Darren Aronofsky

Darren Aronofsky

Son dakika Darren Aronofsky haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Darren Aronofsky gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Darren Aronofsky haber sayfamızda...

Darren Aronofsky

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120 darren aronofsky haberi bulunmuştur.
Elon Musk'ın hayatını anlatacak filmin detayları!
Elon Musk'ın hayatını anlatacak filmin detayları! Tesla, SpaceX ve yeni adı X olan Twitter'ın sahibi, ABD'li milyarder girişimci Elon Musk'ın ilgi çekici yaşamı ve etkileyici kariyeri detaylı bir şekilde ele alınacak. Teknoloji dünyasının popüler isminin biyografisini beyaz perdeye aktaracak yönetmen belli oldu.
12.11.2023 Cadde
Rachel Weisz: Ben de düşük yaptım!
Rachel Weisz: Ben de düşük yaptım! Başrolünde yer aldığı 'James Bond' serisiyle yıldızı parlayan Daniel Craig ile mutlu bir evlilik sürdüren Rachel Weisz, 'The News Agents' adlı podcast'te açıklamalarda bulundu. İkiz jinekologları canlandırdığı yeni dizisi 'Dead Ringers'daki doğum ve kayıp tasvirine yönelik sahne hakkında konuşan 53 yaşındaki oyuncu, düşük yapma deneyimini anlattı.
19.05.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Hiç pes etmedi kazandı
Hiç pes etmedi kazandı Yıllarca istediği rollerin verilmediği Hollywood’da ayrımcılığa karşı mücadele eden ve hiç pes etmeyen Michelle Yeoh, artık “En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı” kazanan ilk Asyalı unvanının sahibi.
19.03.2023 Cadde
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler
Yeni yılda neler izleyeceğiz neler 2023’te salonları coşturacak, sinemaseverlerin dört gözle beklediği filmler vizyona giriyor. Vizyon programından en merak edilen yapımlara göz atalım…
1.01.2023 Kültür Sanat
Chris Hemsworth test sonucunda beklemediği bir haber aldı: Oyunculuğa ara veriyorum
Chris Hemsworth test sonucunda beklemediği bir haber aldı: Oyunculuğa ara veriyorum Marvel karakterlerinden Thor’a hayat veren aktör Chris Hemsworth, alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu öğrenmesinin ardından oyunculuğa uzun bir süre ara verdiğini söyledi. Oyuncu, "Artık eve gidip çocuklarımla ve karımla olmak istiyorum" dedi.
21.11.2022 Cadde
Venedik’in yıldızları
Venedik’in yıldızları Venedik Film Festivali Cate Blanchett ve Brendan Fraser’ın oyunculuğunun öne çıktığı filmlerle devam ederken “The Banshees Of Inisherin” ise seyirci ve eleştirmenlerin favorisi görünüyor.
8.09.2022 Kültür Sanat
Altın Aslan’ın peşinde
Altın Aslan’ın peşinde 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 79. Venedik Film Festivali’nin altın renkli afişinin ardından programında yer alacak filmler de açıklandı.
30.07.2022 Kültür Sanat
Beykoz Kundura'da Bir Yaz Gecesi Festivali
Beykoz Kundura'da Bir Yaz Gecesi Festivali Kundura Sinema ve Sahne’nin bu yıl beşincisini düzenleyeceği Bir Yaz Gecesi Festivali’nin açık hava film programı için biletler satışa çıktı.
9.07.2021 Kültür Sanat
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler İzleyenleri ağlatan ve hüzünlendiren en duygusal filmler hangileridir? Duygusal filmler içerisinde hangilerini izlemek gerekir. Hangi duygusal filmlerle başlamak gerekir? Puanı en yüksek duygusal filmler nelerdir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler
Unutulmaz Filmler: Geçmişten Bugüne En Çok İzlenen Unutulmaz Filmler Unutulmaz filmler nelerdir? Geçmişten bugüne en çok izlenen unutulmaz filmler, hangi filmler kült listesine girmiştir, unutulmaz filmler ve içerikleri nelerdir? Siz de tatil zamanlarınızı kült filmleri izlemek için ayırmak istiyor ve hangi filmi izlemeniz gerektiğini bilmiyorsanız merak edilen tüm detayları derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat
Jennifer Lawrence hakkında dedikodu yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz?
Jennifer Lawrence hakkında dedikodu yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz? Jennifer Lawrence son dönemlerin en popüler aktrislerinden. Genç, güzel, yetenekli, daha yolun başında... Dolayısıyla attığı her adım ilgimizi çekiyor. En çok da özel hayatıyla elbette. Yaşadıkları, kendini skandalların göbeğinde bulması derken epey yazıldı, çizildi Jennifer Lawrence'ın özel hayatı hakkında... Son bomba ise Brad Pitt dedikodusu...
