Cte

Cte

Son dakika CTE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CTE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CTE haber sayfamızda...

Cte

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 cte haberi bulunmuştur.
Bakan Tunç: Fiziki şartları yetersiz olan 392 cezaevini kapattık
Bakan Tunç: Fiziki şartları yetersiz olan 392 cezaevini kapattık Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde kurulan Adalet Halk Kütüphanesi'nin açılış törenine katıldı.
5.12.2023 Gündem
Kafa vuruşu beyne zarar
Kafa vuruşu beyne zarar Yeni bir araştırma, düzenli olarak futbol topuna kafa vuruşu yapmanın beyin fonksiyonunda ölçülebilir bir düşüşe yol açtığını ve demans riskini artırdığını ortaya çıkardı.
30.11.2023 Dünya
Ceza İnfaz Kurumu (CTE) 626 işçi alımı sonuçları sorgulama: Adalet Bakanlığı personel alımı tercih başvuruları
Ceza İnfaz Kurumu (CTE) 626 işçi alımı sonuçları sorgulama: Adalet Bakanlığı personel alımı tercih başvuruları Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı. 10 farklı branşta gerçekleştirilen CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nasıl, nereden öğrenilir?
27.09.2023 Bilgi Rehberi
Aile Birliği Mazeret Atama Planlaması atamaları tamamlandı
Aile Birliği Mazeret Atama Planlaması atamaları tamamlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2023 yılı Eylül dönemi Aile Birliği Mazeret Atama Planlaması atamalarının tamamlandığını belirtti.
8.09.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'na 22 bin 43 personel alınacak
Adalet Bakanlığı'na 22 bin 43 personel alınacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından 22 bin 43 personelin alımına ilişkin ilanların Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu.
20.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ duyurdu! Binlerce personel alımı yapılacak
Bakan Bozdağ duyurdu! Binlerce personel alımı yapılacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Haberler
Bakan Bozdağ duyurdu! Binlerce personel alımı yapılacak
Bakan Bozdağ duyurdu! Binlerce personel alımı yapılacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Personel Genel Müdürlüğü bünyesinde 9 bin 229, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 8 bin 376, İcra Dairesi Başkanlığı bünyesinde 700 olmak üzere toplam 18 bin 305 personel alımı için ilana çıkıyoruz" dedi.
25.03.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Hakim- savcı sosyal medya linçlerinden etkilenebiliyor
Bakan Bozdağ: Hakim- savcı sosyal medya linçlerinden etkilenebiliyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hakim ve savcıların vicdanının Anayasa, kanun ve hukuka bağlı olması gerektiğini belirterek, "Zaman zaman görüyoruz; siyasi taraftarlığa göre bir grup, sosyal medyadan linçler yapıyor. Hakim, savcı bunun altında etkilenebiliyor. Halbuki sen Anayasa'ya bakacaksın. Bizim bakacağımız şey; Anayasa, yasa, hukuk" dedi.
25.01.2023 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ NE ZAMAN BİTECEK, UZATILDI MI? CTE Yeni karar...
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ NE ZAMAN BİTECEK, UZATILDI MI? CTE Yeni karar... Açık Cezaevi izinleri için son tarih ne? Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü açık cezaevi izinlerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini duyurmuştu. Peki, süre yeniden uzatıldı mı? Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek?
1.06.2022 Gündem
Açık cezavi izinleri uzatıldı mı 2022? Açık cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı son tarih ne zaman? İşte, cezaevi izinleri bitiş tarihi
Açık cezavi izinleri uzatıldı mı 2022? Açık cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı son tarih ne zaman? İşte, cezaevi izinleri bitiş tarihi Açık cezaevi izinleri konusunda gözler Kabine Toplantısına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bir araya gelen toplantının ardından 31 Mayıs tarihinde sona eren Covid-19 açık cezaevi izinleri konusunda beklenen açıklamayı ve müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Peki açık cezaevi izinleri süresi uzatıldı mı son tarih ne oldu?
25.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI, NE ZAMAN BİTİYOR? CTE Açık cezaevi izinlerinde son durum
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI, NE ZAMAN BİTİYOR? CTE Açık cezaevi izinlerinde son durum Açık Cezaevi İzinleri ne zaman bitiyor? Pandemi sürecinde 12 kez uzatılan açık cezaevi izinleriyle ilgili son durum merak ediliyor. Açık cezaevi izinleri için son gün ne zaman, tarih uzatıldı mı? İşte Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama.
22.05.2022 Gündem
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama
CTE'den infaz ve koruma memurlarının tayinlerine ilişkin iddiaya yalanlama Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), bazı medya kuruluşlarıyla sosyal medyadaki infaz ve koruma memurlarının tayinlerinin ödenek yetersizliği nedeniyle durdurulduğuna yönelik iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
20.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI? 2022 CTE son dakika: Açık Cezaevi İzinleri ne zaman bitecek?
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI? 2022 CTE son dakika: Açık Cezaevi İzinleri ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bugüne kadar 12 kez uzatılan açık cezaevi izinleri yeniden uzatıldı mı, son tarih ne? Koronavirüs salgını nedeniyle uzatılan açık cezaevi izinleri ile ilgili Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyuru yayınladı.
20.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI 2022, ne zaman bitiyor? CTE cezaevi korona izinleri son dakika gelişmeleri
