Herkes bu golü konuşuyor! Muhteşem...
Herkes bu golü konuşuyor! Muhteşem... Yunanistan'da lider PAOK ile ikinci sırada bulunan Olympiakos'u karşı karşıya getiren maçta ev sahibi ekip Olympiakos'un golü görülmeye değerdi. Ceza sahası dışına doğru kullanılan korner sonrası topa gelişine vuran David Fuster inanılmaz bir gole imza attı.
4.12.2014 Futbol
Olympiakos'un bileği bükülmüyor
Olympiakos'un bileği bükülmüyor Yunanistan Süper Lig'in lideri Olympiakos sahasında Panthrakikos'u Nelson Valdez ve David Fuster'in golleri ile 2-0 geçerek uzak ara liderliğini sürdürdü.
16.03.2014 Futbol
Olympiakos deplasmanda 5'ledi!
Olympiakos deplasmanda 5'ledi! Yunanistan Süper Ligi'nin açık ara lideri Olympiakos deplasmanda Apollon'a gol yağdırdı. Javier Saviola'nın 2 gol kaydettiği maçta diğer goller David Fuster, Manolas ve Samaris'ten geldi.
22.12.2013 Futbol
PAOK sert duvara çarptı!
PAOK sert duvara çarptı! Yunanistan Süper Lig'in 11. haftasında zirvede bulunan iki ekip Olympiakos ve PAOK karşı karşıya geldi. Miroslav Stoch'un formasını giydiği PAOK deplasmanda adeta bozguna uğrarken maç 4-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile bitti. Konstantinos Mitroglou, Javier Saviola, David Fuster ve Joel Campbell farkı getiren isimler oldu.
11.11.2013 Futbol
Olympiakos'u 'Tavşan' kurtardı!
Olympiakos'u 'Tavşan' kurtardı! Yunanistan Süper Ligi'nde Olympiaskos sahasında konuk ettiği Atromitos'u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı. David Fuster ve Javier Saviola galibiyeti getiren isimler oldu.
26.08.2013 Futbol