Dans Etmek

Dans Etmek

Son dakika dans etmek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dans etmek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dans etmek haber sayfamızda...

Dans Etmek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.174 dans etmek haberi bulunmuştur.
‘Kendi şarkımı cover’ladım’
‘Kendi şarkımı cover’ladım’ Altay, yeni şarkı müjdesi verdi.
15.04.2024 Cadde
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence...
Türkiye’nin eğlence haritası! Film ve dizi en büyük eğlence... Yeni bir araştırmaya göre, Türkiye’de toplumun en büyük eğlencesi film ya da dizi izlemek. Eğlenirken en çok tercih edilen partner ise arkadaşlar. Gençler ise sosyal medyada paylaşım yaparak eğleniyor.
10.04.2024 Gündem
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
'Annem bile bana nefretle bakıyordu!'
'Annem bile bana nefretle bakıyordu!' 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de görüntülendi. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında konuştu.
9.03.2024 Cadde
‘İnci Taneleri’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı! Şiddete karşı ortak duruş
‘İnci Taneleri’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı! Şiddete karşı ortak duruş Eşinden gördüğü şiddet yüzünden tedavi altına alınan Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyonda çalışan arkadaşları, bu durumu sahneye çıkmayarak protesto etti. Müzikholdeki erkekler de alkışlarla protestoya destek verdi.
8.03.2024 Cadde
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam!
Demet Özdemir: Har vurup harman savurmam! Ünlü oyuncu Demet Özdemir, oyunculuğun yanı sıra bir işletme sahibi olarak ticaret hayatına da atılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Önceki gün yeni yaşını kutlayan ünlü oyuncu, iddialara son noktayı koydu. Özdemir, pahalı kıyafetleri olduğunu ancak har vurup harman savurmadığını ifade edip, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.02.2024 Cadde
Depresyona karşı hareket
Depresyona karşı hareket Avustralyalı bilim insanları, farklı egzersiz türlerinin zihinsel sağlığı nasıl artırdığını görmek için 15 bin katılımcının yer aldığı 200’den fazla çalışmayı inceledi.
16.02.2024 Gündem
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor
Ateşler içinde yandı, derisi pul pul döküldü! Kendine alerjisi varmış, Türkiye'de artıyor Dans etmek vazgeçilmeziydi ancak 11 yaşında, hayatı bir anda değişti. Tüm bedeni alev gibi yanıyor, derisi pul pul dökülüyordu. Doktorlar ise gördüğü tablo karşısında şaşkındı. Erkenden tedavisine başlandığı için ailesi çok mutlu olsa da küçük kız yaşadığı şeyin şokunu henüz atlatamadı. İşte Türkiye'de de gittikçe artan rahatsızlığın sebebi.
13.02.2024 Genel Sağlık
Hülya Avşar'dan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı'ya: Ben geldim, seni bekliyorum!
Hülya Avşar'dan ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı'ya: Ben geldim, seni bekliyorum! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Tarihe geçen Gezeravcı'nın uzay yolculuğuna oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar da kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, Gezeravcı'ya sosyal medya hesabından seslendi. Öte yandan Mustafa Sandal'dan da esprili bir paylaşım geldi.
19.01.2024 Cadde
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı
Sporculardan Çıldır Gölü'nde buz dansı İstanbul'dan Ardahan'a gelen artistik buz pateni sporcuları, Çıldır Gölü'nün buz tutan yüzeyinde dans gösterisi yaptı.
18.01.2024 Haberler
İrem Derici'den Murat Boz cevabı! 'Gerekirse bayıltıp kaçırır, yine o düeti yaparım'
İrem Derici'den Murat Boz cevabı! 'Gerekirse bayıltıp kaçırır, yine o düeti yaparım' Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelen popçu İrem Derici, "En çok kiminle düet yapmak istiyorsun?" sorusu karşısında meslektaşı Murat Boz'a övgüler yağdırdı.
25.12.2023 Cadde
‘Gerekirse kaçırırım’
‘Gerekirse kaçırırım’ İrem Derici, Kral Müzik YouTube kanalına konuk oldu. Dobra açıklamalarda bulunan şarkıcının, Murat Boz itirafı ise dikkat çekti.
24.12.2023 Cadde
Elinde bavulla sanat yolunda
Elinde bavulla sanat yolunda Sanat endüstrisinin içinde kalmak giderek zorlaşıyor. İngiltere’de Acme tarafından yapılan bir anket her üç sanatçıdan birinin bunu sürdüremeyeceğini söylüyor.