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI 2022, ne zaman bitiyor? CTE cezaevi korona izinleri son dakika gelişmeleri Açık cezaevi covid-19 izinleri ile ilgili son dakika gelişmeleri hükümlü ve aileleri tarafıdan yakından takip ediliyor. 2019 yılında ilk vakanın görüldüğü koronavirüs salgını nedeniyle cezaevi izinleri 15 Nisan 2020 tarihinde hayata geçirilmişti. Peki, 2022 açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek?
13.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ SON DURUM 2022: Cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? İşte, açıklama
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ SON DURUM 2022: Cezaevi izinleri ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? İşte, açıklama Açık cezaevi izinleri, koronavirüs salgını ile birlikte başlatılmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından hayata geçirilen covid-19 izinleri uzatılacak mı, bitiyor mu? soruları da hafızları meşgul ediyordu. Korona pandemisinin başlamasıyla 15 Nisan 2020 tarihinde başlayan izinler, 12 defa uzatılmıştı. Peki, açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor?
11.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ ne zaman bitecek? Cezaevi izinleri uzatıldı mı?
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ ne zaman bitecek? Cezaevi izinleri uzatıldı mı? Açık cezaevi izinleri bugüne kadar 12 kez uzatıldı. Koronavirüs salgını ve pandemi süreci sebebiyle uzatılan açık cezaevi izinleri için verilen süre Mayıs ayının sonunda sona eriyor. Peki, açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü cezaevi izinleri ile ilgili duyuru yaptı.
11.05.2022 Gündem
80 bin mahkûm cezaevine dönecek
80 bin mahkûm cezaevine dönecek Açık cezaevlerindeki hükümlülere Nisan 2020’den bu yana verilen ve şimdiye kadar 12 kez uzatılan “korona izni” bu ay sonu bitecek ve uygulamaya son verilecek.
7.05.2022 Siyaset
Adalet Bakanlığı'ndan açıklama: Açık cezaevi izinleri bitiyor
Adalet Bakanlığı'ndan açıklama: Açık cezaevi izinleri bitiyor Koronavirüs nedeniyle verilen açık cezaevleri izni 31 Mayıs’ta sona erecek. Bugüne kadar 12 defa uzatılan izin tekrar uzatılacak mı? 80 bin hükümlü yeniden cezaevine mi dönecek? İşte Adalet Bakanlığı'ndan yapılan son açıklama...
6.05.2022 Gündem
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ İÇİN SON TARİH NE, UZATILDI MI? Adalet Bakanlığından açık cezaevi izinleri duyurusu
AÇIK CEZAEVİ İZİNLERİ İÇİN SON TARİH NE, UZATILDI MI? Adalet Bakanlığından açık cezaevi izinleri duyurusu Açık cezaevi izinleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Mart ayının sonuna gelinmesi ile birlikte açık cezaevi izinlerinin uzatılıp uzatılmadığı merak ediliyor. Yargı paketi ile birlikte CTE, 31 Mayıs 2022 tarihine kadar uzatma hakkına sahip olmuştu. Peki, açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek, uzatıldı mı?
31.03.2022 Gündem
CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI SON DAKİKA CTE? 2022 açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? İşte, Adalet Bakanlığı açıklaması
CEZAEVİ İZİNLERİ UZATILDI MI SON DAKİKA CTE? 2022 açık cezaevi izinleri ne zaman bitiyor? İşte, Adalet Bakanlığı açıklaması Açık cezaevi izinleri, koronavirüs salgını nedeniyle gündeme gelmişti. 2019 yılında başlayan pandeminin etkisiyle Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, açık cezaevi izinlerini duyurdu. Ocak ayında iki ay uzatıldığı duyurulan cezaevi izinleri bitiyor mu?
29.03.2022 Gündem
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden Yusuf Bekmezci açıklaması
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden Yusuf Bekmezci açıklaması Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), FETÖ'nün önemli isimlerinden Yusuf Bekmezci'nin cezaevinde öldüğü iddialarını yalanladı.
20.02.2022 Gündem
‘Israrlı taciz ve takip ayrı suç olarak düzenlenecek’
‘Israrlı taciz ve takip ayrı suç olarak düzenlenecek’ TBMM Genel Kurulu’nda dün Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2022 yılı bütçeleri görüşüldü.
11.12.2021 Siyaset
Bakan'dan açıklama... Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu?
Bakan'dan açıklama... Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu? Adalet Bakanı Abdulhamit Gül TBMM Genel Kurulu'nda konuşma gerçekleştirdi. Bakan Gül yaptığı açıklamada 2022'de 12 bin personel alınacağını duyurdu. Bu gelişmenin hemen ardından "Adalet Bakanlığı 12 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar belli oldu mu?" soruları hızlandı.
10.12.2021 Gündem
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak
Bakan Gül açıkladı! 12 bin yeni personel alınacak Son dakika haberine göre; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda adalet hizmetleri sınıfı oluşturulması doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2022 yılında teşkilatımıza 12 bin yeni personel alacağız" dedi.
10.12.2021 Gündem
İzinler uzatıldı mı? Açık cezaevi izin süreleri uzatıldı mı son dakika, ne zaman bitiyor?
İzinler uzatıldı mı? Açık cezaevi izin süreleri uzatıldı mı son dakika, ne zaman bitiyor? Açı cezaevleri izin süreleri hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Koronavirüs salgını nedeniyle açık cezaevleri izinleri 31 Mayıs'a kadar uzatılmıştı. Adalet Bakanlığı Ceza Tevfikevleri Genel Müdürlüğü, mahkumların izin süreleri ile ilgili yeni bir duyuru yayımladı. Peki, izinler ne kadar uzatıldı, ne zaman bitecek?
30.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cte ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.