Dc United

Dc United

Son dakika DC United haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan DC United gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan DC United haber sayfamızda...

Dc United

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130 dc united haberi bulunmuştur.
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum'
Wayne Rooney'den Suudi Arabistan yorumu! 'Saygısızlık yapmak istemiyorum' MLS ekiplerinden DC United'dan ayrıldıktan sonra Championship ekibi Birmingham City ile anlaşma sağlayan Wayne Rooney suskunluğunu bozdu.
15.10.2023 Dünyadan Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 18 Mart Cumartesi, günün canlı yayınları
18.03.2023 Futbol
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi Kariyerinin başlangıç etabında 'Yeni Pele' olarak tanımlanan ve henüz 14 yaşında A takım düzeyinde futbola giriş yaptığında birçok rekoru kırmayı, ilki gerçekleştirmeyi başaran Freddy Adu, şimdilerde 33 yaşındayken ara vermiş gözüktüğü futbol hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Çaykur Rizespor forması da giyen Adu, futbol dünyasının içinde geçirdiği süreye ilişkin detayları paylaştı.
16.12.2022 Futbol
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım!
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım! Wayne Rooney ile Ronaldo arasındaki söz düellosu devam ediyor. Efsane İngiliz golcünün Ronaldo ile ilgili bir soruya verdiği yanıt çok konuşulacağa benziyor.
21.11.2022 Dünya Kupası
MLS'te ırkçılık şoku! Yedlin tepki gösterdi, Rooney oyundan alındı
MLS'te ırkçılık şoku! Yedlin tepki gösterdi, Rooney oyundan alındı MLS'in 34. haftasında DC United ekibinden Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas'ın Inter Miami'nin Jamaikalı stoperi Damion Lowe'a ırkçı sözler söylediği iddia edildi. Oyun uzun süre durdururken Rooney, Fountas'ı kenara aldı. Mücadelenin ardından Yedlin sert açıklamalarda bulundu.
20.09.2022 Futbol
Enis Bardhi transferinin perde arkası! Rooney detayı
Enis Bardhi transferinin perde arkası! Rooney detayı Trabzonspor'un 27 yaşındaki Kuzey Makedonyalı futbolcusu Enis Bardhi, bordo mavili takıma gelmek için DC United ve Yunan ekibi Olympiakos'un tekliflerini reddetti.
13.08.2022 Trabzonspor
Christian Benteke, DC United'a transfer oldu
Christian Benteke, DC United'a transfer oldu MLS ekiplerinden DC United, Belçikalı santrfor Christian Benteke'yi kadrosuna kattı.
6.08.2022 Dünyadan Futbol
Wayne Rooney MLS’e geri dönüyor
Wayne Rooney MLS’e geri dönüyor Derby Country’den istifa ederek teknik direktörlük görevinden ayrılan Wayne Rooney, Major League Soccer (MLS) ekiplerinden DC United’a teknik adam olarak geri dönüyor.
11.07.2022 Dünyadan Futbol
Martin Rodriguez, DC United'ta
Martin Rodriguez, DC United'ta Bonservisi için kulübe ödeme yapan Şilili orta saha oyuncusu ABD'ye transfer oldu.
23.06.2022 1.Lig
Altay'da Sinan Kaloğlu kalıyor
Altay'da Sinan Kaloğlu kalıyor Spor Toto 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Altay'da geçen sezon Süper Lig'de bitime 8 hafta göreve getirilen teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun takımın başında kalacağı öğrenildi.
20.06.2022 Altay
Rodriguez MLS yolcusu
Rodriguez MLS yolcusu Son taksidini ödediği Martin Rodriguez’i takımda tutmak adına mesai harcayan Altay, oyuncuyu ikna edemedi. Şilili için DC United’ın nabız yokladığı öğrenildi 
20.06.2022 Ege
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 28 Mayıs Cumartesi, günün canlı yayınları.
28.05.2022 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 Futbol
Islam Slimani golleriyle Sporting'i sırtlıyor
Islam Slimani golleriyle Sporting'i sırtlıyor Fenerbahçe'nin eski forveti Islam Slimani, ara transfer döneminde geri döndüğü Sporting'i kurtarmaya devam ediyor.
19.03.2022 Futbol
Ferhat Akbaş: Esas hedefimiz Stuttgart maçı
