Crossover

Crossover

Son dakika Crossover haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Crossover gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Crossover haber sayfamızda...

Crossover

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 453 crossover haberi bulunmuştur.
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu
Araç satışlarında dikkat çeken hareketlilik: Fiyatı en düşük 4 model belli oldu  Yeni yıl itibarıyla araç satışları ve pazardaki hareketlilik dikkat çekmeye başladı. Ocak-şubat döneminde geçen yıla göre satışlarda yüzde 50’nin üzerinde artış yaşandı. Öte yandan fiyatı en düşük 4 sıfır araç modeli belli oldu. İşte detaylar... 
6.03.2024 Ekonomi
Araç piyasasında kasım hareketi! En çok talep gören 4 model belli oldu
Araç piyasasında kasım hareketi! En çok talep gören 4 model belli oldu Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarı, yılın 11 ayında 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 60,8 artışla rekor seviye olan 1 milyon 73 bin 982 adet oldu. Peki en çok hangi modeller talep gördü? İşte detaylar...
5.12.2023 Ekonomi
Toyota, Avrupa'da elektrikli araçlarını artıracak
Toyota, Avrupa'da elektrikli araçlarını artıracak Toyota Motor, Avrupa'da elektrikli araç serisini 6 modele çıkaracak.
4.12.2023 Uzmanpara
ÖTV düzenlemesi sonrası gözler bu modellere çevrildi: 500 bin liralık indirim sinyali
ÖTV düzenlemesi sonrası gözler bu modellere çevrildi: 500 bin liralık indirim sinyali Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesi yapıldı. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü bekleniyor? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilen soruları cevapladı.
21.11.2023 Ekonomi
ÖTV düzenlemesi diğer araçlara gelir mi? İşte fiyatı düşen otomobiller
ÖTV düzenlemesi diğer araçlara gelir mi? İşte fiyatı düşen otomobiller Elektrikli otomobil sektörü için beklenen ÖTV matrah güncellemesi yapıldı. Peki diğer otomobiller için ÖTV düzenlemesi gelir mi? İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel merak edilenleri cevapladı.
20.11.2023 Ekonomi
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Ünlülerin Stili
Anadolu Efes - Barcelona maçında Larkin'i atmıştı! Luigi Lamonica'dan olay itiraf
Anadolu Efes - Barcelona maçında Larkin'i atmıştı! Luigi Lamonica'dan olay itiraf Uzun yıllardır Turkish Airlines EuroLeague’de hakemlik yapan Luigi Lamonica, geçtiğimiz sezon yönettiği Anadolu Efes – Real Madrid maçı hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Yeni Ford Fiesta, ‘Hibrit’ versiyonu ile birlikte tanıtıldı
Yeni Ford Fiesta, ‘Hibrit’ versiyonu ile birlikte tanıtıldı B segmentinin önde gelen modellerinden Ford Fiesta, cesur ve karakteristik özelliklere sahip yeni dış tasarımı, teknolojik özellikleri ve hibrit dahil olmak üzere birbirinden farklı model seçenekleri ile tanıtıldı. Trend, Titanium, ST ve Active modellerinin her biri daha fazla renk seçenekleri, jant tasarımı ve iç tasarım detaylarından faydalanıyor. Fiesta ailesi oldukça belirgin özelliklere sahip Titanium, ST ve Active modellerinin yanısıra karakteristik özelliklerini güçlendiren Vignale paketleri ile büyüyor.
17.09.2021 Otomobil
Ford, en yeni elektrikli araçlarını Dijital Autoshow’da görücüye çıkardı
Ford, en yeni elektrikli araçlarını Dijital Autoshow’da görücüye çıkardı Ford, bu yıl pandemi koşulları nedeniyle 14-26 Eylül tarihleri arasında ilk kez dijital olarak gerçekleşiyor, "Autoshow: 2021 Mobility" fuarında en yeni elektrikli ve hibrit modellerini görücüye çıkardı. Bugün ve gelecek arasındaki farkı kapatarak, geleceği bugünden yaşatmayı amaçlayan marka, ikonik modellerinin en yeni elektrikli versiyonlarının da ilk defa Türkiye’de yer aldığı 10 araç ile Dijital Autoshow’da otomobil severlere sıra dışı bir deneyim yaratıyor.
16.09.2021 Otomobil
SEAT Arona yenilendi
SEAT Arona yenilendi SEAT’ın crossover SUV modeli olan Arona, tamamen yenilenmiş haliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Hem iç, hem de dış tasarımında yapılan kapsamlı yeniliklerle dikkat çeken modelin iç kısımda yer alan yeni LED aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve yeniden konumlandırılmış bilgi-eğlence ekranı öne çıkan yenilikler arasında.
20.08.2021 Otomobil
Fiat Egea Cross yılın otomobili seçildi
Fiat Egea Cross yılın otomobili seçildi Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda; birinci seçilen Egea Cross, 76 otomotiv gazetecisinden toplamda 3 bin 290 puan aldı.
23.06.2021 Otomobil
