Crash

Crash

Son dakika crash haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan crash gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan crash haber sayfamızda...

Crash

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 159 crash haberi bulunmuştur.
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?
Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları ve seslendirmenleri kimler? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filminin konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var? Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Carlos Saldanha ve Mike Thurmeier'ın yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin konusu merak ediliyor. Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı oyuncuları kimler ve filmin konusu nedir?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
Kişiler sanal varlıkları yanlarında taşıyabilecek
Kişiler sanal varlıkları yanlarında taşıyabilecek TBMM Araştırma Hizmetleri Başkanlığı’nın hazırladığı “Kavramdan Pratiğe Metaverse” adlı çalışmada, Metaverse’e ilişkin birbirinden farklı tanımlar yapıldığına dikkat çekilirken, ideal bir Metaverse’ün sahip olması gereken temel özellikler tek tek sıralandı.
17.01.2023 Gündem
Sıcak ve soğuk hissedilecek
Sıcak ve soğuk hissedilecek TBMM, Metaverse dünyası ile insanların hayatlarının kesişme noktasının giyilebilir elektronik ürünler olacağı tespitini yaptı. Bu teknoloji sayesinde Metaverse’te insanların, ısınma, soğuma ve ıslanma gibi durumları hissedeceğini vurguladı.
16.01.2023 Gündem
Teknolojiye çok açık, geleceğe hazırlar
Teknolojiye çok açık, geleceğe hazırlar Teknolojideki baş döndürücü gelişmeler hayatın her anını derinden etkiliyor. Değişimi en yakından hisseden kesimlerin başında iş dünyası geliyor. Yapay zekadan bulut teknolojisine, metaverse’ten blokzincire, robotlardan 5G’ye her gelişme iş yapış şekillerini baştan aşağıya değiştiriyor. Data Expert iş birliğiyle Türkiye’nin değişik sektörlerdeki önde gelen firmalarına teknolojideki son gelişmeleri hangi hızda benimsediklerini, nasıl kullandıklarını ve faydasını görüp görmediklerini sorduk...
7.07.2022 Milliyet Executive
Ortaköy’de 500, Esenler’de 135 TL'ye parsel alıyorlar! Metaverse çılgınlığı
Ortaköy’de 500, Esenler’de 135 TL'ye parsel alıyorlar! Metaverse çılgınlığı Son zamanlarda adını çok sık duyduğumuz Metaverse evreninde her geçen gün daha da şaşırtıcı olaylar olmaya devam ediyor. Kimi arsa satın alıyor, kimi şirket toplantılarını burada yapıyor, kimi ise uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla, hatta ölmüş dedesiyle buluşuyor!
9.06.2022 Gündem
Barış için konser!
Barış için konser! Dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd, Crash Test Dummies, AJR ve Ruslana’nın yanı sıra onlarca ünlü isim, Ukrayna’daki savaştan etkilenenlere yardım etmek için bir araya gelecek.
21.05.2022 Cadde
Metaverse için Türkçe isim önerisi: Kapılar
Metaverse için Türkçe isim önerisi: Kapılar AK Parti Genel Merkez Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı Atay Uslu, 'Metaverse kapı aralıyoruz' başlıklı makalesinde, 'Metaverse' kelimesinin 'kapı' veya 'kapılar' olarak Türkçeye çevrilmesini teklif etti.
8.05.2022 Teknoloji
Metaverse evreninde mimarlık
Metaverse evreninde mimarlık Bilgisayarlar, android ve 3D cihazlar sayesinde insan bilişinin yapay bir fiziksel ortama dahil olmasını sağlayan Metaverse dünyasına adapte olan ilk sektörler oyun, moda ve film endüstrileri oldu. Peki, çalışma hayatımızı, alışveriş yapma biçimlerimizi ve tüm yaşama şeklimizi değiştiren bu yeni evrende mimarların ve mimarlığın rolü ne olacak? Mimarlık nasıl bir dönüşüm geçirecek? Gerçek dünyanın sınırlayıcı koşullarının ortadan kalkması mimarlık için ne gibi potansiyeller sunacak? Metaverse evreni, mimarlık üretimi için kalıcı bir alternatif olabilecek mi? Yoksa geçici bir sürece işaret eden ve sınırlı bir kitlenin ilgisini çeken bir fantezi dünyası olarak mı kalacak? Mimar ve akademisyenlere sorduk…
28.03.2022 Vitrin
Tesla'yla uçup çöp kutusuna çarptı! Avustralya'da 'otomatik pilot' dehşeti
Tesla'yla uçup çöp kutusuna çarptı! Avustralya'da 'otomatik pilot' dehşeti Avustralya'da bir kadın Tesla aracıyla bir yayaya çarparak 20 metre uçmasına sebep oldu. ABD'de ise Tesla aracıyla yüksek hız gösterisi yapmak isteyen kişinin videosu viral oldu, sürücünün başına ödül kondu. Tesla'nın YouTube videosu nedeniyle kovduğu çalışan da gündeme oturdu.
