Cod

Cod

Son dakika cod haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cod gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cod haber sayfamızda...

Cod

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 cod haberi bulunmuştur.
Denizaltıda oksijen alarmı ve ihmal iddiası
Denizaltıda oksijen alarmı ve ihmal iddiası Okyanusta Titanik’in enkazına giderken kaybolan turistik denizaltı gezisini düzenleyen şirketin resmi izin almadığı ortaya çıktı. Denizaltıdaki 5 kişinin oksijeni ise hızla azalıyor.
21.06.2023 Dünya
Elleri kesilmiş halde bulunmuştu... 50 yıllık gizem çözüldü!
Elleri kesilmiş halde bulunmuştu... 50 yıllık gizem çözüldü! Sahil kenarında, havlayan bir köpeğin peşinden koşan kız çocuğu, az sonra yapacağı korkunç keşiften habersizdi. Küçük kızın, kum tepeciklerinde bulduğu kızıl saçlı kadın cinayetinde, 48 yıl sonra büyük bir gelişme yaşandı.
1.11.2022 Dünya
Düzenli Omega-3 kullanımı çocuklarda zeka gelişimini nasıl etkiliyor?
Düzenli Omega-3 kullanımı çocuklarda zeka gelişimini nasıl etkiliyor? Çocuklar için doktorların en çok önerdiği gıda takviyelerinin başında balık yağları geliyor. Peki neden balık yağı bu kadar önemli? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Aydemir, 1 yaşından itibaren önerilen sıvı balık yağlarını düzenli kullanmanın çocukların sağlıklı gelişimi üzerine büyük faydaları olduğunu anlatarak, “Hamilelik ve emzirme döneminden itibaren düzenli olarak Omega-3 ihtiyacı karşılanan çocukların zekâ testlerinde diğerlerine oranla daha yüksek skorlar aldığını gösterdi" dedi.
24.06.2022 Çocuk Sağlığı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni iddia
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni iddia Kahramanmaraş'ta 13 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı.
12.04.2022 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni talep
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni talep Kahramanmaraş'ta düşen helikopterde hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin ailesi, üst düzey görevlilerin yargılandığı davada, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı mütalaasında helikopterin rotasına girerek kol altı uçuş gerçekleştirdiği belirtilen 3 uçağın kamera görüntülerinin incelenmesini talep etti.
11.04.2022 Gündem
Dalış yapan denizci dev balinanın ağzında mahsur kaldı!
Dalış yapan denizci dev balinanın ağzında mahsur kaldı! Michael Packard, Massachussetts eyaletinde bulunan Cod Burnu'nda ıstakoz avlamak için cuma günü dalış yapmıştı fakat başına hiç beklemedği bir şey geldi.
12.06.2021 Dünya
Yenilenen Q2’nin özellikleri neler?
Yenilenen Q2’nin özellikleri neler? Audi’nin dört yıl önce pazara sunduğu ve Q model ailesinin en küçüğü olan Q2 yenilendi. Dış tasarımdaki dikkat çekici ayrıntılar ve özellikle yeni Matrix LED farlarıyla ayırt edilen Q2, yeni sürüş asistan sistemleri gibi geliştirmelerle daha eğlenceli, konforlu ve güvenli.
20.04.2021 Otomobil
Bodrum’un yeni yıldızı
Bodrum’un yeni yıldızı Bodrum’da kapılarını açan Novikov Bodrum, Uzak Doğu deniz ürünleri, taze sebzeler ve markanın imza yemekleriyle birlikte ağırlıklı olarak Pan Asya yemeklerini sunuyor
22.08.2020 Cumartesi
Kıyıya vuran onlarca yunus kurtarıldı
Kıyıya vuran onlarca yunus kurtarıldı ABD'de gönüllüler sahildeki 45 yunusu okyanusa geri döndürdü, uzmanlar hayvanların birçoğunda güneş yanığı oluştuğunu ve aşırı sıcağa maruz kaldıklarını söylüyor.
11.08.2020 Dünya
Brooks Brothers 2020 Yaz Koleksiyonu
Brooks Brothers 2020 Yaz Koleksiyonu Brooks Brothers, 2020 Yaz Koleksiyonu’nda dünyanın en özel tatil yerlerinden ilham alıyor.
4.08.2020 Stil
ABD'de sahilde köpek balığı paniği
ABD'de sahilde köpek balığı paniği ABD'nin Massachusetts eyaletinde polis, sahile yaklaşık 45 metre yakınlarda 2 büyük beyaz köpekbalığının tespit edildiğini duyurdu. Polis helikopteri ile kaydedilen görüntülerde, tatilciler uyarıldı.
4.08.2020 Haberler
Call of Duty Mobile 8. sezon geliyor!
Call of Duty Mobile 8. sezon geliyor! Oyunun yeni sezonu ile birlikte, oyuncuların Modern Warfare 2’den tanıdıkları ve sevdikleri ‘‘Highrise’’ haritası, Juggernaut modu, yeni savaş bileti, sezonluk etkinlikler ve daha birçok içerik oyuna ekleniyor.
10.07.2020 Oyun
Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler?
Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri neler? Call of Duty Black Ops 4 sistem gereksinimleri sonunda belli oldu. Bilgisayarınız Call of Duty Black Ops 4 oynamak için hazır mı?
8.07.2020 Oyun
Call of Duty Black Ops 3 sistem gereksinimleri neler?
Call of Duty Black Ops 3 sistem gereksinimleri neler? Call of Duty Black Ops 3 sistem gereksinimleri neler? İşte Call of Duty Black Ops 3 minimum sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Call of Duty 2 sistem gereksinimleri neler?
Call of Duty 2 sistem gereksinimleri neler? Efsanevi savaş oyunlarından biri olan Call of Duty 2 hangi sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyuyor? İşte Call of Duty 2'yi oynayabilmek için gereken minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Call of Duty 4 Modern Warfare (CoD 4)  sistem gereksinimleri
Call of Duty 4 Modern Warfare (CoD 4) sistem gereksinimleri Dünyanın en sevilen savaş oyunlarından biri olan Call of Duty Modern Warfare oynayabilmek için ne kadar güçlü bir bilgisayara ihtiyaç var? İşte Call of Duty Modern Warfare'ın minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
Call of Duty: Mobile’ın 7. Sezonu ‘’Radyokaktif Ajan’’ başlıyor
Call of Duty: Mobile’ın 7. Sezonu ‘’Radyokaktif Ajan’’ başlıyor Call of Duty Mobile’da büyük heyecan devam ediyor. Yedinci sezonla birlikte gelen güncelleme, Battle Royale haritasını yaklaşık %50 oranında genişletiyor ve harita içine 7 adet yeni bölge ekliyor. Radyoaktif temalı içerikler ile farklı bir havaya bürünecek olan oyun, harita genişlemesiyle de oyunculara daha büyük alanda karşılaşma fırsatı sunacak.
12.06.2020 Oyun
Call of Duty: Mobile'ın yeni sezonu Vahşi Batı temasıyla başlıyor
Call of Duty: Mobile'ın yeni sezonu Vahşi Batı temasıyla başlıyor Call of Duty: Mobile’ın benzersiz bir vahşi batı temalı 6. Sezonu olan ‘’Bir Zamanlar Rust'da’’ (Once Upon a Time in Rust) güncellemesi Android ve iOS üzerinden artık erişilebilir durumda.
4.05.2020 Teknoloji
Call of Duty Mobile Online’dan Zombi Modu Kalkıyor
Call of Duty Mobile Online’dan Zombi Modu Kalkıyor Çevrimiçi bir oyun türü olan Battle Royal oyunlarından Call of Duty’nin yapımcı şirketi olan Activision mobil oyuncuları üzen bir kararla gündeme geldi. Call of Duty Mobile Zombie modu 25 Mart’ta mobile oyun modunun gerekli kaliteye ulaşamamış olmasından dolayı kaldırılacağını açıkladı.
4.03.2020 Oyun
Malikanesine alıcı arıyor
Malikanesine alıcı arıyor Anthony Hopkins, Malibu’da Pasifik Okyanusu kıyısında bulunan ve 2018’de çıkan yangında hafif hasar gören malikanesini 11.5 milyon dolar’a (yaklaşık 70 milyon 915 bin TL) satışa çıkardı.
4.03.2020 Cadde
Haftanın mekanları...
Haftanın mekanları... Meksika yolculuğu Suadiye, Ataşehir Watergarden AVM ve Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda yer alan Ranchero, misafirlerini Meksika yolculuğuna çıkarıyor...
29.02.2020 Cadde
En iyi COD oynatan telefonlar!
En iyi COD oynatan telefonlar! Mobil platformun en önemli oyunlarından biri olan COD Mobile, her geçen gün daha fazla kullanıcıya erişiyor. Gelen güncellemeler ve yeni sezonlarla birlikte, katlanarak artan kullanıcılar için en iyi COD oynatan telefonları listeledik.
30.10.2019 Teknoloji Haberleri
Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak!
Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak! Video oyunları dünyasının sevilen yapımlarından biri olan Call of Duty 1 Ekim'de akıllı telefonlar için piyasaya sunulacak. Birbirinden farklı mod ile ücretsiz bir şekilde gelen yeni mobil oyun, klavye ve mouse desteğini de beraberinde getirecek!
5.10.2019 Oyun
Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu!
Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu! Sevilen serinin mobil oyunu sonunda piyasaya sunuluyor. Call of Duty Mobile, hangi platformlara, ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde...
20.09.2019 Oyun
Kennedy'lerin torunu aşırı dozda uyuşturucudan öldü
Kennedy'lerin torunu aşırı dozda uyuşturucudan öldü ABD'de 1968'de, başkan olan ağabeyi John F. Kennedy gibi suikast sonucu ölen senatör Robert F. Kennedy'nin 22 yaşındaki torunu Saoirse Kennedy Hill kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
2.08.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cod ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.