50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Haberler
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması
50+1 tartışmasıyla ilgili Bahçeli'den son dakika açıklaması Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler, paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi.
21.11.2023 Gündem
Usta oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti! Sinema oyuncusu Menderes Samancılar, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ünlü oyuncu Rıza Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini duyurmuştu. Samancılar, birçok başarılı projede yer alan, son olarak 'Sevmedim Deme' filmiyle beyazperdede boy gösteren meslektaşı Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Ünlü oyuncu için yarın öğlen 12:00’de Atlas Sineması’nda tören düzenlenecek. Cenazesi ise 4 Kasım Cuma günü Adana’da defnedilecek.. Ünlü oyuncunun ölümünün ardından 'Kardeş Payı' dizisindeki "Cahil cahil konuşma doktor, insanın babası ölür mü" repliği sosyal medyada gündem oldu.
2.11.2022 Cadde
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Z kuşağı' yanıtı!
Son dakika haberleri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'Z kuşağı' yanıtı! Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuşma yaptı. 'Z kuşağı, Y kuşağı muhalefetin yanında' diyenlere yanıt veren Erdoğan, 'İşte şimdi A'dan Z'ye bütün kuşaklar burada' açıklamasını yaptı.
17.09.2021 Siyaset
Milli gemiye içinde birçok mesajı barındıran özel amblem
Milli gemiye içinde birçok mesajı barındıran özel amblem Seri üretim hattından çıkan ilk milli güdümlü füze Atmaca'nın test atışının yapıldığı TCG Kınalıada için özel olarak hazırlanan amblem, tarihte kurulan büyük Türk devletlerinden mavi vatandaki hak ve menfaatlerin korunmasına kadar birçok mesajı içinde barındırmasıyla dikkati çekiyor.
20.06.2021 Ekonomi
Piyasalarda Fed gündemdeki yerini koruyor
Piyasalarda Fed gündemdeki yerini koruyor Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) kısmen şahinleşmesi sonrası satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, gelecek hafta gözler başta Fed Başkanı Jerome Powell olmak üzere Fed üyelerinin yapacağı açıklamalara çevrildi.
19.06.2021 Uzmanpara
HDP önünde eylem yapan baba: Evladını almadan kimse buradan ayrılmayacak
HDP önünde eylem yapan baba: Evladını almadan kimse buradan ayrılmayacak Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki oturma eylemi, 574'üncü günde 219 aileyle sürüyor. 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Yusuf'un için oturma eylemini sürdüren Celil Bekdaş, evladını almadan kimsenin buradan ayrılmayacağını belirterek, "Biz doğru yoldayız adres de bellidir. Hakkımız olan evlatlarımızı versinler herkes evine gider" dedi.
29.03.2021 Gündem
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni
Son Dakika: Türkiye'nin şehitlerine son görev! Ankara'da devlet töreni Son dakika haberlere göre Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile kahroldu. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş da şehit oldu. Bitlis şehitleri için Ankara'da bir devlet töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törenin sonunda yaptığı konuşmada, "Korgeneral Osman Erbaş komutanımız komutanlığın ötesinde tevazuyla gerçekten duruşuyla çok çok farklı mütevazı bir insandı. Yanındaki yine kardeşlerimle beraber çıktıkları bir yolculuk esnasında meydana gelen bu elim kaza ile emaneti sahibine teslim ettiler." dedi.
5.03.2021 Gündem
Son Dakika Haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta, restoran ve kafe...
Son Dakika Haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Lokanta, restoran ve kafe... Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Lokanta, restoran, kafe gibi sektörlerde faaliyetleri kısıtlanan ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız." dedi.
28.01.2021 Siyaset
İstanbul'da başladı! 5 gün sürdü, 17 milyon dolarlık vurgun...
İstanbul'da başladı! 5 gün sürdü, 17 milyon dolarlık vurgun... Moskova Borsası’nı 17 milyon dolar dolandıran şebekenin Türkiye ayağındaki üç kişi ile ilgili karar çıktı. 12 yıl 6’şar ay hapis, 50’şer milyon lira da adli para cezası verilen üç kişi, kararla birlikte tahliye edildi. Moskova Borsası’nın CEO’su dahil üç üst düzey çalışanın işten atılmasına yol açan dolandırıcılık planı ise değme film senaryolarını aratmıyor.
3.12.2020 Ekonomi
Son dakika...Merakla bekleniyordu: Yeni yasaklar duyuruldu!
Son dakika...Merakla bekleniyordu: Yeni yasaklar duyuruldu! Son dakika haberine göre, kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı. Yeni tedbirlere göre hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumartesi-Pazar artık evlerimizdeyiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, "Hafta içi her gün gece saat 21 ile sabah 5 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır." açıklamasında bulundu. Yeni tedbirlerin başlanacağını gün belli oldu.
30.11.2020 Siyaset
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi...
Son dakika: ABD seçim sonuçları dünyanın gündeminde! Beklenen açıklama geldi... Gelen son dakika haberlerine göre; ABD'de bıçak sırtındaki eyaletlerde fotofinişe yaklaşıldı, seçimin kaderini çizecek sonuç belli oldu. Türkiye'den seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklama geldi. Almanya ise ABD lideri Trump'a açık bir 'yenilgi' mesajı verdi. Washington Post'un gizli servis haberi ise gündemi değiştirdi. Öte yandan ABD başkanlık yarışında her iki aday için de kritik öneme sahip olan ve Demokrat Joe Biden'ın az farkla öne geçtiği Georgia eyaletinde oylar yeninden sayılacak. Öte yandan Joe Biden'dan beklenen açıklama geldi.
