Connecticut

Connecticut

Son dakika Connecticut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Connecticut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Connecticut haber sayfamızda...

Connecticut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 685 connecticut haberi bulunmuştur.
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı
31.03.2024 Advertorial
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi
Kadınlar ‘inziva’ya çekildi Şirince’de düzenlenen özel kampta buluşan kadınlar, hayat hikayeleri ve deneyimleriyle birbirlerine güç kattı. Toplumsal cinsiyet eşitliğine vurgu yapan etkinliği 3lü İnziva grubu adına Yasemin Fazlılar kaleme aldı.
30.03.2024 Ege
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti
Macaristan hükümeti, ABD'li senatörlerle İsveç'in NATO üyeliğini görüşmeyi reddetti Macaristan hükümeti İsveç'in NATO üyeliği için onay arayan ABD'li senatörlerin görüşme teklifini reddetti.
19.02.2024 Dünya
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı
650 milyon dolar cirolu ABD şirketi Getir tarafından satın alındı Getir, yıllık cirosu 650 milyon doları bulan ve 3 binden fazla çalışanı olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect'i, ülkenin en büyük gıda perakende gruplarından biri olan Ahold Delhaize’den satın aldığını duyurdu.
15.12.2023 Ekonomi
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü Latin Amerika ülkelerindeki darbelerden Kamboçya'nın gizlice bombalanmasına, telefon dinlemelerinden New York Times'ın Nobel Savaş Ödülü diye tanımladığı Nobel Barış Ödülü'ne... Tam bir asır yaşayan Henry Kissinger, ABD'nin dış politikasına on yıllarca şekil verdi.
30.11.2023 Haberler
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü
Eski ABD Dışişleri Bakanı Henry Kissinger 100 yaşında öldü Latin Amerika ülkelerindeki darbelerden Kamboçya'nın gizlice bombalanmasına, telefon dinlemelerinden New York Times'ın Nobel Savaş Ödülü diye tanımladığı Nobel Barış Ödülü'ne... Tam bir asır yaşayan Henry Kissinger, ABD'nin dış politikasına on yıllarca şekil verdi.
30.11.2023 Dünya
Getir ABD’de online market şirketi alıyor
Getir ABD’de online market şirketi alıyor Market ürünlerini dakikalar içinde kullanıcılarla buluşturan Getir, yıllık cirosu 650 milyon dolar olan ABD merkezli online market şirketi FreshDirect’in tamamını satın almak üzere anlaşmaya vardığını duyurdu.
9.11.2023 Ekonomi
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası
ABD’den Amazon’a ‘tekelcilik’ davası ABD merkezli dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon’a tekel gücünü yasa dışı şekilde kullanarak rekabete aykırı davrandığı iddiasıyla dava açıldı.
28.09.2023 Ekonomi
ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı
ABD'de sağlık sistemine siber saldırı! Servis odaları kapandı ABD’nin birçok eyaletinde hastanelere düzenlenen siber saldırı sonucu sağlık hizmetleri kesintiye uğradı. Birçok hasta tedavi için başka hastanelere yönlendirildi.
4.08.2023 Dünya
Cyle Larin'den 5 yıllık imza! İşte bonservis bedeli
Cyle Larin'den 5 yıllık imza! İşte bonservis bedeli Real Mallorca, Real Valladolid'den Cyle Larin'i renklerine bağladı. Kanadalı futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandı.
3.08.2023 İspanya La Liga
Real Valladolid'den şaşırtan Cyle Larin kararı! Bonservisi alındı, satış listesine konuldu
Real Valladolid'den şaşırtan Cyle Larin kararı! Bonservisi alındı, satış listesine konuldu İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Valladolid, Club Brugge'den bonservisini aldığı Cyle Larin hakkında şaşırtan bir karara imza attı. Real Valladolid'in Kanadalı oyuncuyu satmak istediği ortaya çıktı.
27.06.2023 Dünyadan Futbol
Biden şaka yaptı! 'Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli şeyleri sattım'
