Coşkun Erdem

Coşkun Erdem

Son dakika Coşkun Erdem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Coşkun Erdem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Coşkun Erdem haber sayfamızda...

Coşkun Erdem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 642 coşkun erdem haberi bulunmuştur.
Nerede benim dansöz müdürüm?
Nerede benim dansöz müdürüm? Bayi sayısında binleri aştık...
20.06.2020 Ege
Zeki Müren gideli 22 yıl oldu
Zeki Müren gideli 22 yıl oldu Canlı yayında rahatsızlanarak 24 Eylül 1996'da hayatını kaybeden Zeki Müren vefatının 22. yılında anılıyor.
24.09.2018 Cadde
Zeki Müren gideli 22 yıl oldu
Zeki Müren gideli 22 yıl oldu Canlı yayında rahatsızlanarak 24 Eylül 1996'da hayatını kaybeden Zeki Müren vefatının 22. yılında anılıyor.
24.09.2018 Cadde
Coşkun Erdem'e büyük vefasızlık!
Coşkun Erdem'e büyük vefasızlık! Ünlü sanatçı Coşkun Erdem'in cenazesi, dün Ataşehir Mimar Sinan Camisi'nden kaldırıldı. Erdem'in cenazesine sanat camiasından sadece Orhan Gencebay ve Ateşböceği Ercan katıldı.
13.12.2016 Cadde
Usta müzisyen hayatını kaybetti
Usta müzisyen hayatını kaybetti Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla gibi sanatçılara kanun çalan 78 yaşındaki usta müzisyen Coşkun Erdem hayatını kaybetti.
11.12.2016 Cadde
Usta sanatçının kızından sanat camiasına sitem!
Usta sanatçının kızından sanat camiasına sitem! İsviçre'de beyin kanaması geçiren Coşkun Erdem, Sağlık Bakanlığı'nın girişimiyle İstanbul'a getirildi. Sanatçının kızı, "Lütfen babamı ziyarete gelin" dedi.
11.12.2016 Cadde
Canlı yayında Bülent Ersoy'dan Helin Avşar'a fırça
Canlı yayında Bülent Ersoy'dan Helin Avşar'a fırça Coşkun Erdem'i anlatmak için Bülent Ersoy ve Onur Akay’ın telefonla canlı yayına bağlandığı programda, Helin Avşar zor anlar yaşadı! Daha önce, Bülent Ersoy'un rahmetli annesi Emral Avşar'la yakınlıklarından bahsederken, cenazeye katılmamasından dolayı kendisini ‘affetmeyeceğini' söyleyen Helin Avşar’a, Bülent Ersoy’dan çok sert tepki geldi.
11.09.2019 Televizyon
Canlı yayında Bülent Ersoy'dan Helin Avşar'a fırça
Canlı yayında Bülent Ersoy'dan Helin Avşar'a fırça Bülent Ersoy'un rahmetli annesi Emral Avşar'la yakınlıklarından bahsederken, cenazeye katılmamasından dolayı kendisini ‘affetmeyeceğini' söyleyen Helin Avşar’a, Bülent Ersoy’dan çok sert tepki geldi.
29.11.2016 Cadde
Coşkun Erdem'in ailesine şok fatura!
Coşkun Erdem'in ailesine şok fatura! Usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, İsviçre’de yoğun bakımda uyutulmaya devam ediliyor. Fakat oraya çıkan hastane faturası aileyi zor durumda bıraktı.
28.11.2016 Cadde
Coşkun Erdem yoğun bakımda
Coşkun Erdem yoğun bakımda 78 yaşındaki ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem’in, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan sanat camiasını üzecek bir haber geldi. Coşkun Erdem’in, İsviçre’de ölümle pençeleştiğini Instagram adresinden yazan Akay, “Ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan sanatçımızın beyninde pıhtı atması olduğu ve müdahale ile pıhtının temizlendiğini öğrendim. Şu an yoğun bakımda yatan sanatçımız ölümle pençeleşiyor! Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” notunu düştü. Münir Nurettin Selçuk’tan Safiye Ayla’ya ve Müzeyyen Senar’dan Zeki Müren’e kadar çok sayıda efsane sanatçıya sahnede eşlik eden Coşkun Erdem, “Kader böyle imiş ne söylesem boş” isimli eser başta olmak üzere, dillerden düşmeyen çok sayıda besteye de imza attı.
