Dalya

Dalya

Son dakika dalya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dalya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dalya haber sayfamızda...

Dalya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 801 dalya haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı Sarı-kırmızılı takımın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Faslı yıldız, oyundan alındıktan sonra öfke patlaması yaşadı.
2.04.2024 Galatasaray
Barış Alper Yılmaz, 100'ler kulübüne adını yazdırdı
Barış Alper Yılmaz, 100'ler kulübüne adını yazdırdı Milli futbolcu, Hatayspor müsabakasıyla birlikte sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıktı.
2.04.2024 Galatasaray
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı Uruguaylı file bekçisi, Hatayspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Mücadele öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muslera’ya plaket takdim etti.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi?
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi? Galatasaray ligin ilk yarısında puan kaybettiği 4 takımdan 3’ü ile son 8 hafta karşılaşacak. Hatayspor’u bugün konuk edecek Cim-Bom, Sivasspor ve Fenerbahçe ile de kendi sahasında oynayacağı rövanş maçlarını kazanarak şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacak.
2.04.2024 Galatasaray
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif!
Napoli'den Barış Alper Yılmaz için çılgın teklif! Bu sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper için ısrarcı davranan İtalyan ekibi Napoli, 12 milyon avroluk teklifi 16'ya çıkardı. Yönetim EURO 2024'ü görmek istiyor…
30.03.2024 Galatasaray
‘Toz’da üçüncü dalya
‘Toz’da üçüncü dalya Zerrin Tekindor’un tek kişilik oyunu ‘Toz’, önceki akşam 300’üncü kez sahnelendi.
22.03.2024 Cadde
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Süper Lig'de 17'nci gol!
Galatasaray'da Mauro Icardi'den Süper Lig'de 17'nci gol! Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Kasımpaşa maçında attığı gollerle birlikte Süper Lig'de bu sezon 17'nci kez rakip fileleri havalandırdı.
17.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Berkan Kutlu'dan 'dalya' sevinci!
Galatasaray'da Berkan Kutlu'dan 'dalya' sevinci! Galatasaray'ın tecrübeli orta sahası Berkan Kutlu, Kasımpaşa maçıyla birlikte 'dalya' sevinci yaşadı.
17.03.2024 Galatasaray
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan Galatasaray'da yıldız isme Fatih Terim talip oldu. Sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılı futbolcunun geleceği merak ediliyor.
14.03.2024 Galatasaray
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu!
90+3 Ege'de Futbol | Bodrum FK’da büyü bozuldu! Trendyol 1. Lig’de Gençlerbirliği’ni evinde son dakikada gelen golle mağlup eden ve zirve yolunda tekrar çıkışa geçen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Koştular, yoruldular, istediler. Ligin iyi yarışan takımlarından birini daha devirdiler. Çok iyi işler çıkarıyorlar, kutlamak gerek’’ dedi
1.02.2024 Futbol
Beşiktaş, Eyüpspor'u farklı mağlup etti: 4-0
Beşiktaş, Eyüpspor'u farklı mağlup etti: 4-0 Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçında Beşiktaş evinde Eyüpspor'u konuk etti. Beşiktaş 4-0 kazanarak tur atladı.
16.01.2024 Beşiktaş
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'yı solladı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Nenad Bjelica'yı solladı! Trabzonspor’un teknik patronu Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’deki 7 maçtan 14 puan çıkarırken, 8 karşılaşmada 12 puanda kalan Hırvat çalıştırıcıyı geride bıraktı.
13.12.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci 'dalya' dedi!
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci 'dalya' dedi! Fenerbahçe'nin Ludogorets ile oynadığı maçta sonradan maça dahil olan İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli formayı 100'üncü kez giydi.
26.10.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Ludogorets engeline takılmadı! Avrupa'da 9'da 9 yaptı
