Çubukcu

Çubukcu

Son dakika çubukcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çubukcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çubukcu haber sayfamızda...

Çubukcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.283 çubukcu haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
SON DAKİKA DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından vatandaşlar ile paylaşılmaya devam ediyor. Son dönemde İstanbul'da hissedilen birçok deprem meydana geliyor. Yaşanan depremlerin merkez üssü, derinlik, ve depremin büyüklüğüne ilişkin bilgiler paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Fransız sanatçıdan depremde ortadan ikiye ayrılan bahçeye kardeşlik eseri
Fransız sanatçıdan depremde ortadan ikiye ayrılan bahçeye kardeşlik eseri Fransız sanatçı Saype, 6 Şubat depremlerinde Hatay’da ortadan ikiye bölünen zeytin bahçesine kardeşlik eseri yaptı.
12.12.2023 Haberler
Manisaspor'un eski başkanı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var
Manisaspor'un eski başkanı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var İzmir’de, Mehmet Haluk Çubukçu'nun (71) kullandığı otomobil, ters yöne giren motosikletle çarpıştı. Motosikletteki Bünyamin Ceylan (21) ve Mertcan Deniz İrez (21) hayatını kaybetti, Ruçhan Sami Yüzgeç (21) ise yaralandı. Manisaspor'un eski başkanı olduğu öğrenilen Çubukçu’nun, gözaltına alındığı öğrenildi.
2.11.2023 Haberler
Manisaspor'un eski başkanı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var
Manisaspor'un eski başkanı kazaya karıştı! Ölü ve yaralılar var İzmir’de, Mehmet Haluk Çubukçu'nun (71) kullandığı otomobil, ters yöne giren motosikletle çarpıştı. Motosikletteki Bünyamin Ceylan (21) ve Mertcan Deniz İrez (21) hayatını kaybetti, Ruçhan Sami Yüzgeç (21) ise yaralandı. Manisaspor'un eski başkanı olduğu öğrenilen Çubukçu’nun, gözaltına alındığı öğrenildi.
2.11.2023 Gündem
Kızına yakıştıramadığı damadını kalbinden bıçakadı! Müebbet hapsi istendi
Kızına yakıştıramadığı damadını kalbinden bıçakadı! Müebbet hapsi istendi Küçükçekmece'de geçen yılın Eylül ayında kızına yakıştırmadığı damadı Volkan Çubukçu'yu kalbinden bıçaklayarak öldüren kayınpeder Turhan Ketenci'nin cezai ehliyeti tam çıktı, savcı mütalaasında müebbet hapsini istedi.  
2.10.2023 Gündem
G20 temasları sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü
G20 temasları sürüyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü.
10.09.2023 Haberler
G20 temasları: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü
G20 temasları: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi kapsamında, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile görüştü.
11.09.2023 Gündem
G20'den sıcak görüntü! Dünyanın gözü bu zirvede
G20'den sıcak görüntü! Dünyanın gözü bu zirvede G20 ülkelerinin liderleri Hindistan'da gerçekleşen zirveye katılmak için başkent Delhi'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise programı kapsamında ilk görüşmesini Japonya Başbakanı Kishida ile gerçekleştirdi.
9.09.2023 Haberler
Dünyanın gözü bu zirvede! Erdoğan'dan G20'de kritik görüşmeler
Dünyanın gözü bu zirvede! Erdoğan'dan G20'de kritik görüşmeler G20 ülkelerinin liderleri Hindistan'da gerçekleşen zirveye katılmak için başkent Delhi'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise programı kapsamında ilk görüşmesini Japonya Başbakanı Kishida ile gerçekleştirdi.
9.09.2023 Dünya
Erdoğan G20 Liderler Zirvesi için Hindistan’da
Erdoğan G20 Liderler Zirvesi için Hindistan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Ankara’dan Hindistan’a gitti.
9.09.2023 Gündem
G-20 Liderler Zirvesi toplanıyor! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar
G-20 Liderler Zirvesi toplanıyor! Erdoğan'dan Hindistan'da kritik temaslar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da düzenlenecek olan G20 Liderler Zirvesi kapsamında Yeni Delhi'ye gitti.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslar kapsamında ilk olarak Japonya Başbakanı Fumio Kishida'yı kabul etti.
9.09.2023 Gündem
Erdoğan'dan Macaristan'da diplomasi trafiği! Peş peşe önemli görüşmeler
Erdoğan'dan Macaristan'da diplomasi trafiği! Peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın davetiyle Macaristan’a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi.
21.08.2023 Gündem
Red Bull Half Court’ta kupanın sahipleri belli oldu
Red Bull Half Court’ta kupanın sahipleri belli oldu Dünyanın en büyük sokak basketbol turnuvalarından biri olan ve Türkiye’nin en yüksek katılımcı sayısına sahip 3x3 basketbol etkinliği Red Bull Half Court’ta kazanan ekipler belli oldu.
5.06.2023 Basketbol
Seferihisar’da 12 cankurtaran görevde
