Damien Hirst

Damien Hirst

Son dakika Damien Hirst haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Damien Hirst gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Damien Hirst haber sayfamızda...

Damien Hirst

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 damien hirst haberi bulunmuştur.
Yaşamın ve ölümün dayanılmaz ağırlığı
Yaşamın ve ölümün dayanılmaz ağırlığı Sanatın en popüler ve tartışmalı isimlerinden Damien Hirst’ün ikonik eserleri Almanya’daki “Şeylerin Ağırlığı” sergisinde buluştu. Hirst, 40 yıllık kariyerinden seçkiyle hayatın ‘dayanılmaz ağırlığını’ hatırlatıyor.
27.11.2023 Kültür Sanat
Sanat bizimle eğleniyor mu?
Sanat bizimle eğleniyor mu? Son dönem sanatın en önemli tartışması yapay zekâ olsa da sorgulaması süregelen “Sanat nedir?”e henüz cevap bulunamadı. Sanat adına üretilen bazı işler ise hem sanatseverlere hem eleştirmenlere “Sanat bizimle eğleniyor mu?” sorusunu sordurtuyor. İşte bazı örnekler...
14.09.2023 Kültür Sanat
Zamane müzeleri
Zamane müzeleri Müzeler de zamana ayak uyduruyor. Ziyaretçi sayılarını artırmak, daha popüler olmak uğruna moda markalarından teknolojiye farklı iş birlikleriyle öne çıkıyor, genç kitleye ulaşmanın yollarını arıyorlar. Rembrandt Müzesi’nde açılan pop up dövme stüdyosuyla müzede bulunan sanat eserlerini üzerinizde taşıyabileceksiniz.
20.05.2023 Pazar
Yine yeni yeniden Milliyet Sanat
Yine yeni yeniden Milliyet Sanat  Milliyet Sanat dergisi kasım sayısında 50. sanat yılını kutlayan Nilüfer yolculuğunu anlatırken, “Kurak Günler” ile Emin Alper ve “Bir Aşk Masalı” ile Ahmet Ümit söyleşileri yer alıyor.
3.11.2022 Kültür Sanat
Ünlü sanatçı Damien Hirst, NFT’si satılan yüzlerce eserini yakıyor
Ünlü sanatçı Damien Hirst, NFT’si satılan yüzlerce eserini yakıyor İngiltere'nin önde gelen çağdaş sanatçılarından Damien Hirst, NFT’si satılan yüzlerce eserini yakmaya başladı.
12.10.2022 Dünya
FIFA’ya özel kamusal heykeller
FIFA’ya özel kamusal heykeller Hâlihazırda var olan onlarca heykele ek olarak kamusal alana 40’tan fazla yeni heykelin yerleştirildiği duyuruldu. Sanatsal galaktikler arasında, Katar sularında yüzen denizayısı benzeri bir yaratık olan “dugong”un 21 metre yüksekliğinde ayna cilalı bir heykelini yaratan Jeff Koons da var.
11.08.2022 Kültür Sanat
Yakarsa dünyayı Damien Hirst yakar
Yakarsa dünyayı Damien Hirst yakar İngiliz sanatçı Damien Hirst’ten sanat dünyasını şaşırtan karar...
30.07.2022 Kültür Sanat
NFT’ler ve telif piyasası
NFT’ler ve telif piyasası ÇAĞDAŞ ERTUNA Cambridge Üniversitesi’nin Çinli aktivist sanatçı Ai Weiwei ile sosyal medyada yaptığı canlı yayını kaç kişi izledi dersiniz? Tam 18 kişi...
5.05.2022 Milliyet Executive
Sahte varis jet sosyeteyi böyle çarptı!
Sahte varis jet sosyeteyi böyle çarptı! Kendini zengin bir varis gibi tanıttı. New York sosyetesine girmek onun için hiç de zor olmadı. Adını değiştirdi, mega kentin elit isimlerini aileden zengin olduğuna ve kendisine bitmek bilmeyen bir servet aktığına inandırdı. Onlarla şehrin en lüks restoranlarında yemek yedi, gözde partilere katıldı, özel jetlerle seyahat etti, yatlarda tatiller yaptı. Bir süre de olsa New York'un zirvesinde yaşayan bu genç kadının gösterişli günleri sona erdi.
16.02.2022 Dünya
Beyoncé ve Jay-Z, Basquiat’nın önünde
Beyoncé ve Jay-Z, Basquiat’nın önünde Basquiat’nın uzun zamandır görünmeyen hatta halktan saklanan 1982 tarihli “Equals Pi” adlı tablosu Tiffany’nin reklam kampanyasında ortaya çıktı.
29.08.2021 Kültür Sanat
Sanatçı Hirst, NFT dünyasına giriyor
Sanatçı Hirst, NFT dünyasına giriyor Ünlü İngiliz sanatçı Damien Hirst, kendi NFT’lerini yaparak dijital sanat dünyasına giriş yapıyor. Dijital sanat Beeple lakaplı Mike Winkelmann tarafından üretilen “The First 5000 Days” isimli eser, geçen hafta Christie’s Müzayede Evi tarafından 69.3 milyon dolar rekor kırmasında sonra sanat dünyasının gündemine damga vurmuştu. Artnet’te yer alan habere göre Hirst, dün yaptığı açıklamada “Bugüne kadar üzerinde çalıştığım en heyecan verici proje” dedi.
