Colin Farrell

Colin Farrell

Son dakika Colin Farrell haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Colin Farrell gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Colin Farrell haber sayfamızda...

Colin Farrell

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 155 colin farrell haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
Oscar alamadı ama dijital oyunu çıktı
Oscar alamadı ama dijital oyunu çıktı Birçok izleyiciye göre 2022’nin en iyi filmiydi “The Banshees of Inisherin”, kimilerine göre ise sinema tarihinin en iyilerinden…
25.03.2023 Kültür Sanat
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Deprem vefası
Deprem vefası Çekimleri Türkiye’de gerçekleşen ‘Aftersun’ filminin oyuncuları Cate Blanchett, Colin Farrell, Jamie Lee Curtis ve Angela Bassett, gibi isimler BAFTA Ödül Töreni’ne, Türkiye’deki depremzedelerle dayanışmayı temsil eden mavi kurdele ile katıldı.
21.02.2023 Gündem
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye'yi de etkileyen iki büyük depremi unutmadı. İşte 2023 BAFTA Ödülleri'ni kazanan isimler...
20.02.2023 Cadde
Yüzüm İrlanda’ya bakar, ruhum derine
Yüzüm İrlanda’ya bakar, ruhum derine Oscar Ödülleri’nde dokuz adaylık alan “The Banshees of Inisherin”, İrlanda’daki 1923 tarihli iç savaşa dışarıdan bakarken insan ruhunun gelgitlerine dair çok şey söylüyor .
5.02.2023 Kültür Sanat
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın? Sinema tutkunlarının heyecanla beklediği Oscar'larda artık geri sayım başladı. 12 Mart 2023'te sahiplerini bulacak olan 95'inci Akademi Ödülleri'nde adaylar sonunda belli oldu. Peki 95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
26.01.2023 Sanat
Oscar adayları açıklandı
Oscar adayları açıklandı Bu yıl 95. kez verilecek Oscar Ödülleri’nin adayları, Riz Ahmed ve Allison Williams’ın sunumuyla açıklandı.
25.01.2023 Kültür Sanat
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Dünya
Altın Küre’de ‘Kovid’ dağıtıldı!
Altın Küre’de ‘Kovid’ dağıtıldı! ABD’de geçen hafta yapılan Altın Küre (Golden Globes) Ödül Töreni’ne katılan birçok oyuncunun Kovid-19’a yakalandığı ortaya çıktı.
19.01.2023 Dünya
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg Altın Küre’de favori “The Fabelmans” ve “The Banshees of Inisherin” ipi göğüsledi. “The Fabelmans”la aldığı ödülle Oscar’da elini güçlendiren Steven Spielberg “Bu hikâyeyi ne zaman anlatabileceğimi anlamaya çalışmak için çok zaman harcadım ve 74 yaşıma geldiğimde anladım” dedi.
12.01.2023 Kültür Sanat
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı?
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı? Sinemada Oscar'ın, ekranda ise Emmy'nin gölgesinde kalsa da Altın Küre heyecan yaratmaya devam ediyor. Sonunda sahiplerini bulan Altın Küre'de bu yıl kimler sükse yaptı? İşte 80. Altın Küre Ödülleri'nde ön plana çıkan film ve diziler...
11.01.2023 Ekran
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Eleştirmenler ‘TÁR’ dedi
Eleştirmenler ‘TÁR’ dedi ABD’nin en prestijli sinema kuruluşlarından Ulusal Film Eleştirmenleri Birliği 2022’nin ödüllerini açıkladı. En İyi Film, Cate Blanchett’a da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren “TÁR” oldu.
9.01.2023 Kültür Sanat
Evde yeni yıl festivali
Evde yeni yıl festivali Başka Sinema Evde Festival, Yeni Yıl Seçkisi ile 19 Ocak’a kadar her gün yeni bir filmi izleyicilerle buluşturuyor.
3.01.2023 Kültür Sanat
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak. Oscarların habercisi olarak gösterilen ödüllerin jürisisinde bu yıl Milliyet Sanat dergisi yazarlarından Selin Gürel ve Janet Barış da oy kullandı.
14.12.2022 Kültür Sanat
Uçağı öyle bir havalandırdı ki...
Uçağı öyle bir havalandırdı ki... Tom Cruise’un donanma pilotunu canlandırdığı “Top Gun: Maverick” 1.4 milyar dolar gelirle 2022 yılına imzasını attı.
11.12.2022 Dünya
Ekimin gelişi Filmekimi’nden belli
Ekimin gelişi Filmekimi’nden belli 7-16 Ekim arasında İstanbul’da sinemaseverlerle 21. kez buluşacak olan Filmekimi’nin programı, bu yıl majör festivallerde adından en çok söz ettiren ve ödüllerle dönen yapımlarla dolu.
29.09.2022 Kültür Sanat
Altın Aslan belgesele gitti
Altın Aslan belgesele gitti Bu yıl 79’uncusu düzenlenen Venedik Uluslararası Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Büyük ödül Altın Aslan’ı, Laura Poitras imzalı belgesel “All the Beauty and the Bloodshed” kazandı.
12.09.2022 Kültür Sanat
Venedik’in yıldızları
Venedik’in yıldızları Venedik Film Festivali Cate Blanchett ve Brendan Fraser’ın oyunculuğunun öne çıktığı filmlerle devam ederken “The Banshees Of Inisherin” ise seyirci ve eleştirmenlerin favorisi görünüyor.
8.09.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor Milliyet Sanat, temmuz sayısında sinemanın yeni başrolü yapay zekâyı mercek altına aldı. Tiyatro, edebiyat, müzik ve plastik sanatlarda ise özel söyleşiler öne çıkıyor.
4.07.2022 Kültür Sanat
Senden önce, senden sonra
Senden önce, senden sonra Bilim kurgu türü genellikle mücadele, çarpışma ve hatta şiddetle anlatır geleceğin dünyasını. Arada nadiren çıkan yapımlarda ise sükunet ve melankoli ağır basar. “After Yang/Yang’dan Sonra” da bu nadir yapımlardan biri…
1.07.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Colin Farrell ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.