Defans

Defans

Son dakika defans haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan defans gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan defans haber sayfamızda...

Defans

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.020 defans haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabından yayınlandı.
16.04.2024 Süper Lig
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçındaki pozisyonları eski hakemlerden değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.04.2024 Diğer
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma
Karagümrük - Fenerbahçe maçında tartışmalı pozisyon! Bülent Yıldırım: Açık bir aldatma Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Fenerbahçe
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa
Çaykur Rizespor'da hedef Avrupa Karadeniz ekibinin Danimarkalı futbolcusu Hojer, ligi iyi bir sıralamada bitirip, Avrupa kupalarına katılmak istediklerini söyledi.
12.04.2024 Rizespor
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti!
Jose Luis Mendilibar: Her şey penaltıdan sonra değişti! Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal
Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran pozisyon! Arsenal-Bayern Münih maçında büyük skandal Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları nefesleri kesti. Arsenal ile Bayern Münih'in İngiltere'de karşı karşıya geldiği mücadelede skandal bire hakem hatası yaşandı. Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel ve futbolcular maçın ardından büyük tepki gösterdi.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu!
U18 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu! U18 Milli Takımı'nın UEFA U18 Assist Turnuvası aday kadrosu açıklandı.
8.04.2024 Futbol
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı!
U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı! Bursa'da kamp yapacak U16 Milli Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.
8.04.2024 Futbol
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı
Libertadores maçı kanlı bitti! Maxi Olivera taşla yaralandı, hastaneye kaldırıldı Libertodores Kupası'nda Rosario Central ile Penarol arasındaki karşılaşmanın sonunda büyük olaylar çıktı. Yüzüne taş isabet eden Uruguaylı futbolcunun suratı kanlar içerisinde kaldı.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var!
Serhat Güller: Kalan altı haftamız var! Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, Erzurumspor FK'ya 2-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı!
Erzurumspor FK, Giresunspor'u ikinci yarıda yıktı! Erzurumspor FK, Trendyol 1. Lig'in 28'inci haftasında Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
4.04.2024 1.Lig
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti!
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti! Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu.
3.04.2024 Trabzonspor
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi Galatasaray, Hatayspor karşısında sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Aslan'da Okan Buruk rekor kırarken Icardi de gol krallığı yarışında Dzeko'yu yakaladı. Mücadele sonrası spor yazarları karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Eda Erdem Dündar: Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum!
Eda Erdem Dündar: Yavaş yavaş toparlamaya başlıyorum! Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, Türk Hava Yolları maçı sonrası konuştu.
1.04.2024 Voleybol
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Kurallarını açıkladı: Asla yalan söylemem
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Kurallarını açıkladı: Asla yalan söylemem Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İspanyol basınına konuştu. Diego Simeone ile ilgili gelen soruya cevap veren Arda Turan'ın Galatasaray'a dair yorumu dikkat çekti.
29.03.2024 1.Lig
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz'
Vincenzo Montella'dan Arda Güler mesajı! 'Antrenmanda geliştiremezsiniz' A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Milli Takım
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir!
Meliha Diken: Umarım lig şampiyonluğu da gelir! Fenerbahçeli voleybolcu Meliha Diken, Kupa Voley'deki şampiyonluk sonrası konuştu.
24.03.2024 Voleybol
Göztepe'de Atınç Nukan formayı unuttu! 15 maçta yalnızca 9 dakika oynadı
Göztepe'de Atınç Nukan formayı unuttu! 15 maçta yalnızca 9 dakika oynadı 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de oynayan Atınç Nukan, teknik direktör Stanimir Stoilov'un göreve gelmesiyle adeta formayı unuttu.
24.03.2024 1.Lig
Trabzonspor'da ilk hedef Barisic! Anlaşma sağlandı
Trabzonspor'da ilk hedef Barisic! Anlaşma sağlandı Trabzonspor yeni sezon transferlerinde öncelikle defans hattını güçlendirecek. Ara dönemde sağ beke Thomas Meunier’i alarak bunun ilk adımını atan bordo-mavililerin yaz döneminde ise ilk hedefi Borna Barisic...
23.03.2024 Trabzonspor
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu.
23.03.2024 Milli Takım
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Defans ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.