CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Pachuca şampiyon oldu
CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Pachuca şampiyon oldu Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi finalinde, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Tigres'i rövanşta 1-0 yenen Pachuca, şampiyonluğa ulaştı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şampiyonlar Ligi maçına doktor damgası!
Şampiyonlar Ligi maçına doktor damgası! CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Plaza Amador ile Tigres arasında oynanan maça sakatlık sırasında sahaya giren güzel doktor damga vurdu.
12.09.2016 Futbol
Direkle bütünleşiyordu!
Direkle bütünleşiyordu! Meksika ekiplerinden Santos Laguna formasını giyen Jesus Molina, CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde LA Galaxy ile oynanan maçta direğe çarparak çok şanssız bir sakatlık geçirdi.
28.02.2016 Futbol
Dempsey'den muhteşem frikik
Dempsey'den muhteşem frikik Concacaf Şampiyonlar Ligi'nde Meksika ekibi America ile karşılaşan Seattle Sounders'te yıldı isim Clint Dempsey frikikten harika bir gole imza attı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
24.02.2016 Futbol
Kaleci golü hediye etti!
Kaleci golü hediye etti! CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Comunicaciones takımını 5-0 mağlup eden Los Angeles Galaxy'de Alan Gordon kaleci Juan Jose Paredes'in hediyesini geri çevirmedi.
19.08.2015 Futbol
Eski Aslan attı fark geldi...
Eski Aslan attı fark geldi... CONCACAF Şampiyonlar Ligi 1.Tur Grup D  grubu maçında L.A.Galaxy Central'ı 5-1 gibi bir farklı skorla yendi. Eski Aslan Giovani dos Santos takımının 4. golünü kaydetti...
7.08.2015 Futbol
Montreal kupaya yakın!
Montreal kupaya yakın! CONCACAF Şampiyonlar Ligi finali ilk maçında Club America ile Montreal Impact 1-1 berabere kaldı. Ignacio Piatti'nin golü ile 1-0 öne geçen Montreal ekibi Oribe Peralta'nın golüne engel olamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrılsa da rövanş için avantaj elde etti.
23.04.2015 Futbol
İnsanlıktan çıktı! Rakibinin kafasına...
İnsanlıktan çıktı! Rakibinin kafasına... CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Herediano ile America takımları arasında oynanan maçta yaşanan faul pozisyonu büyük ses getirdi. Oldukça gergin geçen maçta defans oyuncusu Goltz faul sonrası yere düşen rakibinin kafasına tekme attı.
19.03.2015 Futbol
Montreal avantajı aldı
Montreal avantajı aldı CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Alajuelense'yi konuk eden Montreal Impact sahadan Ignacio Piatti ve Victor Cabrera'nın golleri ile 2-0 galip ayrıldı.
19.03.2015 Futbol
Kaleci uzadı diye buna derler!
Kaleci uzadı diye buna derler! CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nda Panama ekibi San Miguelito'nun kalecisi Alex Rodriguez Meksika ekibi America karşısında inanılmaz bir golü önledi.
20.09.2013 Futbol
Santos tek golle geçti!
Santos tek golle geçti! CONCACAF Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında Seattle Sounders'a konuk olan Santos Laguna 54.dakikada Herculez Gomez'in attığı golle 1-0 galip gelmeyi başardı.
3.04.2013 Futbol
Monterrey yarı finalde
Monterrey yarı finalde CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Xeaju'yu konuk eden Monterrey 3-1'in rövanşından 1-1 berabere kalarak tur atladı. Fredy Santiago ile geriye düşen Monterrey'e beraberliği Walter Ayovi getirdi.
13.03.2013 Futbol
FIFA şike yüzünden 3 oyuncuyu men etti!
FIFA şike yüzünden 3 oyuncuyu men etti! FIFA, Guatemalalı 3 futbolcuya, milli maç ve CONCACAF Şampiyonlar Ligi’nde şike yaptıkları gerekçesiyle ömür boyu men cezası verildiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol