Cso

Cso

Son dakika CSO haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CSO gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CSO haber sayfamızda...

Cso

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 354 cso haberi bulunmuştur.
Başkent’te 23 Nisan coşkusu
Başkent’te 23 Nisan coşkusu CSO Ada Ankara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
Bayramınız kutlu olsun!
Bayramınız kutlu olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu her yıl olduğu gibi çocuklar yine sanatla kutlayacak. Bayramınız şimdiden kutlu olsun! 
21.04.2024 Kültür Sanat
Ankara’da Barok esintiler
Ankara’da Barok esintiler Barok müziğinin ünlü grubu Accademia Bizantina 40 yıllık müzik tarihlerinde ilk defa Ankara’ya geliyor.
13.03.2024 Kültür Sanat
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor Hepsiburada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü özel bir filmle kutluyor.
7.03.2024 Advertorial
Bakan Ersoy duyurdu: Yapay zeka destekli kütüphaneler geliyor
Bakan Ersoy duyurdu: Yapay zeka destekli kütüphaneler geliyor  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılı itibarıyla yapay zeka destekli 100 akıllı kütüphane açacaklarını söyledi.
13.02.2024 Gündem
Türk-Macar Kültür Yılı'nın açılışı gerçekleştirildi
Türk-Macar Kültür Yılı'nın açılışı gerçekleştirildi Türk- Macar Kültür Yılı açılış etkinlikleri; İstanbul ve Budapeşte'de düzenlenen açılış organizasyonlarının ardından Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Ada'da 22 Ocak Macar Kültür Günü özelinde sergi ve konserlerle başladı.
22.01.2024 Kültür Sanat
Türk-Macar dostluğu sanatla kutlanıyor
Türk-Macar dostluğu sanatla kutlanıyor 2024 Macar-Türk Kültür Yılı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
10.01.2024 Kültür Sanat
Başkentin sanat adasında buluşalım!
Başkentin sanat adasında buluşalım! Başkentin kültür ve sanat adası CSO Ada Ankara, 8-14 Ocak arasındaki programını duyurdu.
4.01.2024 Kültür Sanat
İki ülkenin dostluğu konserle anlatıldı
İki ülkenin dostluğu konserle anlatıldı Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ve İtalya’nın Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde ‘Türkiye-İtalya Dostluk Konseri’ düzenlendi.
5.12.2023 Kültür Sanat
Bilge Yazarlar Projesi 3’üncü yılına girdi
Bilge Yazarlar Projesi 3’üncü yılına girdi 3'üncü yılına gören Bilge Yazarlar Projesi'nin ilk ders açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Saatlerce okuyarak elde edildiğimiz şeyi iki dakikalık bir sosyal medya videosuyla çocuklarımız belki bizden daha analitik bir biçimde yorumlayabilecek kaynaklara erişiyorlar. Bu konuda bir tedbir almamız ve çocuklarımızın okuma alışkanlıklarıyla ilgili adımlar atmamız gerekiyordu. Çocuklarımızın okuduklarını anlama ve anlama becerilerini yazmaya dönüştürme üzerine bir adım attık" dedi.
29.11.2023 Eğitim
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Atatürk Kültür Merkezi ve CSO Ada Ankara'da konser daveti almadığını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Fazıl Say'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
25.11.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100'üncü yılı için hazırlanan eser, Ankara'da seslendirildi
Cumhuriyetin 100'üncü yılı için hazırlanan eser, Ankara'da seslendirildi İsviçre tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü kuruluş yılına ithaf edilen eser, ilk defa Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) tarafından seslendirildi.
13.11.2023 Kültür Sanat
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka'
Yeni çağın adı: 'Yapay zeka' DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2023 gerçekleştirildi. 'Resilience Reset’ temasıyla düzenlenen zirvede, iş dünyasının liderleri ve CMO’ları (pazarlama yöneticileri) bir araya geldi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı. Zirvede, ‘En Etkin 50 CMO’ ödül töreni de gerçekleştirildi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Bakan Kacır duyurdu: Türk- Macar Kültür Yılı kutlamalarına başlayacağız
Bakan Kacır duyurdu: Türk- Macar Kültür Yılı kutlamalarına başlayacağız Bakan Kacır, "2023, Türkiye- Macaristan ilişkileri için önemli bir yıldır. Çünkü 18 Aralık 1923'te Dostluk Antlaşması'nı imzaladık. Bu, Cumhuriyet'in ilanından sonra imzalanan ilk Dostluk Antlaşmasıydı. Bu nedenle aralık ayında bu önemli dönüm noktasını kutlayacağız. Türk- Macar Kültür Yılı kutlamalarına da başlayacağız" dedi.
31.10.2023 Ekonomi
CSO Ada Ankara Cumhuriyet’i selamlıyor
CSO Ada Ankara Cumhuriyet’i selamlıyor Başkent Ankara’nın kültür vadisinde ilk durak CSO Ada Ankara; her türden müziğe ve kültür sanat faaliyetlerine kucak açarak ülkemizin ve dünyanın önde gelen sanatçıları izleyicilerle buluşturmayı amaçlayan önemli yapılardan biri…
29.10.2023 Kültür Sanat
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü yurdun her bir yerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Her yerin kırmızı beyaza büründüğü bu büyük coşkuya katılabileceğiniz durakları sizin için derledik.
28.10.2023 Pazar
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'ndan 100'üncü yıla özel konser
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'ndan 100'üncü yıla özel konser Devlet Çoksesli Korosu ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nca (CSO) Cumhuriyetin 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında 'Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri' düzenlendi.
26.10.2023 Kültür Sanat
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
İstiklal Marşımızın bilinmeyen hikâyesi
İstiklal Marşımızın bilinmeyen hikâyesi Tekfen Filarmoni, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünü, çok özel bir konserle kutlamaya hazırlanıyor.
15.10.2023 Kültür Sanat
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’
Yeni çağın adı: ‘Yapay zeka’ DataExpert ve Milliyet Executive iş birliği ile BMI organizasyonuyla CMO Summit 2023 düzenlendi. Zirvede pazarlamanın bugünü ve geleceği ele alınırken, pazarlama alanında yapay zekanın önemine vurgu yapıldı.
12.10.2023 Ekonomi
Cumhuriyet’in 100 yılının hikâyesi
Cumhuriyet’in 100 yılının hikâyesi Türkiye’nin köklü sanat kurumu olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası yeni konser sezonuna ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı’na Özel Açılış Konseri ile başladı.
9.10.2023 Kültür Sanat
Bakan Yumaklı duyurdu: Kısa film yarışması düzenleyeceğiz
Bakan Yumaklı duyurdu: Kısa film yarışması düzenleyeceğiz Bakan Yumaklı, "Bu yıl içerisinde duyurusunu yapmayı planladığımız kısa film yarışması ile dijital çağda Bakanlığımızı Teknofest gençliği ile tekrar buluşturacağız. Gençlerimizi şimdiden buna hazırlanmaya davet ediyorum" dedi.
3.10.2023 Gündem
Şehirde kültür ve sanat mevsimi
Şehirde kültür ve sanat mevsimi Sonbahara adım attığımız bugünlerde, şehirde kültür ve sanatın kalbi yeniden atmaya başlıyor.
24.09.2023 Pazar
Bakan Ersoy: 2028'de 35 şehirde kültür yolu festivali gerçekleştirmek istiyoruz
Bakan Ersoy: 2028'de 35 şehirde kültür yolu festivali gerçekleştirmek istiyoruz Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'ne ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Her yıl en az 5 şehri katarak, mesela önümüzdeki sene 15 şehri dahil etmek istiyoruz. 2028'de 35 şehirde Kültür Yolu Festivali gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
18.09.2023 Gündem
Başkentte sanatın büyülü yolu başlıyor
Başkentte sanatın büyülü yolu başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin yeni durağı Ankara. Başkent Kültür Yolu Festivali’nde sanatseverleri 1 Ekim’e kadar konserden tiyatroya, sergiden söyleşiye pek çok etkinlik bekliyor.
16.09.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Cso ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.