Darbe Girişimi

Darbe Girişimi

Son dakika darbe girişimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan darbe girişimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan darbe girişimi haber sayfamızda...

Darbe Girişimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.138 darbe girişimi haberi bulunmuştur.
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Bugün yine İsrail, mübarek ramazanda bir ailenin üzerine bomba atıyor ve 36 Filistinli maalesef şehit edildi. Aylardır dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşanmaya devam ediyor. Ama buna ses çıkarabilen sadece Türkiye var, Recep Tayyip Erdoğan var. Dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
17.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
İzmir merkezli 7 ilde FETÖ'ye operasyon
İzmir merkezli 7 ilde FETÖ'ye operasyon İzmir merkezli 7 ilde FETÖ/PDY’ye yönelik eş zamanlı operasyonda 18 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
12.03.2024 Gündem
Bakan Tunç müjdeyi verdi! Marmaris'e yeni bir adalet sarayı planlanacak
Bakan Tunç müjdeyi verdi! Marmaris'e yeni bir adalet sarayı planlanacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Marmaris'te bir otelde düzenlenen AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı'nın proje tanıtım toplantısına katıldı. Toplantı İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve akabinde Yazıcı'nın seçim proje tanıtım videosu izlendi.
9.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var
Bakan Bolat: 32 milyon istihdamımız var Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının devraldığı Türkiye'nin 2002 yılı sonundaki milli geliri sadece 238 milyar dolardı. Yarın Allah'ın izniyle bir trilyon doların üzerinde bir milli gelir rakamı göreceğiz" dedi.
29.02.2024 Ekonomi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi
Brezilya’da eski Devlet Başkanı Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Haberler
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı
Brezilya’da Bolsonaro’nun destekçileri sokağa indi! Ortalık karıştı Brezilya’da yürütülen darbe girişimi soruşturmasında adı geçen eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro’nun binlerce destekçisi sokağa indi.
25.02.2024 Dünya
FETÖ'ye yeni operasyon
FETÖ'ye yeni operasyon İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası bir araya gelerek birbirlerine destek olan ve örgütlenmeye devam eden 6 şüpheli hakkında yakalama kararı verdi.
13.02.2024 Gündem
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı
Erdoğan'dan son dakika F-16 açıklaması: Alım süreci olumlu sonuçlandı Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşti. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "ABD ile yürüttüğümüz F-16 talebimimizin olumlu sonuçlanmasından memnuniyet duyuyoruz." dedi. Netanyahu'nun Refah saldırısına tepki gösteren Erdoğan, "Her gün yeni bir kırmızı çizgiyi aşıyor." ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terörle mücadeleye yönelik operasyonları sürüyor. Son yıllarda özellikle DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı ve kritik operasyonlarla DEAŞ'a ağır darbeler vuruldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, MİT'in DEAŞ'a yönelik operasyonlarını değerlendirdi.
4.02.2024 Haberler
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti
Abdullah Ağar, 7 Ekim'e dikkat çekti! Saldırı sonrası paradigmalar değişti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın terörle mücadeleye yönelik operasyonları sürüyor. Son yıllarda özellikle DEAŞ terör örgütüne yönelik önemli adımlar atıldı ve kritik operasyonlarla DEAŞ'a ağır darbeler vuruldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, MİT'in DEAŞ'a yönelik operasyonlarını değerlendirdi.
4.02.2024 Gündem
Erdoğan, Yeni Şafak Gazetesi'nin 30'uncu yıl dönümünü kutladı
Erdoğan, Yeni Şafak Gazetesi'nin 30'uncu yıl dönümünü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni Şafak 30 yıl boyunca daima milletin, milli iradenin ve demokrasinin sesi oldu. Yeni Şafak'ın ülkemizin en sancılı yılları olan 28 Şubat döneminde yaptığı cesur yayınlar demokrasi tarihimize altın harflerle geçmiştir. Gazetemiz bu onurlu tavrını son 21 yılda demokrasimize yönelik tüm menfur girişimlerde de sürdürmüştür. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur" dedi.
23.01.2024 Haberler
