Dayı

Dayı

Son dakika dayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dayı haber sayfamızda...

Dayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.186 dayı haberi bulunmuştur.
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım
Düğünde yeğenini öldürdü: Bana idam verin, razıyım Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunan yeğenini düğünde 5 el ateş ederek öldüren sanık, "Çok pişmanım, böyle bir şey olmasını istemezdim. Kardeşler arasında yaşanan kavgada benim suçum yoktu ancak ben sorumlu tutuldum. İsterseniz bana idam verin razıyım, annem için bu yola baş koydum. Annemin cenazesine dahi katılamadım. Beni cezaevinden çıkarın da ablam ile eniştem beni öldürsün ve rahatlasın" dedi.
16.04.2024 Gündem
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti!
Galatasaray'da İlkin Aydın Sultanlar Ligi tarihine geçti! Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin deplasmanda Kuzeyboru ile karşı karşıya geldi. Müsabakada İlkin Aydın tarihe geçti.
15.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu
Galatasaray'da Kerem Demirbay canlı yayına yakalandı! Dayı'nın Leverkusen tutkusu Süper Lig'de Alanya ile karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya dün iniş yaptı. Havalimanında Kerem Demirbay'ın görüntüsü gündem oldu.
15.04.2024 Galatasaray
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Veccehtü Duası Okunuşu: Veccehtü Duası Arapça Yazılışı, Okunuşu ve Anlamı Nedir?
Veccehtü Duası Okunuşu: Veccehtü Duası Arapça Yazılışı, Okunuşu ve Anlamı Nedir? Veccehtü duası genelde namazda okunan bir duasıdır. Fakat bu dayı herkes okumaz. Bilindiği üzere İslam alemi mezheplere ayrılmıştır. Bu nedenle Veccehtü duası duasının okunması için bazı gerekçeler vardır. Bu gerekçeler herkese uygun olmayabileceğinden mutlaka bu konu hakkında bilgi sahibi olunmalıdır. Bu nedenle Veccehtü duası nedir ve kimler ne zaman okur gibi soruları sizler için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Galatasaray
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde
Galatasaray'da Dayı'nın sezonu! Kerem Demirbay rekor peşinde Galatasaray'a sezon başında transfer olan ve kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 'Dayı' lakaplı Kerem Demirbay rekor kırmak istiyor.
27.03.2024 Galatasaray
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın Tiktok’ta kız çocuklarını etkilemek için K-pop ile ilgili yayınlar ve cinsel içerikli paylaşımlar yapan kullanıcı kamuoyunda infial yarattı.
25.03.2024 Gündem
Evdeki yangında 3 aylık Meva öldü, annesi sinir krizi geçirdi
Evdeki yangında 3 aylık Meva öldü, annesi sinir krizi geçirdi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 4 katlı binanın son katında çıkan yangında 3 aylık Meva Çalı, hayatını kaybetti. Acı haberi duyup sınav için gittiği okuldan dönen annesi Şeval Çalı, sinir krizi geçirdi.
20.03.2024 Haberler
Üniversitedeki sınavından döndü, hayatının en büyük acısını yaşadı!
Üniversitedeki sınavından döndü, hayatının en büyük acısını yaşadı! Antalya’da 3 aylık bebeğini uyutup ailesine emanet ettikten sonra üniversitedeki sınavına giden anne, evde çıkan yangında bebeğini kaybetti. Anne, gözyaşlarına boğulan aile yakınları ve komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
20.03.2024 Gündem
'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok
Nevzat Dindar: Okan Buruk yanlış yaptı! Galatasaray'da iki isim kadroda yok Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olacak Galatasaray'da yaşanan son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında değerlendirdi. Sakatların son durumu hakkında bilgi veren Dindar, teknik direktör Okan Buruk'un açıklamasına da değindi.
12.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Mahmut Recevik, Bundesliga devinin yıldızının önümüzdeki sezon Galatasaray'a transfer olacağını ileri sürdü.
10.03.2024 Galatasaray
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün'
Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli yorumcu Serhat Akın'ın söz düellosu kızıştı! 'Rengi belli olmayanlar düşünsün' Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarına sarı-lacivertli kulübün eski golcüsü Serhat Akın'dan sert yanıt geldi.
10.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük
Galatasaray'da ‘Dayı’ya saygı büyük Çaykur Rizespor maçında Mauro Icardi’nin, penaltıyı kendisi kullanmak yerine hat trick yapması için Kerem Demirbay’a attırması, futbolcuların Kerem’e olan saygısının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
10.03.2024 Galatasaray
Oppenheimer’ın anlatılmayan yüzü: Atom bombasının denendiği eyalette kanser olanların hikayesi
Oppenheimer’ın anlatılmayan yüzü: Atom bombasının denendiği eyalette kanser olanların hikayesi Oppenheimer filmi ile gündeme gelen Trinity nükleer patlama denemesi seyirciye bilim insanlarının yaşadığı heyecanı sunsa da, yerli halkın bu deneme yüzünden yaşadığı mağduriyetini yeterince dile getirmedi. 80 yıl sonra halen hikayenin tam olarak anlatılmadığını düşünenler var.
9.03.2024 Dünya
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası
ÖZEL | Galatasaray'da Sergio Oliveira, Okan Buruk'tan özür diledi! İşte yaşananların perde arkası Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 İspanya La Liga
Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi
Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi Brezilyalı efsane eski futbolcu Ronaldinho'nun, geçmişte Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğu ortaya çıktı
9.03.2024 Fenerbahçe
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı
Kerem Demirbay'dan Torreira'ya sürpriz! Burcu Kapu yazdı: Dayı henüz hat-trick yapmamıştı Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu
Galatasaray'ın yıldızı Kerem Demirbay, Necip Memili ile buluştu Galatasaray'ın son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken 'Dayı' lakaplı yıldızı, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile bir araya geldi.
6.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.