Crew Dragon

Crew Dragon

Son dakika Crew Dragon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Crew Dragon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Crew Dragon haber sayfamızda...

Crew Dragon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 crew dragon haberi bulunmuştur.
ALPER GEZERAVCI UZAY YOLCULUĞU CANLI yayımlandı!🛰 Dragon Kapsülü nerede, ne zaman Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi mi?
ALPER GEZERAVCI UZAY YOLCULUĞU CANLI yayımlandı!🛰 Dragon Kapsülü nerede, ne zaman Uluslararası Uzay İstasyonu'na kenetlendi mi? Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da bulunduğu Ax-3 mürettebatını Crew Dragon uzay aracı ISS'ye (Uluslararası Uzay İstasyonu) taşıdı. ABD'den uzaya fırlatılan Dragon Kapsülü, 20 Ocak günü Uzay İstasyonu'na ulaştı. Peki, Alper Gezeravcı'nın uzay aracı nerede? Dragon Kapsülü nerede?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
İşte ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü
İşte ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı taşıyan uzay mekiğinin roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Böylelikle Türkiye’nin ilk uzay yolculuğu başladı. Gezeravcı'nin uzaydaki ilk sözü 'İstikbal göklerdedir!' oldu.
18.01.2024 Haberler
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözleri: İstikbal göklerdedir
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözleri: İstikbal göklerdedir Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’yı taşıyan uzay mekiğinin roketi başarılı bir şekilde fırlatıldı. Böylelikle Türkiye’nin ilk uzay yolculuğu başladı. Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü 'İstikbal göklerdedir!' oldu.
19.01.2024 Gündem
Gelecek nesillere ilham verecek
Gelecek nesillere ilham verecek 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece ISS’e gidecek Gezeravcı ‘Gelecek nesillerimize ilham kaynağı olması, onların kısıtlamak zorunda oldukları hayallerini uzayın derinliklerine taşımak mutluluk verici’ dedi.
6.01.2024 Gündem
İlk Türk astronot uzaya Türkiye'de yetişen bitkiyi götürecek
İlk Türk astronot uzaya Türkiye'de yetişen bitkiyi götürecek Pilot Albay Alper Gezeravcı, 17 Ocak’ta ‘ilk Türk astronotu’ unvanıyla uzaya çıkacak. Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda(ISS) 14 gün kalacak, 13 deneye imza atacak. Tuz Gölü’nde yetişen ‘Schrenkiella Parvula’ bitkisini uzaya götürecek Gezeravcı’nın yapacağı deneyleri Milliyet sizin için detaylandırdı.
4.01.2024 Gündem
Tarihi an! SpaceX paylaştı: Crew-3 astronotları uzaya ulaştı
Tarihi an! SpaceX paylaştı: Crew-3 astronotları uzaya ulaştı SpaceX'in, Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) "Crew-3" mürettebatını taşıyan kapsül, Uluslararası Uzay İstasyonuna (UUI) bağlandı.
12.11.2021 Teknoloji
Elon Musk'ın başı derde girdi! Tuvalet kullanımı yasaklandı
Elon Musk'ın başı derde girdi! Tuvalet kullanımı yasaklandı Elon Musk'ın astronotluk deneyimi olmayan 4 kişiyi uzaya gönderdiği Inspiration4 adlı sivil görevinde patlak veren tuvalet sıkıntısı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (UUİ) astronotlara da yansıdı.
2.11.2021 Teknoloji
Son dakika: Tarih yazıldı! Dünya yörüngesine çıkan ilk turistler yeryüzüne döndü
Son dakika: Tarih yazıldı! Dünya yörüngesine çıkan ilk turistler yeryüzüne döndü Elon Musk'ın şirketi SpaceX'in "Crew Dragon" kapsülü ile Dünya'nın yörüngesine gönderdiği ilk uzay turistleri üç günlük seyahatten sonra yeryüzüne indi.
19.09.2021 Dünya
Elon Musk tamamen sivillerden oluşan ekibi uzaya gönderiyor
Elon Musk tamamen sivillerden oluşan ekibi uzaya gönderiyor Crew Dragon’la uzaya çıkacak ekip, Karman Hattı’nı geçmekle kalmayacak, aynı zamanda yörüngede tam üç gün geçirecek.
13.09.2021 Teknoloji
NASA duyurdu, dünya kilitlendi! İlk kez olacak...
NASA duyurdu, dünya kilitlendi! İlk kez olacak... ABD Havacılık ve Uzay Ajansı yani NASA, biririnden heyecan verici projelerle hayal gücümüzün sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Son yıllarda başarıya ulaşan sayısız misyondan sonra, önümüzdeki yıllarda gerçekleşmesi hedeflenen projeler dünyayı heyecanlandırıyor. NASA son olarak James Webb Uzay Teleskobu'nun fırlatılması için tarih verdi ve 18 Aralık'ı işaret etti. James Webb teleskobu, 18 Aralık Cumartesi günü Avrupa Uzay Üssü’nden uzaya gönderilecek.
14.09.2021 Teknoloji
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Teknoloji
NASA ve SpaceX dönüşü ertelediklerini duyurdu!