17.03.2021 Kültür Sanat
Hirst’ün ecza dolabı
Hirst’ün ecza dolabı İngiliz sanatçı Damien Hirst, bu yılın başlarında Londra’daki Newport Street Gallery’de açılan “End of a Century” adlı sergisinin sanal turunu sosyal medya hesabı aracılığıyla başlattı.
29.12.2020 Kültür Sanat
British Airways bazı eserleri satışa çıkarıyor
British Airways bazı eserleri satışa çıkarıyor İngiltere merkezli havayolu şirketi British Airways, milyon dolar değerindeki sanat eserlerinin bir kısmını ekonomik olarak koronavirüs krizinin yarattığı olumsuz etkinin üzerinden gelmek için satacak.
13.06.2020 Kültür Sanat
Hirst sanatı Snapchat’te
Hirst sanatı Snapchat’te Snapchat, İngiliz sanatçı Damien Hirst ile iş birliği yaparak sanatçının spin art resimlerinden ilham alan bir filtreyi önceki gün kullanıcılarına sunduğunu açıkladı.
7.05.2020 Kültür Sanat
Çocuklar için evde eğitici etkinlikler
Çocuklar için evde eğitici etkinlikler Salgın nedeniyle çocuklar bir aydan uzun bir süredir evde. Tüm gün evde vakit geçirmek zorunda olan çocukların eğlenip öğrenebileceği etkinlikleri derledik...
29.04.2020 Kültür Sanat
Adriana Lima-Emir Uyar'ın sanat aşkı
Adriana Lima-Emir Uyar'ın sanat aşkı İlk olarak Venedik tatilinde birlikte görüntülenen Adriana Lima ile Emir Uyar, şimdi de Londra'da sanat sergilerini geziyor.
21.09.2019 Cadde
Türk sevgilisiyle sergiye gitti
Türk sevgilisiyle sergiye gitti Victoria’s Secret’ın eski mankeni, Brezilyalı model Adriana Lima (38), Türk sevgilisi, iş insanı Emir Uyar’la İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen bir serginin kırmızı halısında boy gösterdi.
21.09.2019 Dünya
Hirst’ün tasarladığı oda Dünyanın En Güzel Mekânı
Hirst’ün tasarladığı oda Dünyanın En Güzel Mekânı Time dergisi, bu yıl ikincisini düzenlediği Dünyanın En Güzel Mekânları sıralamasının ilkine sanatçı Damien Hirst’ün tasarladığı otel odası “Emphaty Suite”, yerleştirdi.
25.08.2019 Dünya
Koleksiyonuna 15 milyon dolar
Koleksiyonuna 15 milyon dolar İngiliz şarkıcı George Michael’ın yaşamı boyunca topladığı sanat koleksiyonu geçen hafta satışa çıktı.
19.03.2019 Gündem
Damien Hirst’ün eski menajerinden müzayede
Damien Hirst’ün eski menajerinden müzayede İngiltere’nin en tanınmış sanatçılarından, sansasyonel eserleriyle her dönem gündemde olan Damien Hirst’ün eski menajeri Frank Dunphy’nin koleksiyonu satışa çıkıyor.
19.06.2018 Gündem
Artnet’ten yılın sanat olayları
Artnet’ten yılın sanat olayları Dünyaca ünlü sanat yayını Artnet, yılın sanat olaylarını listeledi. 15 maddelik listede yıl boyu uluslararası sanat dünyasına damgasını vuran ve en çok konuşulan olaylar var. Listenin bir numarasında Damien Hirst’ün sanat yaşamı boyunca öldürdüğü ve sanatı için kullandığı hayvanların sıralaması yer aldı.
29.12.2017 Gündem
‘Hayvanları  konu edin  malzeme değil’
‘Hayvanları konu edin malzeme değil’ Hayvanların sanata malzeme edilmemesi gerektiğini savunan aktivistler gündemde. Aktivistler ‘Sanatın konusu her şey olabilir ama malzemesi olamaz’ derken küratörler “Hassasiyeti anlıyoruz,” diye belirtiyor
23.09.2017 Gündem
‘Bu sergiyle ilkleri gerçekleştiriyoruz’
‘Bu sergiyle ilkleri gerçekleştiriyoruz’ Portakal Sanat ve Kültür Evi, 18 Mayıs’a dek Ai Weiwei, Anish Kapoor, Banksy, Günther Uecker, ve Antony Gormley’nin aralarında bulunduğu dünya sanatının önemli isimlerini ağırlayıyor
26.04.2017 Gündem
Damien Hirst’ten fantastik bir sergi
Damien Hirst’ten fantastik bir sergi Güncel sanatın en ünlü isimlerinden Damien Hirst ‘Treasures from the Wreck of the Unbelievable’ adlı yeni sergisini açtı.
10.04.2017 Gündem
‘Bazen sessiz kalmak daha çok ses getirir’
‘Bazen sessiz kalmak daha çok ses getirir’ Portakal Kültür ve Sanat Evi, ‘Sessiz Müzayede’ adı altında bir ilki gerçekleştiriyor. Bugün 17.00’ye dek sürecek müzayede sırasında Maya Portakal Bitargil’le bir araya geldik.
20.01.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Damien Hirst ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.