Ferhat Akbaş: Esas hedefimiz Stuttgart maçı Misli.com Sultanlar Ligi 24. hafta mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Opet’e konuk olacak. CEV Kupası finali birinci maçında Alman ekibi Allianz MTV Stuttgart’ı evinde 3-1 yenerek final turunda avantajı kapan Eczacıbaşı Dynavit, ligde sarı-lacivertli takımla oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.
18.03.2022 Voleybol
Kadıköy'de kazanan Fenerbahçe oldu! Yeniden kenetlendi
Kadıköy'de kazanan Fenerbahçe oldu! Yeniden kenetlendi Kadıköy’de Trabzonspor’la berabere kalan Fenerbahçe 1 puandan çok daha fazlasını kazandı. Taraftarıyla adeta yeniden kenetlenen sarı-lacivertliler yeniden ayağa kalktı.
9.03.2022 Fenerbahçe
Bir göz atalım | Fenerbahçe'nin anlaştığı Rossi'den hat-trick
Bir göz atalım | Fenerbahçe'nin anlaştığı Rossi'den hat-trick Fenerbahçe'nin MLS ekibi Los Angeles'tan satın alma opsiyonuyla kiralamak için anlaştığı Diego Rossi'nin, takımıyla DC United karşısında yaptığı hat-trick'i izleyelim ve oyuncuyu yakından tanıyalım.
31.08.2021 Futbol
Son dakika haberleri - Daniel Sturridge sürprizi! Yeni takımı...
Son dakika haberleri - Daniel Sturridge sürprizi! Yeni takımı... Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Daniel Sturridge yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İngiliz forvet için ABD'den MLS kulüplerinin talip olduğu ve Inter Miami formasına yakın olduğu belirtiliyor.
29.03.2021 Trabzonspor
Mesut Özil ve Ali Koç'tan Fenerbahçe atkısı ile Washington DC United'a mesaj
Mesut Özil ve Ali Koç'tan Fenerbahçe atkısı ile Washington DC United'a mesaj Başkan Ali Koç ve Mesut Özil ile aynı karede fotoğraf çekilen ve Kayseri maçı devre arasında sohbet eden Washington DC Fenerbahçeliler Derneği Başkan Erhan Türk, DC United'ı değil de Fenerbahçe'yi tercih eden Mesut Özil ile derin bir sohbet gerçekleştirdi.
27.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'de Mesut Özil'in transferi dünyada ses getirdi
Son dakika - Fenerbahçe'de Mesut Özil'in transferi dünyada ses getirdi Mesut Özil’in resmi sözleşmeyi imzalaması tüm dünyada ses getirdi. Kicker, Fenerbahçe için 2 tam sayfa ayırırken, haber ajansları ve İngiltere’de son dakika haberleriyle transferi manşetten verdi
26.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Mesut Özil gelişiyle rekorları arka arkaya kırdı!
Son dakika - Mesut Özil gelişiyle rekorları arka arkaya kırdı! Fenerbahçe’nin transfer için İstanbul’a getirdiği dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil hem büyük bir coşku yaşattı hem de arka arkaya rekorlar kırdı. Başarılı futbolcunun gelişi tarihi görüntüleri ortaya çıkardı. Öte yandan sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek
19.01.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil dünyada olay oldu! Ronaldo ve rekor...
Son dakika - Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil dünyada olay oldu! Ronaldo ve rekor... Son dakika haberlere göre, Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferi tüm dünyada yankı uyandırdı. Reuters ve AP gibi haber ajansları son dakika bilgisiyle haberi geçerken İngiltere’de en çok konuşulan konu halini aldı. ABD’den Afrika’ya Asya’dan Avrupa’ya kadar herkes 32 yaşındaki yıldızın Kadıköy’e gelişini öne çıkardı. Öte yandan Mesut Özil eski takım arkadaşı Ronaldo'yu geride bıraktı.
18.01.2021 Fenerbahçe
Transfer haberleri | Mesut Özil'de son dakika! Anlaşma sağlandı, geliyor...
Transfer haberleri | Mesut Özil'de son dakika! Anlaşma sağlandı, geliyor... Mesut Özil'de son dakika! Fenerbahçe'nin büyük bir heyecanla beklenen Mesut Özil transferinde sona yaklaşıldı. Arsenal ile dünyaca ünlü yıldız futbolcu alacakları konusunda anlaştı, fesih işlemleri başladı. Mesut'un sözleşme imzalamak üzere Pazartesi günü İstanbul'a geleceği ifade edildi.
16.01.2021 Fenerbahçe
İngiltere futbolunun tarihine geçen golcü: Wayne Rooney
İngiltere futbolunun tarihine geçen golcü: Wayne Rooney İngiltere Championship ekibi Derby County'de teknik direktörlük görevine getirilen ve aktif futbolculuk kariyerine son veren Wayne Rooney, arkasında başarılarla dolu bir kariyer bıraktı.

Benzer Haber Etiketleri

Dc United ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.