Davlumbaz

Davlumbaz

Son dakika davlumbaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan davlumbaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan davlumbaz haber sayfamızda...

Davlumbaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 davlumbaz haberi bulunmuştur.
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
30 dakikada doğayı keşfedin!..
30 dakikada doğayı keşfedin!.. Sakarya, doğaseverlerin uğrak yeri olan 20’den fazla yaylaya sahip. Ulaşım imkânlarının kolay olması sayesinde doğaseverler dört mevsim şehrin tabiat harikası yaylalarında buluşmaktadır.
29.10.2023 Gündem
Şişkinlik ve ödemle mücadelede doğal yöntem: 1 haftada şişkinlik ve ödemi bitiriyor
Şişkinlik ve ödemle mücadelede doğal yöntem: 1 haftada şişkinlik ve ödemi bitiriyor Şişkinlik ve ödem, günlük yaşantımızı etkileyen rahatsızlıklardır. Hem fiziksel hem de duygusal rahatsızlıklara yol açabilirler. Şişkinlik ve ödem çoğu zaman zararsızdır evde deneyebileceğiniz doğal yöntemlerle şişkinlik şikayetlerinizden kurtulabilirsiniz.
19.10.2023 Alternatif Tıp
Bir haftada 4 kilo verdiren detoks tarifi: Kabızlık ve hazımsızlığa birebir
Bir haftada 4 kilo verdiren detoks tarifi: Kabızlık ve hazımsızlığa birebir Bir haftada 4 kilo verdiren detoks ile fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu diyet içerdiği yüksek lif ve probiyotik sayesinde hazımsızlık ve kabızlığa iyi geliyor. İşte bir haftada 4 kilo verdiren detoks tarifi…
18.10.2023 Diyetler
Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem: Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor
Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem: Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor Davlumbaz özellikle mutfaklardaki buhar ve yemek kokusunu önleyen beyaz eşyalardan birisi. Ancak davlumbaz filtreleri zamanla yağ bağlayıp sararabiliyor. Davlumbaz filtreleri nasıl temizlenir? Davlumbaz filtrelerindeki yağ lekelerini söküp atan yöntem… Kararma ve soyulma yapmadan temizliyor.
18.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Araç çamurluğundaki davlumbazdan uyuşturucu çıktı
Araç çamurluğundaki davlumbazdan uyuşturucu çıktı Bağcılar’da araç çamurluğundaki davlumbaza zulalanan uyuşturucu, polis ekipleri tarafından ortaya çıkarıldı. Uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan şahıs ise ekipler tarafından yakalandı.
15.01.2023 Gündem
17 ilde temel atıldı: İşte yapılacak evlerin dış görüntüsü ve fiyatı!
17 ilde temel atıldı: İşte yapılacak evlerin dış görüntüsü ve fiyatı! İlk Evim İlk İşyerim projesi kapsamındaki ilk temel atıldı. Peki 17 ilde yapılacak olan evlerin dış görüntüsü nasıl olacak? İşte detaylar...
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin indirim kampanyasından kaç kişi faydalanacak? Arsa sahiplerine de indirim imkanı!
TOKİ'nin indirim kampanyasından kaç kişi faydalanacak? Arsa sahiplerine de indirim imkanı! TOKİ'nin peşin ödeme kampanyası başladı. İndirim kampanyasından faydalanacak olan konut ve iş yeri alıcılarının sayısı belli oldu. Ayrıca gelen yoğun talep üzerine arsa sahiplerini de sevindirecek bir gelişme yaşandı.
24.09.2022 Ekonomi
Merakla beklenen projede örnek evler görüntülendi
Merakla beklenen projede örnek evler görüntülendi Dev sosyal konut projesine yoğun başvurular devam ederken, merakla beklenen projede örnek evler görüntülendi. Peki sosyal konut projesindeki evler nasıl olacak? CNN Türk Muhabiri Merve Tokaz, İstanbul Esenler'de bulunan bir TOKİ örnek evinin detaylarını anlattı. Şu ifadeleri kullandı:
23.09.2022 Haberler
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde daire planları belli oldu. Şimdiden 4 milyonu aşkın başvuru alan dev projede daireler nasıl olacak? İşte detaylar...
23.09.2022 Haberler
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu
TOKİ projesinde evler nasıl olacak? Daire planları belli oldu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde daire planları belli oldu. Şimdiden 4 milyonu aşkın başvuru alan dev projede daireler nasıl olacak? İşte detaylar...
23.09.2022 Ekonomi
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Seyhan K., 22 yıl evinde oturduğu Suat Kara'nın yatak odasındaki çelik kasasını akılalmaz bir yöntemle soydu.
18.08.2022 Haberler
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı
Soygunun böylesi! 22 yıllık kiracısına güvendi, gözlerine inanamadı İstanbul Bayrampaşa'da yaşayan Seyhan K., 22 yıl evinde oturduğu Suat Kara'nın yatak odasındaki çelik kasasını akılalmaz bir yöntemle soydu.
18.08.2022 Gündem
Yedek parça yoksa tazminat ödenecek
Yedek parça yoksa tazminat ödenecek Ticaret Bakanlığı’nın hazırlığına göre garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım ömürlerince bakım - onarım hizmeti zorunlu olacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenecek.
3.08.2022 Ekonomi
Silverline Eurocucina Fuarı’ndaydı
Silverline Eurocucina Fuarı’ndaydı Yurt içi ve yurt dışındaki markalaşma yatırımları, yeni pazarlara yönelik geliştirdiği projeksiyonlar ve ihracatta yaptığı atılımlarla ankastre sektöründe güçlü bir yer edinen Silverline, bu yıl 23...