13.12.2019 Ünlüler
Darren Aronofsky'nin en iyi 7 filmi
Darren Aronofsky'nin en iyi 7 filmi 21 sene önce Darren Aronofsky, 'Pi' ile 'bağımsız filmlerin harika çocuğu' olarak tanındı. Diğer yönetmenler kadar üretken olmamasına rağmen, diskografisindeki yapımların tamamının övgüyle karşılandığını söyleyebiliriz. Filmlerinde insanın her halini cesurca ortaya koyan, bağımlılık ve takıntı temalarını sarsıcı bir şekilde işleyen Aronofsky, ustası Martin Scorsese'in de beğenisi kazanmış bir yönetmen. Tuhaftır ki; hiçbir zaman kötü ya da ortalamanın altında bir film yapmadı. İmzası olan her yapım, mutlaka görülmeli. Peki bir karşılaştırma yapsak nasıl sıralarız? İşte en iyiyi, iyilerden ayırma çabamız...
11.02.2019 Sanat
Eski aşkı çabuk unuttu
Eski aşkı çabuk unuttu Yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky’den geçtiğimiz aylarda ayrılan Jennifer Lawrence, yeni sevgilisiyle New York’ta görüntülendi.
15.06.2018 Cadde
Eski aşkı çabuk unuttu
Eski aşkı çabuk unuttu Yönetmen sevgilisi Darren Aronofsky’den geçtiğimiz aylarda ayrılan Jennifer Lawrence, yeni sevgilisiyle New York’ta görüntülendi.
15.06.2018 Cadde
Jennifer'ın yeni aşkı sanat dünyasından
Jennifer'ın yeni aşkı sanat dünyasından Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (27), New Yorklu sanat galerisi yöneticisi Cooke Maroney (33) ile birkaç haftadır gizli ilişkisi olduğu ileri sürüldü.
7.06.2018 Cadde
Jennifer'ın yeni aşkı sanat dünyasından
Jennifer'ın yeni aşkı sanat dünyasından Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (27), New Yorklu sanat galerisi yöneticisi Cooke Maroney (33) ile birkaç haftadır gizli ilişkisi olduğu ileri sürüldü.
7.06.2018 Cadde
'Derby' güzeli Jennifer
'Derby' güzeli Jennifer Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence (27) Kentucky'nin 'Derby' denilen geleneksel at yarışlarının yüzü oldu.
2.05.2018 Cadde
‘Bond’ baba oluyor
‘Bond’ baba oluyor Hollywood’ın örnek çiftlerinden Daniel Craig ve Rachel Weisz, New York Times gazetesine bebek beklediklerini açıkladı.
27.04.2018 Cadde
“Sıra Dışı Bir Kaya” National Geographic’te başlıyor
“Sıra Dışı Bir Kaya” National Geographic’te başlıyor National Geographic, yeni belgesel seri “Sıra Dışı Bir Kaya” ile ünlü yönetmen Darren Aronofsky izleyicilerini uzayın derinliklerinde benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. Will Smith’in sunacağı yapım 25 Mart’tan itibaren her pazar saat 20.00’de National Geographic ekranlarına geliyor.
21.03.2018 TV-Rehberi
‘Fiziksel temastan çekinirim’
‘Fiziksel temastan çekinirim’ Jennifer Lawrence, "Seksten hoşlanmıyorum, nadiren yapıyorum. Enfeksiyon kapmaktan korktuğum için sevgililerimden cinsel hastalık taşımadıklarını gösteren bir test isterim" dedi.
10.03.2018 Cadde
‘Fiziksel temastan çekinirim’
‘Fiziksel temastan çekinirim’ Jennifer Lawrence, "Seksten hoşlanmıyorum, nadiren yapıyorum. Enfeksiyon kapmaktan korktuğum için sevgililerimden cinsel hastalık taşımadıklarını gösteren bir test isterim" dedi.
10.03.2018 Cadde
Sıra Dışı Bir Kaya National Geographic'te
Sıra Dışı Bir Kaya National Geographic'te National Geographic’te yayınlanan “Sıra Dışı Bir Kaya”da, izleyiciler Black Swan, Requiem for a Dream ve Mother! filmlerinin ödüllü yönetmeni Darren Aronofsky ile dünyanın kırılganlığını ve harikalarını keşfetmek için şaşırtıcı ve bir o kadar da heyecan verici bir yolculuğa çıkıyor.
8.03.2018 TV-Rehberi
Altın Küre ödüllü besteci hayatını kaybetti
Altın Küre ödüllü besteci hayatını kaybetti Altın Küre Ödüllü, Oscar, BAFTA ve Grammy adaylığı bulunan, film müziklerindeki yaratıcı çalışmalarıyla neslinin parlayan yıldızına dönüşen İzlandalı besteci Johann Johannsson, 48 yaşında hayatını kaybetti
11.02.2018 Gündem
Atwood kitapları televizyonun vazgeçilmezi
Atwood kitapları televizyonun vazgeçilmezi Atwood kitapları televizyonun vazgeçilmezi
28.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Darren Aronofsky ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.