Erdoğan, Yeni Şafak Gazetesi'nin 30'uncu yıl dönümünü kutladı
Erdoğan, Yeni Şafak Gazetesi'nin 30'uncu yıl dönümünü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni Şafak 30 yıl boyunca daima milletin, milli iradenin ve demokrasinin sesi oldu. Yeni Şafak'ın ülkemizin en sancılı yılları olan 28 Şubat döneminde yaptığı cesur yayınlar demokrasi tarihimize altın harflerle geçmiştir. Gazetemiz bu onurlu tavrını son 21 yılda demokrasimize yönelik tüm menfur girişimlerde de sürdürmüştür. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin karşısında Yeni Şafak dimdik durmuştur" dedi.
23.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın! Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonu sırasında çıkan olaylarda yaşlı bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi.
20.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma yaptı.
18.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara ve İzmir belediye başkan adaylarını açıkladı AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir dahil 48 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı.
18.01.2024 Gündem
'Kaderi benzesin' deyip rüyalarında gördüğü ismi çocuğunu verdi!
'Kaderi benzesin' deyip rüyalarında gördüğü ismi çocuğunu verdi! Eskişehir’de Demir çifti, yeni doğan bebeklerine 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında hainlerin 30 kurşunuyla şehit olan Ömer Halisdemir'in adını verdi.
16.01.2024 Gündem
Adana'da firari FETÖ'cü yakalandı
Adana'da firari FETÖ'cü yakalandı Adana’da 2016 yılında darbe girişimi sonrası görevinden ihraç edilen ve FETÖ'den hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski polis memuru yakalandı.
11.01.2024 Gündem
15 Temmuz’da darbe girişimine katılan eski astsubay Mersin'de yakalandı
15 Temmuz’da darbe girişimine katılan eski astsubay Mersin'de yakalandı Mersin polisi, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında kışladan çıkarak darbe girişimine katıldığı belirlenen ve TSK’dan ihraç edilen astsubay H.B.D’yi yakaladı.
8.01.2024 Gündem
15 Temmuz mesajları ve sözleri 2024 - En güzel, anlamlı, resimli, kısa uzun 15 Temmuz mesajı
15 Temmuz mesajları ve sözleri 2024 - En güzel, anlamlı, resimli, kısa uzun 15 Temmuz mesajı 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminde canı pahasına vatanını ve milletini savunan şehitlerimiz ve gazilerimiz için birbirinden anlamlı mesajları ve sözleri bir araya getirdik. İşte 2024 yılına özel 15 Temmuz mesajları ve sözleri...
5.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan Orban'a Togg sonrası ikinci hediye
Erdoğan'dan Orban'a Togg sonrası ikinci hediye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban’a “Asırlık Gece” kitabının Macarca tercümesini hediye etti.
20.12.2023 Gündem
Bakan Tunç'tan '17-25 Aralık' açıklaması: Hain bir darbe girişimi
Bakan Tunç'tan '17-25 Aralık' açıklaması: Hain bir darbe girişimi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 17-25 Aralık sürecine ilişkin, "FETÖ mensuplarının hukuka aykırı ve sahte delillerle hükümeti ve milli iradeyi hedef aldığı hain bir darbe girişimidir" dedi.
17.12.2023 Gündem
9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı
9 ilde operasyon: Çok sayıda gözaltı İzmir merkezli 9 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda 2'si muvazzaf asker 12 şüpheli, yakalandı.
5.12.2023 Gündem
Özel, A Takımını belirliyor
Özel, A Takımını belirliyor CHP Parti Meclisi (PM) bugün ilk toplantısını yapacak. Genel Başkanı Özgür Özel’in A Takımını yani yeni MYK’sını PM’ye sunup, oylatabileceği belirtiliyor. Özel’in MYK’sını tümüyle yeni isimlerden oluşturacağı, tek istisna olarak daha önce MYK’da görev almış Selin Sayek Böke’yi A Takımı’na taşıyacağı belirtiliyor.
11.11.2023 Gündem
AYM’nin ‘Atalay’ kararına Yargıtay’dan ‘yetkisini aştı’ yanıtı: Yargıtay’dan AYM üyelerine suç duyurusu
AYM’nin ‘Atalay’ kararına Yargıtay’dan ‘yetkisini aştı’ yanıtı: Yargıtay’dan AYM üyelerine suç duyurusu Gezi olayları davasından hüküm giyen TİP Hatay Milletvekili Can Atalay’ın durumu Türkiye’de bir ilke sebep oldu. Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Atalay’ın bireysel başvurusunda verdiği hak ihlali kararı çerçevesinde dosyayı görüşen Yargıtay 3. Ceza dairesi, AYM’nin kararına uymama kararı aldı.
9.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darbe Girişimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.