7.11.2020 Dünya
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek var
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim Hazine ve Maliye Bakanımla ilgili sosyal medyada yaptıkları karalamalar, bunlar yetişemedikleri üzüme koruk diyor. Sen ülkeye bak ülkeye, ülke nerede. Türkiye nerede, Batı nerede, dünya nerede" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de ekonomi sistem olarak oturmuştur. Türkiye’de sistem bu denli oturduğu için bazı zamanda tırmanışlar, bazen inişler... Dövizin de yerini bulacağını, altının da aynı şekilde bulacağına inanıyorum" dedi.
8.08.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da kılınan cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya'da kılınan cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin dimdik ayakta olduğunu belirterek, 'Bu dalgalanmalar her zaman olur. İniş ve çıkışlar olur. Bunların hepsi düzelecek TL'nin yerli yerine oturacağına inanıyorum' dedi.
7.08.2020 Haberler
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin paylaşımlara sert tepki
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çirkin paylaşımlara sert tepki Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara ilişkin, "Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız." dedi. Erdoğan, 'Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz. İnternet mecralarını kullananlar, suç işleme konusunda layüsel değildir. Hukuki düzenleme tamamlandığında erişim engeli ile adli ve mali yaptırımlar dahil her türlü yöntemi devreye sokacağız.' dedi.
1.07.2020 Siyaset
Yeni Zelanda kurbanlarını andı
Yeni Zelanda kurbanlarını andı Geçtiğimiz yıl Yeni Zelanda’da iki camiye gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden biri Türk 51 kişi, olayın gerçekleştiği Christchurch kentinde anıldı
16.03.2020 Dünya
Ali Koç'tan itiraf! 'Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık'
Ali Koç'tan itiraf! 'Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribününde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına Ali Koç'un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Toplantı, Süper Lig'deki mücadelelerde tartışılan hakem kararlarının yer aldığı video gösterimi ile başladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Sistani'den yeni hükümet ve erken seçim çağrısı
Sistani'den yeni hükümet ve erken seçim çağrısı Irak'ın en büyük Şii dini mercinin siyasi mesajı, cuma hutbesinin ardından okundu. Mesajda, "Halkın bağrından kopan ve durumu sakinleştirebilen yeni bir hükümetin acilen kurulması gerekiyor. Bu hükümet de ülkeyi en kısa zamanda özgür ve nezih bir erken seçime götürmeli" ifadesi yer alıyor.
31.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kırmızı çizgimiz' deyip net konuştu: Sesin çıkmıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kırmızı çizgimiz' deyip net konuştu: Sesin çıkmıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor sesin, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Mescid-i Aksa'nın mahremiyetini koruyamazsak, yarın kem gözlerin Kabe'ye çevrilmesini engelleyemeyiz. Bunun için Kudüs kırmızı çizgimizdir." dedi.
31.01.2020 Siyaset
Gün 'Aydın'la başlar
Gün 'Aydın'la başlar Yıllardır deniz, kum, güneşle anılan ülke turizminin lokomotiflerinden Aydın İli, 12 ay boyunca gerçek bir cazibe başkenti olma iddiasını muhteşem bir etkinlikle gün yüzüne çıkarttı.
11.12.2019 Gündem
Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun günahları saymakla bitmez
Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu’nun günahları saymakla bitmez MHP Lideri Devlet Bahçeli, önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 'Beştepe'deki CHP'li' iddiası hakkında ise "Kılıçdaroğlu günden güne erirken, Türkiye’nin siyasi ve toplumsal dengelerini de bozmanın çabasındadır. Kılıçdaroğlu’nun günahları saymakla bitmez." sözlerini kullandı.
26.11.2019 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın Mevlid Kandili mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın Mevlid Kandili mesajı Mevlid Kandili bu gece idrak edilecek. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Mevlid Kandili mesajı yayınladı. Mevlid Kandili mesajında, kandil gecesinin anlam ve önemini anlatan noktalara değindi. İşte Diyanet İşleri Başkanı tarafından yayınlanan kandil mesajı...
8.11.2019 Gündem
La Liga'da pazartesi maçlarına iptal kararı! Açıklandı...
La Liga'da pazartesi maçlarına iptal kararı! Açıklandı... Madrid'deki ticari mahkeme, 1. ve 2. lig maçlarının sadece cuma, cumartesi ve pazar günleri oynanabileceğini açıklayıp, pazartesi günkü maç programını kaldırma kararı aldı.  
1.07.2020 İspanya La Liga
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bazı duyumlarımız var! Hayatta olmayanlar olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bazı duyumlarımız var! Hayatta olmayanlar olabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Erdoğan, Kaşıkçı cinayeti hakkında "Belki bu 22 kişinin içinden hayatta  olmayanlar da olabilir, onu da söyleyeyim. Bazı duyumlarımız var, belki  bazılarını götürmüş de olabilirler, trafik kazası kurbanları falan da olabilir" açıklamasında bulundu.
3.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı kabullenmemiz mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı kabullenmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahraman askerlerimiz tarafından söndürülen DEAŞ balonu sayesinde, Suriye hızla bu beladan kurtulma sürecine girdi. Ancak, Bolton'ın İsrail'den verdiği mesajı bizim kabullenmemiz, bunu yutmamız mümkün değildir." dedi.
8.01.2019 Siyaset