Çocukluk

Çocukluk

Son dakika çocukluk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocukluk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocukluk haber sayfamızda...

Çocukluk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.931 çocukluk haberi bulunmuştur.
Kızlardan birinin babası olabileceği iddia edilmişti! Ümit Besen'den yanıt geldi
Kızlardan birinin babası olabileceği iddia edilmişti! Ümit Besen'den yanıt geldi Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgiler ortaya sundu. Ümit Besen ise hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.
19.04.2024 Cadde
Nilüfer’den yeni şarkı
Nilüfer’den yeni şarkı Mabel Matiz’in, Nilüfer’in geçmişteki şarkılarının tavrından ilham alarak, ona özel yazdığı ‘Kara Gözünün Hasretinden’ parçası yarın yayınlanacak.
18.04.2024 Cadde
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Çocuklar yalan söylemeye kaç yaşında başlar? Alışkanlık, hastalığa dönüşebilir
Çocuklar yalan söylemeye kaç yaşında başlar? Alışkanlık, hastalığa dönüşebilir Çocukluk çağında başlayan yalan söyleme alışkanlığı ilerleyen yaşlarda 'mitomaniye' dönüşebilir. Uzmanların psikiyatrik bir bozukluk olarak değerlendirdiği bu durum oldukça tehlikeli. İşte ebeveynlerin yapması gerekenler.
15.04.2024 Ebeveyn
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık'
Aleyna Tilki 'Sahnelerim engelleniyor' demişti! 'Savaşımızı verdik, kazandık' Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamasıyla ilgili konuştu.
13.04.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir
Ekrem İmamoğlu: Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Biz, insanları partisinden dolayı ayırt edenlerden olmadık, olmayız. İnsanımıza; benim canım hemşehrim, dostum, vatandaşım gözüyle bakarım. Partiler detaydır, esas olan milletin iyiliğidir" dedi.
12.04.2024 Gündem
7 yaşa düştü! Az uyku ve fazla ekran migrene neden oluyor!
7 yaşa düştü! Az uyku ve fazla ekran migrene neden oluyor! Baş ağrılarının çocukluk yaş grubunda yaşam boyu görülme sıklığının 25-93 arasında değişmekte olduğunu ifade eden uzmanlar, ergenlik döneminde kızların daha çok baş ağrısı çektiğini söylüyor. Çocuklarda en sık görülen akut tekrarlayıcı baş ağrısının migren olduğunu dile getiren Çocuk Nöroloğu Prof. Dr. Dilara Füsun İçağasıoğlu, “Migren görülme sıklığı 7 yaşa kadar yüzde 2,5 iken, 10 yaşından sonra yüzde 5’lere çıkıyor” dedi.
12.04.2024 Genel Sağlık
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü bir otelde sahne aldı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında konuşan ünlü isim, çarpıcı bir açıklamada bulundu.
12.04.2024 Cadde
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı Kırıkkale'de Anadolu Selçuklu döneminden günümüze kadar ihtişamını koruyan Çeşnigir Köprüsü ve kanyonunda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.
11.04.2024 Gündem
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!'
'Rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar!' 'Sen Nasıl İstersen' ve 'Yüzde Yüz Severim' parçalarıyla tanınan, son olarak Sezen Aksu’nun ‘Hadi Git’ isimli şarkısını yeniden yorumlayan Zeynep Mansur, müziğe olan tutkusunu dile getirdi.
11.04.2024 Cadde
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir'in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, '12PPons-Brooks' adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı. İç Güneş Sistemi'ni en son 1954 yılında ziyaret eden, boynuzsu görünümü nedeniyle 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı' olarak adlandırılan, 'Halley' tipi kuyruklu yıldızı yakalamayı defalarca denediğini söyleyen Dereli, "Türkiye'de birçok kişi bunu çekmeye çalışıyor ve biz de bunu çekmek için 6 defa uğraştık. Son denememizde ve öncesindeki iki denememizde mükemmel görüntüler elde ettik" dedi.
9.04.2024 Haberler
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük
'Şeytan' görüntülendi! 71 yıl sonra dünyaya yaklaştı, Everest Dağı'ndan daha büyük ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Batuhan Dereli (31), Balıkesir’in Bandırma ilçesine kurduğu teleskobuyla, yörüngesini 71 yılda bir tamamlayan, Everest Dağı'ndan daha büyük, ‘12P/Pons-Brooks’ adlı kuyruklu yıldızı görüntüleyerek fotoğrafladı.