Biden şaka yaptı! 'Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli şeyleri sattım' Hindistan Başbakanı Narendra Modi ve ABD’li teknoloji şirketlerinin CEO’larıyla iki ülke arasındaki teknolojik kalkınmayı güçlendirmek amacıyla bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden, “Birçok devlet sırrını ve paylaştığımız önemli şeyleri sattım” şakasıyla herkesi güldürdü.
27.06.2023 Dünya
Real Valladolid, Cyle Larin'in bonservisini aldı
Real Valladolid, Cyle Larin'in bonservisini aldı İspanya 2. Lig ekiplerinden Real Valladolid, Cyle Larin'in bonservisinin alındığını açıkladı.
26.06.2023 Dünyadan Futbol
Kayıp denizaltı için arama bölgesi genişletiliyor
Kayıp denizaltı için arama bölgesi genişletiliyor ABD Sahil Güvenliği, Atlantik Okyanusu'nda kaybolan küçük denizaltıyı bulmak için arama bölgesinin 2 kat genişletildiğini açıkladı.
21.06.2023 Dünya
Kayıp denizaltı için tedirgin eden açıklama! Hayatta kalmak için zamanları daralıyor
Kayıp denizaltı için tedirgin eden açıklama! Hayatta kalmak için zamanları daralıyor ABD Sahil Güvenliği tarafından yapılan açıklamada, Titanik enkazına dalış yaptığı sırada geçtiğimiz pazar günü Atlantik Okyanusu’nda kaybolan küçük denizaltıda 40 saatlik oksijen kaldığı bildirilerek, ABD'nin Connecticut eyaletinden daha büyük olan 7 bin 600 mil karelik bir alanda arama yapıldığı ifade edildi.
20.06.2023 Dünya
Biden'ın ne dediğini kimse anlamadı: Tanrı Kraliçe'yi korusun adamım
Biden'ın ne dediğini kimse anlamadı: Tanrı Kraliçe'yi korusun adamım ABD Başkanı Joe Biden, yönetiminin silahlanma sorunuyla mücadelesini anlattığı konuşmasını, "Tanrı Kraliçe'yi korusun" diyerek bitirdi. Biden'ın gaf mı yoksa espri mi yaptığı anlaşılamadı.
17.06.2023 Dünya
Son dakika: Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu
Son dakika: Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı'na Haluk Görgün'ün atandığını duyurdu.
5.06.2023 Gündem
Fırına giren ayı 60 kek yedi
Fırına giren ayı 60 kek yedi ABD'de aç ayı bir fırının garajına girerek aldığı 60 tane keki yedi.
31.05.2023 Haberler
Fırına giren ayı 60 kek yedi
Fırına giren ayı 60 kek yedi ABD'de aç ayı bir fırının garajına girerek aldığı 60 tane keki yedi.
31.05.2023 Dünya
ABD’de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı
ABD’de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı ABD’nin Connecticut eyaletindeki bir köprüde otomobille çarpışan yakıt tankerinin devrilip alev alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
22.04.2023 Haberler
ABD’de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı: 1 ölü
ABD’de otomobille çarpışan yakıt tankeri alev alev yandı: 1 ölü ABD’nin Connecticut eyaletindeki bir köprüde otomobille çarpışan yakıt tankerinin devrilip alev alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
22.04.2023 Dünya
Stallone’nin koleksiyonunda
Stallone’nin koleksiyonunda Türk çağdaş sanatına emek veren Didem Yağcı’nın eserlerinden biri, aktör Sylvester Stallone’nin koleksiyonuna katıldı.
7.03.2023 Ege
Didem Yağcı’nın eseri Sylvester Stallone’nin koleksiyonunda
Didem Yağcı’nın eseri Sylvester Stallone’nin koleksiyonunda ​​Türk çağdaş sanatının dikkat çeken isimlerinden Didem Yağcı’nın eserlerinden biri dünyaca ünlü ABD'li aktör Sylvester Stallone’nin koleksiyonuna katıldı.
7.03.2023 Kültür Sanat
Okulda skandal! 14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz görüntülerini attı
Okulda skandal! 14 yaşındaki öğrenciye uygunsuz görüntülerini attı ABD'de yaşanan ve ülkede infial yaratan istismar olayı dünyada da ses getirdi. Mağdur öğrencinin anlattıkları ise okuyanlara pes dedirtti.
7.03.2023 Dünya
ABD’de yaşayan Ukraynalılardan Rusya karşıtı protesto! 'Putin bir katildir'
ABD’de yaşayan Ukraynalılardan Rusya karşıtı protesto! 'Putin bir katildir' ABD’de yaşayan Ukraynalılar, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın 1’inci yılının dolmasının ardından Rusya karşıtı protesto düzenleyerek, sık sık "Putin bir katildir" sloganı attı.
26.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Connecticut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.