16.12.2023 Pazar
Wanda Nara gözyaşlarına hakim olamadı! 'Çok üzgünüm'
Wanda Nara gözyaşlarına hakim olamadı! 'Çok üzgünüm' Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Wanda Nara, ailesinden ve eşi Mauro Icardi'den uzak olduğunu dile getirdi. Wanda Nara bu açıklamaları yaparken gözyaşlarını tutamadı.
6.12.2023 Magazin
Wanda Nara: Ağlamak istemiyorum
Wanda Nara: Ağlamak istemiyorum Galatasaraylı Icardı'nin hayat arkadaşı Wanda Nara, İtalyan televizyonunda verdiği röportajda gözyaşlarını tutamadı.
6.12.2023 Galatasaray
Ölülerini akbabalara yem ediyorlar! Kan dondursa da sebebi çok başka
Ölülerini akbabalara yem ediyorlar! Kan dondursa da sebebi çok başka Ölülerini parçalara ayırıyor, açık bir alana bırakıyor ve akbabalara yem ediyorlar. Belli aralıklarla Çin, Tibet'ten ve İç Moğolistan'dan yayınlanan görüntüler binlerce kişiyi dehşete düşürüyor. İlk bakışta kan dondursa da bu hareketin altında yatan sebep çok başka.
5.11.2023 Yaşam
Şeyma Subaşı gelinlik temalı kostüm partisine katıldı! 'Düğünümüzü kutladık'
Şeyma Subaşı gelinlik temalı kostüm partisine katıldı! 'Düğünümüzü kutladık' Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mayıs ayında dünyaevine girdiği Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü isim, son olarak katıldığı kostüm partisinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.
31.10.2023 Cadde
Yeni mekanlar insanlar
Yeni mekanlar insanlar Eski kentsel alanlar soylulaştı, köyden kente göç hızlandı. Yeni hayatın yeni mekânları ardı ardına açıldı. Hamburgerle tanıştığımız bu dönemde, ithal edip tüketen bir toplum olduk. Bu değişim, İstanbul’dan başlayarak dalga dalga Türkiye’ye yayıldı.
21.10.2023 Gündem
İlaç gibi hareket
İlaç gibi hareket Bugün ekim ayının ilk gününe merhaba diyerek uyandık. Ekim ayının ilk haftası Dünya Yürüyüş Günü kapsamında bilinçlendirme ve farkındalık etkinlikleri düzenleniyor. Ben de fiziksel aktivitenin vücudumuza olan destekleyici etkisini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.
30.09.2023 Pazar
Bregoviç’in Moldova’ya girişine izin verilmedi
Bregoviç’in Moldova’ya girişine izin verilmedi Bosna-Hersek kökenli Sırp-Hırvat besteci ve şarkıcı Goran Bregoviç’in Gustar Müzik Festivali kapsamında konser vermek için gittiği Moldova’ya girişine izin verilmedi.
24.08.2023 Kültür Sanat
Sağlık için günde 4 bin adım ideal
Sağlık için günde 4 bin adım ideal Yıllardır sağlıklı olmak için günde 10 bin adım atmak gerektiği söyleniyordu. Ama dünya çapındaki yeni araştırma, sağlık için günde 4 bin civarında adım atmanın yeterli olduğunu gösterdi.
10.08.2023 Genel Sağlık
Venedik Mimarlık Bienali Seçkisi
Venedik Mimarlık Bienali Seçkisi "Çeşitlilik bizim normumuzdur” vurgusu ve “Geleceğin Laboratuvarı" temasıyla Lesley Lokko küratörlüğünde düzenlenen, 64 ülke pavyonu ve ana sergide özellikle Afrika’dan tasarımcıların katılımı ile gerçekleşen Venedik Mimarlık Bienali’nde Arsenale ve Giardini’de bulunan eserlerden kaçırılmaması gerekenleri derledik.
31.07.2023 Mimarlık
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı: Evimizde internet yoktu
Neslihan Atagül oyunculuğa nasıl başladığını anlattı: Evimizde internet yoktu Oyuncu Kadir Doğulu'nun, geçtiğimiz günlerde İzmir Çeşme'de bir kadınla sarmaş dolaş görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, Atagül de eşine inanmayı tercih etmişti. Neslihan Atagül, oyunculuğa nasıl adım attığını anlattı.
13.05.2023 Cadde
Gönlünü Atilla Bingöl'e kaptıran Melis Sezen: Aşık olunca çiçek açıyorum!
Gönlünü Atilla Bingöl'e kaptıran Melis Sezen: Aşık olunca çiçek açıyorum! Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Cadde
Uyuşturucu madde etkisinde görüntülenmişti! 'Ya ölecektim ya da aptalca bir şey yapacaktım'
Uyuşturucu madde etkisinde görüntülenmişti! 'Ya ölecektim ya da aptalca bir şey yapacaktım' Victoria's Secret süper modellerinden biri olan Cara Delevingne, geçtiğimiz sene uyuşturucu madde etkisindeyken görüntülenmişti. Hayranlarını üzen fotoğraflarla ilgili ilk kez Vogue'a konuşan ünlü isim, görüntüleri basında yer aldığında endişelenmediğini; ancak bir süre bağımlılık sorunu olduğunu kabul ederek tedavi görmeye başladığını açıkladı.
10.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dans Etmek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.