9.04.2024 Gündem
Bu program işte eşitlik sağlıyor
Bu program işte eşitlik sağlıyor İş dünyasında kadınların tüm seviyelerde eşit temsiliyeti ve eşit değerdeki işe eşit ücretin sağlanması için şirketleri desteklemeyi amaçlayan UN Global Compact Hedef Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Programı’nın (Target Gender Equality Accelerator) başvuruları açıldı. Dokuz ay sürecek olan programın başvuruları 31 Mayıs tarihine kadar sürecek.
8.04.2024 Ekonomi
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso!
Almanya'da tarih yazan adam: Xabi Alonso! Dünyaca ünlü ilaç imalatçısı Bayer, yeni ürünü ile bu kez futbolu iyileştirdi. Xabi Alonso aşısı, patojen Bayern’e karşı direnç oluştururken; şimdi sıra dozun artırılarak Avrupa’ya enjekte edilmesine geldi.
7.04.2024 Almanya Bundesliga
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar
Arka Sokaklar dizisinin sevilen ikilisi Ece Aydemir ve Oğuz Peçe’den özel açıklamalar 18 yıl oldu Arka Sokaklar hayatımıza gireli… Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi her hafta başka bir heyecanla karşılıyor bizi… Onlar bu dizinin en sevilen çiftlerinden… Cansu ve Emre karakteriyle karşımıza çıkan Ece Aydemir ve Oğuz Peçe, “Ünlü Sohbetleri” programına konuk oldu ve birbirinden samimi açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Gündem
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Haberler
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi
Doğum günü faciasında karar! 3 arkadaş can verdi: Aklımın ucundan geçmezdi Bursa'da yeni yaşını kutlayan Eda Baykay (19) ile arkadaşları Sıla Çelik (17) ve Sinan Karakuş'un (22) hayatını kaybettiği kazada yaralanıp, tedavisi sonrası tutuklanan otomobil sürücüsü Adem Duran’ın (22), yargılandığı davada karar çıktı.
2.04.2024 Gündem
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti
Wout Weghorst geri dönüyor! Süper Lig devi ile temasa geçti 2022-23 sezonunda yarım dönem sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Hollandalı yıldızın yeni takımında mutsuz olduğu, Süper Lig devi ile temasa geçtiği öğrenildi.
31.03.2024 Beşiktaş
Baba olmak için gün sayıyordu! 'Başımıza talihsiz bir olay geldi'
Baba olmak için gün sayıyordu! 'Başımıza talihsiz bir olay geldi' Geçtiğimzi aralık ayında çocukluk aşkı Nezaket Şimşek'le nikâh masasına oturan Kurtuluş Kuş, ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayıyordu. Ünlü şarkıcı, konuk olduğu programda hamile eşinin düşük yaptığını açıkladı.
29.03.2024 Cadde
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur'
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur' Ünlüler camiasının, sosyal medyayı aktif kullanan isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla gündem oldu. Bir süredir yaptığı nostalji serisine çocukluk fotoğrafını ekleyen şarkıcıya, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.
29.03.2024 Cadde
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı 22 çocuklu çift görenleri hayrete düşürüyor. İngiltere'de büyük üne sahip olan aile, konuk oldukları TV programında merak uyandıran hikayelerini anlattı. Çift, geçtiğimiz yıl doğan bebeklerinin ardından kendilerine gelen, 'daha fazla çocuk isteyip istemedikleri' sorularına da cevap verdi.
28.03.2024 Dünya
'1,5 yaşımda ya var ya yokum burada! Ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim'
'1,5 yaşımda ya var ya yokum burada! Ne güzel ki çok sevdim ve çok sevildim' Dolunay Soysert, doğum günü olan 25 Mart'ta sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Çocukluk fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu, "İyi ki geldik bu güzel yaşa" dedi.
26.03.2024 Cadde
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı
Diş ağrısıyla yattı, 32 yıl sonra uyandı! Tıp tarihine geçti: Saçı da tırnağı da uzamadı Hiç kısa bir uykudan sonra uyanıp sanki onlarca yıldır uyuyormuş gibi hissettiğiniz oldu mu? Gerçekte bu genellikle yalnızca birkaç saat sürer ancak Karolina Olsson için durum böyle değil. 14 yaşında diş ağrısıyla yattığı uykudan 46 yaşında uyanan genç kadın bakın neler yaşadı.
25.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çocukluk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.