Çocuk oto koltuğu nasıl seçilir?
Çocuk oto koltuğu nasıl seçilir? Çocuğunuzla araba yolculuğu yapmanın birinci kuralı onun güvenliğini sağlamaktır. Evet, buna alışmanız gerekecek: bebeğiniz büyüse de uzun bir süre araba koltuğu gündeminizi meşgul edecek. Çocuğunuza en uygun araba koltuğunu seçmenize yardımcı olmak için size bilmeniz gereken ana unsurları yazımızda bulabilirsiniz.
7.09.2021 Püf Noktaları
Çocuk oto koltuğu kullanırken nelere dikkat edilmeli?
Çocuk oto koltuğu kullanırken nelere dikkat edilmeli? Araç içinde çocuk güvenliğine yönelik ürünleri İskandinav güvenlik tecrübesiyle sunan BeSafe, çocukların araç içinde daha güvenli seyahat edebilmesine olanak sağlayan çocuk oto koltuğu kullanımında sıkça yapılan hataları ve dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı. Çocuk oto koltuğu kullanırken nelere dikkat edilmeli?
16.11.2017 Otomobil
Onu bu denli dehşete düşüren şey...
Onu bu denli dehşete düşüren şey... Otomobilinin arka koltuğunda çocuğu ile alışverişe çıkan genç annenin alışveriş merkezinde yaşadığı dehşetin sebebi...
11.09.2019 İlginç Videolar
Çocuk oto koltuğu seçiminde 10 altın nokta
Çocuk oto koltuğu seçiminde 10 altın nokta Kliksa, çocukların araç içindeki güvenliklerinin sağlanması için kullanılan oto koltuklarının seçiminde dikkat edilmesi gereken 10 altın noktayı açıkladı.
25.06.2014 Aile
Çocuk koltuklarına dikkat!
Çocuk koltuklarına dikkat! Ebeveynlerin çocuklarını korumak için araçlarında kullandıkları çocuk koltukları, kimi zaman tam tersi etkiye sebep olabiliyor.
26.08.2012 Gündem