Seferihisar’da 12 cankurtaran görevde Yaz tatili için Seferihisar’a gelenler, güvenle yüzecek. Seferihisar Belediyesi’nin sahillerinde yaz boyunca 12 cankurtaran görev yapacak.
27.05.2023 Ege
Damadını öldüren kayınpeder ile ilgili yeni gelişme! 'Gider 6-7 ayda yatar çıkarım’
Damadını öldüren kayınpeder ile ilgili yeni gelişme! 'Gider 6-7 ayda yatar çıkarım’ Küçükçekmece’de damadını kalbinden bıçaklayarak öldüren Turhan Ketenci’nin akli dengesinin yerinde olup olmadığıyla ilgili rapor hazırlanması için 3 hafta hastanede gözetim altında tutulmasına karar verildi. Volkan Çubukçu'nun eşi Meral Çubukçu, “Babam akıl hastası değil. Onun ceza almasını istiyorum. Eşim bunu hak edecek hiçbir şey yapmadı" dedi.
26.05.2023 Gündem
Hatay'da dev fay yarıkları ve çukurlar ağaçları yuttu
Hatay'da dev fay yarıkları ve çukurlar ağaçları yuttu Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkım yaptığı Hatay’ın Defne ve Samandağ ilçelerindeki dev fay yarıkları ve çukurları havadan görüntülendi.
11.03.2023 Gündem
Eşitlik sağlanamıyor
Eşitlik sağlanamıyor Eğitimde her alanda çalışan kadınların sayısı unvan arttıkça azalıyor. Öyle ki MEB’de 4 bakan yardımcısından sadece 1’i, 17 genel müdürden de 2’si kadın. Üniversitelerde kadın araştırma görevlisi oranı yüzde 53 iken profesörlerde oran yüzde 34’e düşüyor. 200’den fazla üniversitede 17 kadın rektör bulunuyor.
8.03.2023 Gündem
Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok
Damadını öldüren kayınpederden kan donduran sözler! Merak etme onun yaşama şansı yok Küçükçekmece’de 3 gün önce baba olan damadı Volkan Çubukçu’yu kalbinden bıçaklayarak öldüren kayınpederin yargılanmasına başlandı. Duruşmada ifade veren Volkan Çubukçu’nun eşi Meral Çubukçu, babasından şikayetçi olduğunu söyleyerek, korkunç detayları hakim karşısında anlattı.
2.03.2023 Gündem
SON DAKİKA DEPREM KANDİLLİ/AFAD || Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? SON DEPREMLER LİSTESİ ANLIK
SON DAKİKA DEPREM KANDİLLİ/AFAD || Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? SON DEPREMLER LİSTESİ ANLIK Son dakika depremler araştırılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde birçok il depremden etkilendi. Depremde büyük zararlar verilirken can kaybı ve yaralı sayısı da artıyor. Afet bölgesinde artçı sarsıntılar ise devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi güncel olarak haberimizde.
20.02.2023 Bilgi Rehberi
Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı
Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, otomobilini taksi durağına park etmek isteyen sürücü, tartıştığı taksi şoförüne satırla saldırdı. Taksi şoförü bacağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.02.2023 Haberler
Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı
Satırla geldi, taksi şoförüne dehşeti yaşattı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, otomobilini taksi durağına park etmek isteyen sürücü, tartıştığı taksi şoförüne satırla saldırdı. Taksi şoförü bacağından yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
3.02.2023 Gündem
Kahreden olay! Yaşlı çiftin kaldığı evde yangın: 1 ölü, 2 yaralı
Kahreden olay! Yaşlı çiftin kaldığı evde yangın: 1 ölü, 2 yaralı Sakarya’da yaşlı bir çiftin kaldığı evde yangın çıktı. 80 yaşındaki adam camdan atlayarak kurtulurken, felçli eşi ise alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti. Annesini kurtarmaya çalışan çocuğu da yaralandı.
21.01.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Yunus Çocuk’ gün sayıyor Gösterime girdiği her ülkede gişe rekorları kıran ‘Yunus Çocuk’, 2 Aralık’ta Türkiye’de animasyon filmseverlerle buluşacak...
5.11.2022 Cadde
ODTÜ’de düzenlenen törenle tanıtıldı! Bölgesel kalkınma dergisi yayın hayatına başlıyor
ODTÜ’de düzenlenen törenle tanıtıldı! Bölgesel kalkınma dergisi yayın hayatına başlıyor Bölgesel kalkınma politikalarına akademik bir bakış getirecek Bölgesel Kalkınma Dergisi, gün sayıyor. Ocak ayında yayın hayatına başlayacak hakemli dergide Türkçe ve İngilizce makaleler yayımlanacak. Derginin tanıtımı amacıyla ODTÜ’de bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Dergimiz, bölgesel kalkınma alanında çalışan ya da çalışmayı düşünen araştırmacılarımız için adeta bir referans kaynak olarak hizmet edecek.” dedi.
20.10.2022 Vitrin
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Etkileyici sergi Güney Afrikalı sanatçı Jake Michael Singer, İstanbul Bienali kapsamında Yedikule Hisarı Top Kulesi’nde sergilenen ‘On Bin Şey’ başlıklı enstalasyonuyla sanatseverlerin karşısına çıktı...
8.10.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çubukcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.