11.09.2019 Televizyon
Coşkun Erdem yoğun bakımda
Coşkun Erdem yoğun bakımda 78 yaşındaki ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem’in, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.
23.11.2016 Cadde
Canlı yayında gergin anlar
Canlı yayında gergin anlar Programa konuk olan Gönül Yazar, sürpriz bir konuğun adını duyunca sinirli bir şekilde stüdyoyu terk etti
30.07.2009 Cadde
Beyoğlu bu beş şarkıcının sesiyle inliyor
Beyoğlu bu beş şarkıcının sesiyle inliyor Issız Adam”, çağımız ilişkilerine bakışı, kadınların, erkeklerin, insanların yalnız, bencil, hazin halleri kadar şarkılarıyla da son günlere damgasını vurdu.
23.11.2008 Cadde
Bir filmle seslerini hatırladık
Bir filmle seslerini hatırladık Issız Adam”, çağımız ilişkilerine bakışı, kadınların, erkeklerin, insanların yalnız, bencil, hazin halleri kadar şarkılarıyla da son günlere damgasını vurdu.
22.11.2008 Pazar
Sinan Çetin'e büyük suçlama
Sinan Çetin'e büyük suçlama Bulgaristan'da yaşayan ve ticaretle uğraştığını belirten Türk işadamı Akın Tunç'tan bir e-mail aldım...
24.11.2007 Cadde
Senar'dan 'azarlar' dinlediniz!
Senar'dan 'azarlar' dinlediniz! 88 yaşında sahnede büyük bir canlılıkla şarkılarını söyleyen Müzeyyen Senar, sanatçılardan ışıkçıya, basın mensuplarından müzisyenlere kadar çevresindeki herkesi azarladı. Yaptığı çıkışlarla da konserine renk kattı!
6.09.2006 Cadde
Kim bu ünlü başkan!
Kim bu ünlü başkan! Şenay Düdek'in Yaşanmış Şehir Hikayeleri 2 kitabında ismi verilmeyen ünlü bir yöneticinin kaçamakları, tüm çıplaklığıyla dile getiriliyor. Düdek, "Bütün olaylar gerçek" diyor
25.07.2005 Skorer
Dedem,  sinema  ve ben
Dedem, sinema ve ben Dedem, sinema ve ben
23.11.2002 The Others
Kültür - sanat ağırlıklı İzmir Fuarı
Kültür - sanat ağırlıklı İzmir Fuarı Kültür - sanat ağırlıklı İzmir Fuarı
28.08.2002 Kültür Sanat
Arzum Onan kan davası kurbanı
Arzum Onan kan davası kurbanı Arzum Onan kan davası kurbanı
22.08.2002 Cadde
Arzum Onan kan davası kurbanı
Arzum Onan kan davası kurbanı S Point inleyecek, İzmirdeki nostalji gecelerine yıldız yağacak, Pucci in, Gazeboda noodle günleri, Yeniköyde keyifli bir mekan; Socia, Zeynel...
20.08.2002 Cadde
Arzum Onan kan davası kurbanı
Arzum Onan kan davası kurbanı Arzum Onan kan davası kurbanı
20.08.2002 Cadde
Batanay’a vefa gecesinde büyük skandal...
Batanay’a vefa gecesinde büyük skandal... Batanay’a vefa gecesinde büyük skandal...
24.06.2002 Cadde
Ercüment Batanay’a vefa gecesi
Ercüment Batanay’a vefa gecesi Ercüment Batanay’a vefa gecesi
3.06.2002 Cadde
Ercüment Batanay’a vefa gecesi
Ercüment Batanay’a vefa gecesi Ercüment Batanay’a vefa gecesi
2.06.2002 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Coşkun Erdem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.