamaları nedeniyle ABD Kongresi’nde sorgulandı.
2.02.2024 Dünya
İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz operasyonları
İçişleri Bakanlığı'ndan Sibergöz operasyonları İçişleri Bakanlığı, çocuk müshtenceliği ve bilişim suçları kapsamında iki Sibergöz operasyonunun düzenlendiğini duyurdu. İki operasyonda toplam 91 kişi gözaltına alındı
24.01.2024 Gündem
Bakan Tunç: 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağlandı
Bakan Tunç: 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza hukuku alanında basit usul, seri muhakeme, uzlaştırma gibi cezada alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerini devreye aldıklarını, bugüne kadar 32 bin 500 uzlaştırmacının 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağladığını kaydetti.
21.12.2023 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Türk yargısı, her zamankinden daha tarafsız ve bağımsızdır
Adalet Bakanı Tunç: Türk yargısı, her zamankinden daha tarafsız ve bağımsızdır Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Anayasa’nın 138’inci maddesi gereğince devam eden yargı süreçleriyle ilgili bir değerlendirme yapmamız doğru olmayacaktır. Yargının hatalı kararları yine yargı mekanizması içerisinde düzeltilme imkanı vardır. Bu da yapılmaktadır." dedi.
21.12.2023 Gündem
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi'
Öldüğünde yalnızca 13 kiloydu! 'Küçük bir iskelet gibiydi' Halatla bağlanarak yatak odasına kapatıldı, yeme içme gibi tüm insani ihtiyaçları elinden alındı. Akıllara durgunluk veren istismar, kendi ebeveynlerinin elleriyle gerçekleştirildi. Küçük çocuğu ölüme götüren trajedi, dünya medyasında yankı buldu.
15.12.2023 Dünya
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Mide bulandıran olayda karar
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Mide bulandıran olayda karar Uşak’ta birlikte yaşadığı C.T. adlı kadının 2 yaşındaki oğlu P.T.'ye eziyet edip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Yaşar Ercan (35), istinafın bozma kararı sonrası yeniden yargılandı. Tutuklu sanık Ercan, 3 farklı suçtan ceza aldı.
14.12.2023 Gündem
ABD’deki meta istismar davası… Instagram ve Facebook… ‘Çocuk avcıları için pazar yeri’
ABD’deki meta istismar davası… Instagram ve Facebook… ‘Çocuk avcıları için pazar yeri’ Meta’ya istismar davasında, savcılık 12 yaşındaki çocuk adına Instagram’da hesap açtı ve çocukların ‘yumuşak pornografi ve cinselliğe ulaştığını belirledi. Bu mecraların çocuk avcıları için bir ‘pazar yeri’ olduğu belirtildi.
9.12.2023 Dünya
Kızıldeniz uluslararası film festivali: Milyonerler ünlülerin  şoförü oldu
Kızıldeniz uluslararası film festivali: Milyonerler ünlülerin şoförü oldu Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen 3. Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne Johnny Depp, Will Smith, Sharon Stone, Sofia Vergara’nın yanı sıra Türk oyuncular Meryem Uzerli, Burak Özçivit, yönetmen Fatih Akın, Arap dünyasından Nebile Ubeyd, Maya Diab, Qusay Huli, Hintli Raveer Singh gibi dünyaca ünlü isimler katıldı.
9.12.2023 Dünya
Tesla’ya ‘plaka’ davası şoku
Tesla’ya ‘plaka’ davası şoku Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, İsveç’te yeni satılan araçların plakalarını greve giden otomotiv teknisyenlerine destek vermek için teslim etmeyen İsveç Posta Servisi PostNord’a karşı açtığı davayı kaybetti.
9.12.2023 Otomobil
Türk kızı Yeşim de korkunç cerrahın kurbanı! Nefes boruları pipetten farksızmış
Türk kızı Yeşim de korkunç cerrahın kurbanı! Nefes boruları pipetten farksızmış Amacı, kendi geliştirdiği yapay soluk borularıyla birçok insana umut olmaktı. Üstelik Obama'dan Clinton'a kadar sayısız ünlünün ameliyatını yaptığını da iddia ediyordu. Ancak uyguladığı yöntem yüzünden aralarında Türk kızı Yeşim Çetir'in de olduğu 8 kişi korkunç acılar çekerek hayatlarını kaybetti.
9.12.2023 Yaşam
Gelenek deniyor ama çocuk istismarı! Ayaklarının yere değmesi bile yasak
Gelenek deniyor ama çocuk istismarı! Ayaklarının yere değmesi bile yasak Nepalliler küçük kız çocuklarına dünyada yaşayan tek tanrıça olan 'Kumari' olarak tapıyor. 2-6 yaş arasından seçilen tanrıçaların çeşitli kriterlere uyması, birçok ritüeli tamamlaması ve 32 güzellik kriterinin hepsinden tam puan alması gerekiyor. Bu kriterlerin hepsine sahip olan kız çocuklarının Tanrıça Kumari olma yolunda ve sonrasında maruz kaldığı kötü muamele ise akıllara durgunluk veriyor.
9.12.2023 Yaşam
TikTok Sözcüsü'nden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli
TikTok Sözcüsü'nden 'Türkiye' sunumu! Yayman: Çocuklarımızın geleceği çok daha önemli TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı.
7.12.2023 Gündem
TikTok ekibi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'ndaki toplantıya katıldı
TikTok ekibi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'ndaki toplantıya katıldı TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda TikTok’ta tartışmalara yol açan konular ele alındı. Toplantıya TikTok Türkiye Sözcüsü Emre Gelen de katılırken, Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Muhakkak yaş filtresinin sıkı bir şekilde uygulanmasını istiyoruz. Bu konularla ilgili TBMM’de birtakım hazırlıkların olduğunu ifade etmek isterim” açıklamasını yaptı.
7.12.2023 Haberler
TikTok ekibi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'ndaki toplantıya katıldı
TikTok ekibi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'ndaki toplantıya katıldı TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda TikTok’ta tartışmalara yol açan konular ele alındı. Toplantıya TikTok Türkiye Sözcüsü Emre Gelen de katılırken, Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, “Muhakkak yaş filtresinin sıkı bir şekilde uygulanmasını istiyoruz. Bu konularla ilgili TBMM’de birtakım hazırlıkların olduğunu ifade etmek isterim” açıklamasını yaptı.
7.12.2023 Gündem
TikTok’a Meclis’te ‘fenomen’ uyarısı
TikTok’a Meclis’te ‘fenomen’ uyarısı Türkiye’nin farklı illerinde sosyal medya fenomenleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, 7 Aralık’ta “TikTok” gündemli toplanacak.
6.12.2023 Ekonomi
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya NARVAS projesinin detaylarını paylaşırken müstehcen yayın 13 TikTok kullanıcısının tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, 'Sosyal medya hesaplarımıza yaptığınız yorumları ve attığınız mesajları da ihbar kabul ediyoruz.' açıklamasını yaptı.
5.12.2023 Gündem
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı
Eymen'i vahşice katleden anne ve sevgilisinin cezaları onandı Cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın öldürülmesiyle ilgili davada son dakika gelişmesi yaşandı.
28.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk İstismarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.