Dualarla uğurlanan o Tim geri döndü
Dualarla uğurlanan o Tim geri döndü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 15 Temmuz darbe gecesinde suikast hazırlığı yapan hainleri yakalayan ve 22 Şubat tarihinde Zeytin Dalı operasyonu için Afrin'e giden 22 kişilik Özel Harekat Timi döndü. Timi Bingöl Valisi Ali Mantı, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, silah arkadaşları ve vatandaşlar Özel Harekat Şube Müdürlüğünde karşıladı. 22 kişilik Bingöl Özel Harekat Timinin sağ salim döndüğünü ifade eden Vali Mantı, "22 Şubat’ta Afrin’e gönderdiğimiz 22 özel harekatçı kardeşimizi bugün sağ salim aramızda görmekten son derece mutluyuz. Allah kendilerinden razı olsun" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü darbe raporunda!
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü darbe raporunda! Darbe Girişimini Araştırma Komisyonunun raporunda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun şüpheli ölümüne ilişkin bilgiler yer aldı. Raporda. Yazıcıoğlu'nun emniyet içinde FETO'cülerin kurduğu 'Gladio' tipi örgütlenmeyi çözdüğü belirtildi.
14.07.2017 Gündem
Bu zor günleri nasıl atlatacağız?
Bu zor günleri nasıl atlatacağız? Türkiye’de yaşanan darbe girişimi, insanlarda ilk aşamada şaşkınlık, kendisi ve sevdikleri hakkında yoğun bir endişe, çaresiz ve gibi duyguların yaşanmasına neden oldu.
22.07.2016 Ruh Sağlığı