23.03.2022 Dünya
Metaverse evreni nedir? Metaverse ne demek?
Metaverse evreni nedir? Metaverse ne demek? Metaverse ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Sanal gerçekliğe açılan kapı olan metaverse ile ilgili merak edilenlere haberimizde yer verdik. Metaverse ne demek, metaverse arsa nasıl alınır?
12.01.2022 Gündem
İnsan vicdanı kadar yer kaplar
İnsan vicdanı kadar yer kaplar Semih Kaplanoğlu’nun “Bağlılık Üçlemesi”nin ikinci filmi; helalleşme üzerinden inancın gereklerini, vicdan temizliğini ve insan-doğa ilişkisini sorguluyor
3.12.2021 Kültür Sanat
Yeni albüm müjdesi
Yeni albüm müjdesi IDLES, dördüncü stüdyo albümü ‘Crawler’ı Partisan etiketi ve GRGDN Müzik temsilciliğiyle çıkardı.
15.11.2021 Cadde
Metaverse nedir?
Metaverse nedir? Son zamanlarda Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'ün yaptığı açıklamalarla Metaverse herkesin gündemine oturdu. Peki teknoloji dünyasını alt üst eden Metaverse nedir? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
10.11.2021 Teknoloji
Çizgi roman sevenler buraya
Çizgi roman sevenler buraya Çizgi roman tutkunları Kadıköy’deki HOOD Base’de bir araya geliyor.
8.11.2021 Kültür Sanat
Facebook'un ismi değişti mi, yeni adı ne oldu? Meta nedir, ne demek?
Facebook'un ismi değişti mi, yeni adı ne oldu? Meta nedir, ne demek? Facebook'un ismi değişti! Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg uzun süredir Facebook'un isminde değişiklik yapmayı istediğini belirtiyordu. Gerçekleştirilen etkinlik sonunda popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook'un adı Meta olarak güncellendi. Peki, Meta ve metaverse arasında fark var mı? Metaverse ne demek?
28.10.2021 Teknoloji
CUPRA Leon, Euro NCAP’den 5 yıldız aldı
CUPRA Leon, Euro NCAP’den 5 yıldız aldı CUPRA Leon, güvenlik testlerinde markanın beş yıldızla derecelendirilen ikinci modeli oldu. Yılın başlarında markanın ilk modeli olan CUPRA Formentor’a beş yıldız veren Euro NCAP, hem içten yanmalı, hem de hibrit versiyonları için CUPRA Leon'u da aynı dereceyle değerlendirdi.
14.07.2021 Otomobil
Google'ın Pixel telefonu bir kişinin hayatını kurtardı: Nasıl?
Google'ın Pixel telefonu bir kişinin hayatını kurtardı: Nasıl? Google Pixel telefonları için zamanında çok farklı özellikler getirerek kullanıcılarını şaşırtıyordu. Telefon serisi şu anda çok önemli geliştirmelere sahip olmasa da Reddit'te paylaşılan bir olayda telefonun 'ilginç bir özelliği' bir kişinin hayatını kurtardı.
24.02.2021 Teknoloji
Kore Dizileri: Kore Yapımı Olan En İyi Ve En Çok İzlenen Diziler
Kore Dizileri: Kore Yapımı Olan En İyi Ve En Çok İzlenen Diziler Kore dizileri nelerdir, Kore dizileri içerisinde en dikkat çekenleri hangileridir. Kore yapımı olan en iyi ve en çok izlenen diziler arasında hangileri vardır? Kore dizileri arasından hangilerini izlemeye başlamak gerekir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
İstanbul Film Festivali 2021'in üç ayına yayılacak
İstanbul Film Festivali 2021'in üç ayına yayılacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin yılın ilk üç ayına yayılacak dopdolu çevrimiçi gösterim programı 1 Ocak 2021 Cuma günü, festivalin çevrimiçi platformu filmonline.iksv.org’ta başlıyor.
25.12.2020 Kültür Sanat
Matt Dillon: Kamplardaki acıları gördüm
Matt Dillon: Kamplardaki acıları gördüm 14 Haziran’da çevrimiçi düzenlenmeye başlayan Göç Filmleri Festivali çerçevesinde önceki gün oyuncu, yönetmen ve aktivist Matt Dillon, festivalin Instagram hesabı üzerinden sinemaseverlerle buluştu
19.06.2020 Kültür Sanat
Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 4 Eylül’de oyuncularla buluşuyor
Tony Hawk’s Pro Skater 1 ve 2 4 Eylül’de oyuncularla buluşuyor Kaykay dünyasına damga vuran video oyunu geri döndü! Tony Hawk ve Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ile Crash’e yeniden can veren Vicarious Visions bir araya gelerek hayranlara başarılı Tony Hawk serisinin ilk iki oyunu olan Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’nin Remastered versiyonlarını sunacak.
13.05.2020 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Crash ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.