Cumhuriyet Başsavcısı

Cumhuriyet Başsavcısı

Son dakika Cumhuriyet Başsavcısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cumhuriyet Başsavcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cumhuriyet Başsavcısı haber sayfamızda...

Cumhuriyet Başsavcısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.080 cumhuriyet başsavcısı haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi'
Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! 'Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi' Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yüzyılın felaketine neden olan 6 Şubat depremleriyle, binlerce kişinin yaşamını yitirdiği Hatay’da, depreme dirençli şehir yaratmak için herkesin katkı vermesi gerektiğini söyledi. Naci Görür, "Birden fazla İskenderun’u tehdit edecek deprem kaynağı var. Bu bölge çok ciddi bir deprem bölgesi. " dedi.
19.04.2024 Gündem
Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru için tören
Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru için tören Kilis’te, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Oğuz Kıraç'ın (51) cenazesi törenin ardından memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.
6.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Seçimde arkabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar: 1 ölü, 2 yaralı
Korkunç olay! Seçimde arkabasını desteklemeyen kuzenlerine tüfekle ateş açtılar: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu
Bakan Tunç: Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen iftar programında hakim ve savcılarla bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşundu. Ona sıkılan kurşun adalete, hukuka sıkılan kurşundu. Hakim ve savcılarımız, yargı mensuplarımız şehidimizin emanetine sahip çıkma noktasında hep beraber mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
28.03.2024 Gündem
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız”
“Hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaran ilk ülke olacağız” Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye, ‘Ay Projesi’ sayesinde kendi geliştirdiği hibrit roket motorunu uzayda ateşlemeyi başaracak ve böylelikle bu teknolojiye uzayda tecrübe kazandırmış ilk ülke olacağız” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur'
Mardin'de farklı dinlerin temsilcileri iftar sofrasında buluştu! ' Bu iftar kardeşliğimizin iftihar tablosudur' Mardin'de Müslüman, Ezidi, Ermeni ve Süryanilerin temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, "Farklı etnik kökenden, dinlerden ve dillerden insanların bugün burada kardeşçe aynı sofrayı ve aynı duyguları paylaşması tüm dünyanın örnek alması gereken bir tablo." dedi.
24.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Haberler
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak
Cevdet Yılmaz: Gerçek belediyecilik yapanlar kazanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Milletimiz ne yaparsa başımızın üstünde. Ama inanıyoruz ki bu seçimde de laf edenler, algı oluşturanlar değil, gerçek belediyecilik yapanlar, halka hizmet edenler, şehre hizmet edenler kazanacak diye inanıyoruz. Halkımız onlara, güç verecek diye inanıyoruz" dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi
Görev başında hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde nöbette fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Bekir Gültekin (50) için tören düzenlendi. Törenin ardından Gültekin'in cenazesi memleketi Hatay'a gönderildi.
21.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var”
“Müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” Yeni Samsun Müzesi’nin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Yaklaşık 20 yılda müzecilik sahasında kat ettiğimiz muazzam mesafe, uluslararası alanda en saygın ödüllerle tescillenmiştir. Bugün müzecilikte öncü ve örnek alınan bir Türkiye var” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu!
Duruşmadan dönen avukatın acı sonu! Gümüşhane'de katıldığı duruşmadan dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Öznur Taş (41) için Samsun Adliyesi'nde tören düzenlendi. Öznur Taş, tören sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.03.2024 Gündem
'Yaptığımız okulların tamamı depreme dayanıklı'
'Yaptığımız okulların tamamı depreme dayanıklı' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Büyük bir felaket atlattık 6 Şubat'ta. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar, bizim yaptırdığımız okulların hemen hemen hiçbir tanesinde yıkım olmadı.Şu an Türkiye genelinde bizim yaptığımız okulların tamamı deprem açısından depreme dayanıklı ve konfor açısından hemen hemen bu okul konforunda." şeklinde konuştu.
23.02.2024 Eğitim
Kazada ölen polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi
Kazada ölen polis memurunun cenazesi memleketine gönderildi Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Polis Memuru Furkan Erkuş'un cenazesi, düzenlenen tören sonrası memleketine uğurlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
19.02.2024 Gündem
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek
Batan gemide mürettebat 6 saat boyunca neden yardım istemedi? HTS kayıtları incelenecek Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken İmralı Adası’nın güneybatısında batan 'Batuhan A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları devam ederken soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.
19.02.2024 Gündem
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı?
Batan gemide yeni iddia: ‘Dümende aşçı Zeynep mi vardı? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa, Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan “Batuhan A” isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.
19.02.2024 Gündem
Batan geminin enkazı görüntülendi! Kayıp 4 mürettebat ile ilgili yeni iddia
Batan geminin enkazı görüntülendi! Kayıp 4 mürettebat ile ilgili yeni iddia Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 4’üncü gününde de devam ederken enkazdan yeni görüntüler ortaya çıktı.
18.02.2024 Gündem
'Taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi gerekir'
'Taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi gerekir' Samsun'da Mert Irmağı’nın ıslah çalışması temel atma töreninde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Son yıllarda özellikle iklim değişikliğiyle beraber yağış rejiminin değiştiğini ve önceki yıllara nazaran çok farklı yağış biçimlerinin geldiğini görüyoruz. Bundan sonra da devam edeceğinin hepimiz tarafından bilinmesi gerekir. Tüm bu faktörleri birlikte değerlendirdiğimizde, taşkınlarla mücadelenin hepimiz tarafından benimsenmesi ve gereğinin yerine getirilmesi gerekmektedir" dedi.
16.02.2024 Ekonomi
Kediyi asansörde sıkıştırıp ezerek öldürdü! Cezası belli oldu
Kediyi asansörde sıkıştırıp ezerek öldürdü! Cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi bir kediyi asansörde sıkıştırıp ezen sanık 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Sanığın cezası hükmün açıklanması geri bırakılarak ertelendi. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı karara itiraz etti.
13.02.2024 Gündem
Yargıtay Başkanı Akarca, Kuzey Makedonya Adalet Bakanı ile görüştü
Yargıtay Başkanı Akarca, Kuzey Makedonya Adalet Bakanı ile görüştü Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Kuzey Makedonya Adalet Bakanı Krenar Lloga ve beraberindeki heyeti ağırladı.
8.02.2024 Gündem
Bakırköy Adliyesi'nde Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı
Bakırköy Adliyesi'nde Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı 6 Şubat'ta asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı.
7.02.2024 Gündem
Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na saldırı girişimi! Yeni bilgiler ortaya çıktı
Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na saldırı girişimi! Yeni bilgiler ortaya çıktı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan terör örgütü DHKP/C üyesi 2 teröristin ölü ele geçirildiği, bir vatandaşın hayatını kaybettiği olayla ilgili yeni ayrıntılara ulaşıldı.
6.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise saldırı anı kamerada
Çağlayan Adliyesi'nde polise saldırı anı kamerada İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminin görüntüleri ortaya çıktı.
6.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Cumhuriyet Başsavcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.