Opel, Mokka'yı Türkiye'de satışa sundu
Opel, Mokka'yı Türkiye'de satışa sundu Alman otomotiv devi Opel, yeni Mokka’yı yüksek verimliliğe sahip benzinli motoru ve 3 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu. Zamanın ötesinde cesur tasarımı, sahip olduğu yenilikçi standart teknolojileri ve zengin sürüş destek sistemleriyle öne çıkan yeni Mokka, Opel markası için birçok ilki temsil ediyor.
16.06.2021 Otomobil
Pirelli bir ilke imza attı!
Pirelli bir ilke imza attı! Pirelli, Cinturato ailesinin en yeni üyelerinden biri olan Cinturato All Season SF2 lastikleri ile dünyada bir ilke imza atarak, standart bir otomobil ile 8.848 metrelik ‘Everesting’ meydan okumasını tamamladı.
5.06.2021 Otomobil
Yeni Jazz’da iki farklı versiyon birden
Yeni Jazz’da iki farklı versiyon birden Honda ürün gamında “e:HEV” logosunu taşıyan ilk model olan Jazz Hybrid ile ailenin yeni üyesi “Jazz Crosstar” versiyonu, bu hafta içinde Türkiye’de satışa sunuluyor.
31.05.2021 Otomobil
Yeni Citroën C4 Türkiye’de
Yeni Citroën C4 Türkiye’de Citroën, kompakt hatchback sınıfına iddialı bir giriş yapan yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu.
7.05.2021 Otomobil
Hyundai Santa Cruz’dan ilk çizimler paylaşıldı
Hyundai Santa Cruz’dan ilk çizimler paylaşıldı Hyundai, merakla beklenen Santa Cruz modelinin ilk çizimlerini paylaştı. Dünya prömiyeri 15 Nisan’da, online bir lansmanla gerçekleştirilecek otomobilin, genellikle maceraperest kullanıcıların ilgi alanına girmesi bekleniyor. Ayrıca Santa Cruz, tamemen farklı bir araç kategorisi sunarak hem SUV hem Crossover hem de Pick-up segmentlerinde yeni bir çığır açacak.
3.04.2021 Otomobil
Volkswagen, SUV ailesini Taigo ile genişletiyor
Volkswagen, SUV ailesini Taigo ile genişletiyor Volkswagen, çok yakında görücüye çıkacağı yeni sportif SUV Coupe modelinin ismini açıkladı.  Gelişmiş teknolojik özellikler ile birlikte dinamik ve heyecan verici tasarıma sahip yeni SUV’nin adı Taigo oldu.
31.03.2021 Otomobil
Crossover Ne Demek? Araçlarda Crossover Ne Anlama Gelir?
Crossover Ne Demek? Araçlarda Crossover Ne Anlama Gelir? Crossover arabalar her geçen gün biraz daha fazla ilgi görmektedir. Bu sebeple de pek çok kişi tarafından Crossover teriminin ne anlama geldiği merak edilmektedir. Crossover ne demek? Araçlarda crossover ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
10.03.2021 Eğitim
Son dakika - Fransa Nando De Colo'yu konuşuyor! ‘Fenerbahçe’nin lideri!’
Son dakika - Fransa Nando De Colo'yu konuşuyor! ‘Fenerbahçe’nin lideri!’ Euroleague’de Asvel deplasmanında kazanan Fenerbahçe Beko’da Nando De Colo, günün kahramanı oldu. Yıldız isim, ülkesi Fransa’da coşarken sarı-lacivertli takımın oyun liderliğine soyundu, performansıyla tüm medyada konuşuldu
7.03.2021 Fenerbahçe
Yeni Nissan Juke tanıtıldı!
Yeni Nissan Juke tanıtıldı! Nissan, Intelligent Mobility özellikleriyle donatılmış Yeni Juke’u Türkiye’de satışa sundu. Yeni Juke  tasarımı, genişleyen iç hacmi ve boyutlarıyla ve teknolojik özellikleriyle ön plana çıkıyor.
26.01.2021 Otomobil
225 milyon dolarlık makyaj
225 milyon dolarlık makyaj Tofaş’ın 2015 yılının sonunda seri üretimine başladığı ve geçtiğimiz yılın sonunda yenilenen Egea model ailesi, 225 milyon dolarlık makyajla Türkiye’de de satışa sunuldu. Artan donanımları, dış ve iç tasarımındaki değişiklikleri, artan motor seçenekleriyle dikkat çeken makyajlı Egea ailesi, “Sedan”, “Hatchback” ve “Station Wagon”un yanı sıra tamamen yeni crossover versiyonu “Egea Cross”la sunuluyor. Yeni Egea Ailesi’nde, Sedan 130 bin 900 TL’den, Egea Cross ise 154 bin 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla çıktı.
11.01.2021 Otomobil
Hyundai Assan’da yine hisse değişimi zamanı
Hyundai Assan’da yine hisse değişimi zamanı Hyundai Motor Company ile Kibar Holding arasında, Hyundai Assan hisseleri konusunda yeni bir hareketlilik yaşanıyor. Hyundai, Türkiye’deki şirketin hisselerinin bir bölümünü daha Kibar Holding’den devralmak amacıyla Rekabet Kurumu’na başvurdu.
18.12.2020 Ekonomi
Nissan Qashqai Midnight Edition yollarda!
Nissan Qashqai Midnight Edition yollarda! Nissan, tasarım değişiklikleri ve ek donanımlarıyla dikkat çeken Qashqai Midnight Edition versiyonunu tanıttı. 10 yıldan uzun süredir segmentinde güçlü imajıyla ve performansıyla yer alan Nissan Qashqai, yeni tasarımıyla beğenileri topladı.
6.12.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Crossover ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.