Damla

Damla

Son dakika damla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan damla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan damla haber sayfamızda...

Damla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.622 damla haberi bulunmuştur.
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili harekete geçildiğini belirtti.
20.04.2024 Gündem
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur'
Her sabah mezara gidiyor! 'Oğlumun gözlerini alan inşallah beni bulur' İzmir'in Konak ilçesinde, kavgada birbirine bıçakla saldırıp yaralayan iki arkadaştan Kenan Efe Aytekin’in (17) organlarının, ölmeden önce ailesi tarafından bağışlandığı ortaya çıktı.
20.04.2024 Gündem
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL!
Mevduat faizleri değişti! 1 milyon liranın aylık getirisi 46 bin 500 TL! Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
Vergide ‘ince’ denetim zamanı
Vergide ‘ince’ denetim zamanı Farklı metotlarla vergi kaybının önüne geçmek için mesai yapan Maliye, denetimlere hız verdi. Başta yeme-içme sektörü olmak üzere kazanç vergisi de yakın incelemede.
20.04.2024 Ekonomi
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı'
Bir damla yağmur düşmezken sel vurdu! Dubai'de çakan şimşeklerin sırrı: 'Drone yaptı' Geçtiğimiz salı günü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde yaşanan sel felaketinin ardından ortaya çıkan görüntüler tüm dünyayı şoke etti. Normal koşullarda 1,5 ila 2 yılda yağması gereken yağmurun yaklaşık 24 saat içinde yağmış olması, Dubai’de hayatı tam anlamıyla felç etti. Peki, hayatı durma noktasına getiren yağışların, gökyüzünde beliren şimşeklerin ardındaki neden tam olarak ne?
20.04.2024 Yaşam
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor
Mercimek çorbası anketi ikiye böldü: Limon işin neresinde? En iyisi böyle anlaşılıyor Yemek eleştirmeni Vedat Milör'ün 'Menemen soğanlı mı yenir, soğansız mı?' tartışmasından sonra sosyal medya yeni bir anketle daha ikiye bölündü. Şimdi de gözler sofralardan eksik olmayan mercimek çorbasında. Hikayesi Selçuklu sofralarına kadar uzanan mercimek çorbasının püf noktaları, limonlu mu yoksa limonsuz mu tüketilmesi gerektiğiyle ilgili gastronomi uzmanları bakın ne diyor.
20.04.2024 Yaşam
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal
Boşanmalarda 3 yıl bekleme şartı iptal AYM, boşanma davası reddedilen çiftlerin “evlilik birliğinin temelden sarsıldığı” gerekçesiyle yeniden dava açmaları için 3 yıl beklemesini öngören kuralı iptal etti. Kararda 3 yıllık bekleme süresinin makul olmadığı, taraflara katlanamayacakları külfet yüklediği vurgulandı
20.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması Hayal Köseoğlu, aynı dizide kamera karşısına geçtiği Burak Sevinç'le hakkında çıkan haberler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Dizi aşkı gerçek mi oldu?" sorusunu cevapladı.
18.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz Yaz aylarının kabusu haline gelen sivrisinekler sıcak havalarla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Gece uykularını kabusa çeviren sivrisineklerden ise kurtulmanın doğal bir yöntemi var. İşte yaz aylarında size rahat bir uyku çektirecek o yöntem.
17.04.2024 Püf Noktası
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. Farkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
16.04.2024 Cadde
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak
Bu yöntemle istenmeyen tüyler sapsarı oluyor! Birkaç damla sürün, asla belli olmayacak İstenmeyen tüyleri almak yerine sarartmayı tercih eden birçok kişi bulunuyor. Bu yöntem genellikle daha pratik, acısız ve mantıklı olabilir. İşte tüyleri sarartmak için muhteşem bir ipucu.
15.04.2024 Cilt Bakımı
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var!
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var! Fernando Santos'un Beşiktaş ile yollarının ayrılması, siyah-beyazlılar öncesindeki durağı olan Polonya'da ve ülkesi Portekiz'de geniş yankı uyandırdı.
14.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik ekibi netleşti!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin teknik ekibi netleşti! Siyah-beyazlı kulüpte kötü gidişatın ardından Fernando Santos'un görevine son verilirken, takım Serdar Topraktepe'ye emanet edildi 47 yaşındaki teknik adamın teknik ekibi belli oldu..
14.04.2024 Beşiktaş
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza Survivor'da son düelloda adaya veda eden yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyun alanında sinirler gerildi, Yunus Emre ile Ogeday Girişken yumruk yumruğa kavga etti. Yarışmacıların ve yapım ekibinin müdahale etmesiyle ikili çok zor zapt edilerek, oyun alanından uzaklaştırıldı.Konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
14.04.2024 Cadde
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun
Uçuk moralinizi bozmasın! Kulak çöpüne birkaç damla damlatıp sürün, uçuk derdinden kurtulun Dudak ve burun kenarlarında çıkan uçuk hem can yakıcı hem de görünüş açısından insanları rahatsız edebiliyor. Bağışıklık sisteminin zayıfladığı dönemlerde ortaya çıkan uçuğu evde geçmesini beklemek yerine doğal yöntemlerle tedavi edebilirsiniz.
13.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Damla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.