Fenerbahçe, Ludogorets engeline takılmadı! Avrupa'da 9'da 9 yaptı UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Ludogorets'i 3-1'lik skorla mağlup etti.
26.10.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Dersimize iyi çalıştık
İsmail Kartal: Dersimize iyi çalıştık Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets’in çalkantılı bir sezon geçirdiğini, ancak rakiplerini hafife almayacaklarını söyledi, “Neler yapabileceğimiz konusunda dersimize çalıştık. Tek hedefimiz maçı kazanmak” diye konuştu.
26.10.2023 Fenerbahçe
İstanbulspor, Ankaragücü'nü mağlup etti! 3 puan hasretini noktaladı
İstanbulspor, Ankaragücü'nü mağlup etti! 3 puan hasretini noktaladı İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Ankaragücü'nü konuk etti. Rakibini 2-1 yenmeyi başaran İstanbulspor 3 puana uzanan taraf oldu.
22.10.2023 İstanbulspor
Dev derbide kazanan Galatasaray! Beşiktaş 10 kişi kaldığı maçı kaybetti
Dev derbide kazanan Galatasaray! Beşiktaş 10 kişi kaldığı maçı kaybetti Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasındaki dev derbide Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.
21.10.2023 Galatasaray
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Yasmin İsminin Anlamı Nedir? Yasmin Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Yasmin İsminin Anlamı Nedir? Yasmin Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Ülkemizde birçok çiçek ismi, kız çocuklarına verilen isimler arasında yer alıyor. Yasemin isminden türetilmiş olan Yasmin de bunlardan biri. Farsçadan dilimize geçmiş olan bu ismin orijinal hali Yasemen şeklinde telaffuz edilir. Avrupa ülkelerinde ise ''Jasmine'' şeklinde kullanılır. Yasmin ne demek, ne anlama gelir? Bu isim Kuran'ı Kerim'de geçiyor mu? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Çocukluğumuzun unutulan oyunları: Eskileri hatırlamaya ne dersiniz?
Çocukluğumuzun unutulan oyunları: Eskileri hatırlamaya ne dersiniz? Eski dönemlerde çocukluğumuzun oyunları olarak bilinen bir sürü grup ve takım oyunlarımız vardı. Mahalle aralarında sabah çıkar akşam ezanı okunmadan hepimiz evlere dağılırdık. Yüzümüzde gülümseme hafızamızda ve yüreğimizdeki hayallerimiz ve umutlarımız hiç sönmüyordu. Çocukluğumuzun unutulan oyunları sizler için ayrıntıları ile derledik.
21.08.2023 Oyun
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz
İstanbul’da hangi ilçelerde denize girilebilir? Riva kirli Silivri temiz İstanbul’da günübirlik tatil imkânı sunan plajlarda yaz sezonu başladı. Sarıyer’de çoğu plajda deniz suyu yüzmek için uygun değil. Kısırkaya, Gümüşdere, Demirciköy Dalya, Beykoz ve Riva’da deniz suyu temiz çıkmadı. En temiz deniz suyuna sahip bölgeler ise Silivri, Arnavutköy ve Çatalca’da.
30.06.2023 Gündem
Trabzonspor’da Fenerbahçe maçına yüzde 100 konsantrasyon!
Trabzonspor’da Fenerbahçe maçına yüzde 100 konsantrasyon! Trabzonspor ligde 100. kez karşılaşacağı ezeli rakibi Fenerbahçe’yi mağlup ederek hem dalya gururunu yaşamak hem de Kadıköy’deki 25 yıllık galibiyet hasretini bitirmek istiyor.
18.05.2023 Trabzonspor
Beşiktaş'a transferdeki rakip Jose Mourinho! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a transferdeki rakip Jose Mourinho! Görüşmeler başladı Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, bunun yanı sıra gelecek sezon transfer planlamalarına da başlamış durumda. Siyah-beyazlı kurmaylar Meksikalı yıldız futbolcuyu radarına alırken, öte yandan transferde rakibin Roma'dan Jose Mourinho olduğu öğrenildi.
9.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Trabzonspor planı! Parola belli oldu
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Trabzonspor planı! Parola belli oldu Teknik Direktör Şenol Güneş, Trabzonspor deplasmanından mutlaka üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Deneyimli hoca, Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic’in yokluğunda ofansif futboldan taviz vermeyecek. Kartal’ın hücum hattı Ghezzal, Redmond, Maxim ve Aboubakar’dan oluşacak.
16.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Dalya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.