NASA ve SpaceX dönüşü ertelediklerini duyurdu! ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (ISS) 4 astronotu Dünya'ya taşıyacak Crew Dragon mekiğinin bugün yapılması planlanan seferinin ertelendiğini bildirdi.
28.04.2021 Teknoloji
'Crew Dragon' Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı
'Crew Dragon' Uluslararası Uzay İstasyonu'na ulaştı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in 4 astronotu taşıyan Crew Dragon mekiği Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) ulaştı.
24.04.2021 Dünya
SpaceX'ten yeni uzay hamlesi! Bu yılın son çeyreğinde...
SpaceX'ten yeni uzay hamlesi! Bu yılın son çeyreğinde... ABD'li roket, uydu ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, uzaya ilk sivil uçuş görevi olan "Inspiration 4"ün bu yılın son çeyreğinde gerçekleştirilmesinin planlandığını duyurdu.
2.02.2021 Teknoloji
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda konaklamanın bedeli belli oldu
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda konaklamanın bedeli belli oldu ABD merkezli uzay turizmi şirketi Axiom Space, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (ISS) konaklamanın bedelini açıkladı.
29.01.2021 Teknoloji
Elon Musk, dünyanın  en zengin kişisi oldu
Elon Musk, dünyanın en zengin kişisi oldu Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, 195 milyar dolara ulaşan serveti ile 2017’den bu yana dünyanın en zenginler listesinde zirvede bulunan Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u geçerek ilk sıraya yerleşti. Güney Afrika doğumlu olan ve sonradan ABD’ye göç eden girişimci Elon Musk’ın serveti, Ocak 2020’de yaklaşık 30 milyar dolar düzeyinde bulunuyordu. Bu rakam, Kovid-19’un bütün dünyada salgın ilan edilmesinin ardından nisan ayıyla birlikte istikrarlı bir yükselişe geçti
9.01.2021 Ekonomi
Elon Musk '6 yıl' deyip duyurdu: 'Muhtemelen olacak'
Elon Musk '6 yıl' deyip duyurdu: 'Muhtemelen olacak' ABD'li girişimci ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, Mars'a insan göndereceği merak edilen tarihi açıklayarak, “Muhtemelen 6 yıl içinde olacak” dedi.
2.12.2020 Teknoloji
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi SpaceX tarafından üretilen Crew Dragon kapsülü ile Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden astronot Victor Glover, yörüngeden Dünya'yı görüntüledi. Nefes kesen anlar, binlerce beğeni aldı.
27.11.2020 Haberler
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi
SpaceX’in astronotu yörüngeden Dünya’yı görüntüledi SpaceX tarafından üretilen Crew Dragon kapsülü ile Uluslararası Uzay İstasyonu'na giden astronot Victor Glover, yörüngeden Dünya'yı görüntüledi. Nefes kesen anlar, binlerce beğeni aldı.
27.11.2020 Teknoloji
Rus kozmonotlar uzay yürüyüşüne çıktı
Rus kozmonotlar uzay yürüyüşüne çıktı Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) görevli 2 Rus kozmonot, 2021'de istasyona varması planlanan Rus laboratuvarının hazırlıkları için uzay yürüyüşüne başladı.
19.11.2020 Teknoloji
Uzayda ‘özel sektör’ dönemi
Uzayda ‘özel sektör’ dönemi NASA tarihinde ilk defa özel bir şirkete ait hava aracıyla görev uçuşu gerçekleştirdi. Elon Musk’ın şirketi olan SpaceX’in roketiyle önceki gün Uluslararası Uzay İstasyonu’na astronot mürettebatının gönderilmesiyle uzay çalışmalarında yeni bir çağ başladı
17.11.2020 Dünya
Milliyet'te Gündem (16 Kasım 2020)
Milliyet'te Gündem (16 Kasım 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan haber başlıkları...
16.11.2020 Haberler
Son dakika: Tarihi yolculuk! NASA ile SpaceX 4 astronotu uzaya gönderdi
Son dakika: Tarihi yolculuk! NASA ile SpaceX 4 astronotu uzaya gönderdi Gelen son dakika haberine göre; SpaceX ve NASA uzaya ilk 'operasyonel' mürettebatlı uçuşu gerçekleştirdi. 4 astronotu taşıyan Falcon 9 roketi ve Crew Dragon kapsülü fırlatıldı.
16.11.2020 Teknoloji
SpaceX ikinci kez uzaya astronot gönderiyor
SpaceX ikinci kez uzaya astronot gönderiyor Elon Musk'ın sahibi olduğu özel uzay şirketi SpaceX ikinci kez uzaya astronot gönderiyor. Söz konusu görev şirketin ilk operasyonel insanlı Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) misyonu olacak.
12.11.2020 Teknoloji
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk 115 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Elon Musk, bilim kurgu filmlerini aratmayan projeleri, çalkantılı özel hayatı ve yaptığı her açıklamayla gündem yaratıyor. Peki, hemen her gün farklı bir olayla karşımıza çıkan Elon Musk kim? İşte çılgın iş adamı ve hayatının bilinmeyenleri
6.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Crew Dragon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.