27.06.2022 Vitrin
Davlumbaz Nedir, Nasıl Çalışır? Davlumbaz Ne İşe Yarar?
Davlumbaz Nedir, Nasıl Çalışır? Davlumbaz Ne İşe Yarar? Özellikle söz konusu mutfakları olduğu zaman davlumbaz ilk sıralarda yer alır. Sağlamış olduğu özellikler ve görevleri ile birlikte önemli bir yere sahiptir. Peki, davlumbaz nedir, nasıl çalışır? Davlumbaz ne işe yarar tüm detayları ile derledik.
6.02.2022 Püf Noktası
Ankastre Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Ankastre Ürünler Nelerdir?
Ankastre Ne Demek, TDK Sözlük Anlamı Nedir? Ankastre Ürünler Nelerdir? Dilimize Fransızcadan geçmiş olan Ankastre kelimesi ''encastrer'' sözcüğünden türetilmiştir. Encastrer, hem saklı hem de gömülü anlamına gelir. Orijinal dilinde ''encestre'' olarak yazılan bu kelime, 2000'li yılların başında literatüre girdi. Ankastre ne demek, TDK sözlük anlamı nedir? Ankastre ürünler nelerdir tüm detayları ile derledik.
26.08.2021 Sözlük
Mutfaktan tasarım kokusu yükseliyor
Mutfaktan tasarım kokusu yükseliyor Lüks segment mutfak ürünleri, teknolojiyle yeni bir boyut kazanarak, estetik ve tasarımla gelişiyor. Bu gelişim, kişiye özel tasarımlara kadar gidiyor.
20.07.2021 Dekorasyon
Yaşmak Ne Demek? Yaşmak Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Yaşmak Ne Demek? Yaşmak Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Eski Türkçede yaşmak kelimesi gizlenmek, yaşın yaşın ikilemesi ise gizli gizli ağlamak demektir. Bu sözcükten türetilmiş olan yaşmak ise, Müslüman kadınların taktıkları yüz örtüsüne verilen isimdir. İki parçadan oluşan yaşmaklar ince tülbentten yapılır. Bacalarda kullanılan davlumbazlara da yaşmak adı verilir. Yaşmak ne demek? Yaşmak TDK sözlük anlamı nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.07.2021 Eğitim
Mutfağınızı tasarlamadan önce bilmeniz gerekenler
Mutfağınızı tasarlamadan önce bilmeniz gerekenler Mutfağımız evimizin en kolay dağılan ve kirlenen alanların başında gelir. Mutfağın düzeni, hem işlevi hem de kolay toplanabilmesi açısından önemlidir. Gelin işi baştan sıkı tutalım ve mutfağa uzun vadeli rahat edeceğiniz bir düzen kuralım. Mutfak yaptırmak istiyorsanız bu bilgilere ihtiyacınız olabilir.
24.05.2021 Püf Noktaları
BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün hangi indirimli ürünler var? 16 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler...
BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün hangi indirimli ürünler var? 16 Nisan BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günü satışa sunulan aktüel ürünler kataloğu konusunda araştırmalar devam ediyor. Özellikle ev hanımlarının yakından takip ettiği BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta mutfak araç gereçleri, Ev Tekstil ürünleri, Küçük ev aletleri, Cam Davlumbaz, Cam Set Üstü Ocak gibi birçok farklı ürün seçeneği yer alıyor. İşte BİM aktüel kataloğunda yer alan ürünler...
16.04.2021 Gündem
BİM'de bugün hangi indirimli ürünler var? BİM mağazaları saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 20 Ocak aktüel ürünler kataloğu...
BİM'de bugün hangi indirimli ürünler var? BİM mağazaları saat kaçta açılıyor/kapanıyor? 20 Ocak aktüel ürünler kataloğu... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Çarşamba günleri satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda yer alan indirimli ürünler vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bugün BİM mağazalarında satışa çıkacak olan indirimli ürünler arasında Buzdolabı, Derin Dondurucu, TV, Davlumbaz, Blender Seti, Çocuk oyuncakları, Mutfak için araç gereçler ve Tekstil ürünler satışa çıktı. İşte BİM'de bugün satışa çıkan indirimli ürünler listesinin tamamı...
20.01.2021 Gündem
1+1 daireler 100 TL'den kiraya verilecek
1+1 daireler 100 TL'den kiraya verilecek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce (ABB), Eserkent Sosyal Konutları'nda 400 daireden oluşan 1+1 konutlar, ihtiyaç sahibi yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 100 TL'ye kiraya verilecek.
22.10.2020 Ekonomi
BİM'de bugün hangi ürünler satışa sunuldu? BİM mağazaları saat kaça kadar açık?
BİM'de bugün hangi ürünler satışa sunuldu? BİM mağazaları saat kaça kadar açık? Her hafta Cuma günleri aktüel ürünler kataloğu aracılığı ile satışa sunulan onlarca indirimli ürün bugün mağazalarda satışa sunuldu. BİM mağazalarında satışa sunulan indirimli ürünlerden satın almak isteyen vatandaşlar BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi indirimli ürünler var sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. Onlarca ürün seçeneğinin yer aldığı BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta yapı malzemelerinden tekstile Mutfak araç gereçlerinden küçük ev aletlerine kadar yine onlarca ürün mağazalarda satışa sunuldu. İşte indirimli ürünler listesinin tamamı...
18.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Davlumbaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.