Define Avcıları

Define Avcıları

Son dakika define avcıları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan define avcıları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan define avcıları haber sayfamızda...

Define Avcıları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 217 define avcıları haberi bulunmuştur.
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı
Şoke eden olay! Hızını alamayan defineciler 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Nazilerin hazinesi infial yarattı! Kazma ve küreğini kapan kazı çalışmasına başladı
Nazilerin hazinesi infial yarattı! Kazma ve küreğini kapan kazı çalışmasına başladı Nazi askerlerinin saldırı sonrası sakladığı gizemli hazine dünya medyasında ses getirdi. İlk kez geçtiğimiz yıl başlayan arama çalışmalarında ortaya yeni detaylar çıktı.
12.02.2024 Dünya
'Dedektörlü' talan! 'Arkeolojiye sıkılmış bir kurşun'
'Dedektörlü' talan! 'Arkeolojiye sıkılmış bir kurşun' Antalya'da tarihi M.S. 2’nci yüzyıla kadar uzanan Trebenna Antik Kenti, kaçak kazı yapan defineciler tarafından talan ediliyor.
12.02.2024 Gündem
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi
Aydın'da 'altın' operasyonu! Kurdukları düzenek jandarmayı harekete geçirdi Aydın'da gerçekleştirilen denetimde jandarma ekipleri 6 kişilik bir grubu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin dere yatağına kurdukları düzenek ise dikkat çekti.
4.01.2024 Gündem
Define avcıları Alanya'da plajda: Ne bulursak kar!
Define avcıları Alanya'da plajda: Ne bulursak kar! Alanya'da tursitlerin otellerine çekildiğini gören define avcıları plaja akın ediyor.
16.11.2023 Haberler
Define avcıları Alanya'da plajda: Ne bulursak kar!
Define avcıları Alanya'da plajda: Ne bulursak kar! Alanya'da tursitlerin otellerine çekildiğini gören define avcıları plaja akın ediyor.
16.11.2023 Gündem
Şoke eden manzara! Diş, kafatası, kemikler bulundu
Şoke eden manzara! Diş, kafatası, kemikler bulundu Kütahya’nın Gediz ilçesinde Milli Mücadele döneminde Yunan ordusu ile şiddetli çarpışmaların yaşandığı Yunuslar Köyü Derbent mevkiindeki mezarlar definecilerin hedefi oldu.
23.10.2023 Gündem
'Oğlumun mezarının açıldığını görünce orada yığıldım'
'Oğlumun mezarının açıldığını görünce orada yığıldım' Bartın’ın Ulus ilçesinde bir mezarlığa dadanan ayı, 70 gün önce defnedilen şahsın mezarını açtı. Oğlunun mezarının açıldığını gören kadın büyük şok yaşayarak, mezarlıkta baygınlık geçirdi. Kadın kendine geldiğinde komşuları ve jandarmayı arayarak yardım istedi. Jandarma ekipleri, mezarı açtığı tahmin edilen ayının izini sürüyor.
6.10.2023 Gündem
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı
Erzincan’da görüldü! Kanguru faresine benzetildi Arap tavşanı çıktı Erzincan merkeze bağlı Kalecik köyünde Dünya Doğa ve Doğal Kaynakları Koruma Birliği'nin (IUCN) 'kırmızı' listesinde bulunan kanguru faresine benzerliği nedeniyle karıştırılan Arap tavşanı, görüntülendi.
24.09.2023 Gündem
Define avcıları iş başında! 'Göbeklitepe kadar önemli bir nokta'
Define avcıları iş başında! 'Göbeklitepe kadar önemli bir nokta' Mersin Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Durukan, definecilerin tahribatı nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Adamkayalar kabartmalarının bir an önce ören yeri statüsüne getirilip, önlem alınmasını istedi.
24.09.2023 Gündem
Yer: Kayseri! Defineciler, boşaltılan mahalleyi talan etti
Yer: Kayseri! Defineciler, boşaltılan mahalleyi talan etti Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde, 2011 yılında afet bölgesi ilan edilerek boşaltılan Başköy Mahallesi, define avcılarının hedefi oldu.
11.06.2023 Gündem
Define avcıları köyü köstebek yuvasına çevirdi
Define avcıları köyü köstebek yuvasına çevirdi Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Akmeşe köyü definecilerin uğrak noktası oldu. Bölgeyi kazılarla adeta köstebek yuvasına döndüren define avcıları, tarihi yapıları talan edip, çeşmelere zarar veriyor.
27.03.2023 Haberler
Arşivdeki Nazi hazinesi haritası, define avcılarının iştahını kabarttı
Arşivdeki Nazi hazinesi haritası, define avcılarının iştahını kabarttı Ulusal arşivde zaman aşımına uğramış bir dizi belge halka açıldı, 80 yıllık bir define haritası ortalığı karıştırdı. Kayıp hazineyi bulmak için her yıl 18 bin nüfuslu küçük kasabaya akın eden define avcıları, ellerinde dedektörlerle bölgeye koştu.
13.01.2023 Dünya
Define avcıları türbeyi talan etti! 'Gerçekten çarpılacaklar'
Define avcıları türbeyi talan etti! 'Gerçekten çarpılacaklar' Elazığ’da bir türbe define avcıları tarafından talan edildi. Türbenin hemen her köşesini kazan defineciler mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.
20.12.2022 Haberler
Define avcıları türbeyi talan etti! 'Gerçekten çarpılacaklar'
Define avcıları türbeyi talan etti! 'Gerçekten çarpılacaklar' Elazığ’da bir türbe define avcıları tarafından talan edildi. Türbenin hemen her köşesini kazan defineciler mahalle sakinlerinin tepkisini çekti.
20.12.2022 Gündem
Define avcıları sikkeleri paylaşamayınca yakalandı
Define avcıları sikkeleri paylaşamayınca yakalandı Muş’ta bir arazide kazı yapan define avcısı iki arkadaş, Roma dönemine ait sikke, bilezik ve heykeller buldu. Tarihi eserleri alarak İstanbul Güngören’e getiren iki arkadaştan biri paylaşım konusunda anlaşmazlık yaşanınca emniyete giderek şikayette bulundu.
4.10.2022 Haberler
İlk kez ortaya çıktı! 11 basamaklı liman definecilerin hedefinde
İlk kez ortaya çıktı! 11 basamaklı liman definecilerin hedefinde Van Gölü'nde su seviyesinin düşmesi ile birlikte ilk kez ortaya çıkan 11 basamaklı Urartu limanı, definecilerin hedefi oldu.
30.09.2022 Gündem
Liman kalıntıları ortaya çıktı, defineciler bölgeyi köstebek yuvasına çevirdi
Liman kalıntıları ortaya çıktı, defineciler bölgeyi köstebek yuvasına çevirdi Van Gölü'nde su seviyesinin düşmesi ile birlikte ilk kez ortaya çıkan 11 basamaklı Urartu limanı, definecilerin hedefi oldu.
30.09.2022 Gündem
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı’nın zirvesinde bulunan tarihi Kırklar Mezarlığı defineciler tarafından tahrip edildi.
14.07.2022 Haberler
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı
Defineciler 4 bin 58 metredeki tarihi mezarlığa dadandı Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırında bulunan 4 bin 58 metre yükseklikteki Süphan Dağı’nın zirvesinde bulunan tarihi Kırklar Mezarlığı defineciler tarafından tahrip edildi.
14.07.2022 Gündem
Arnavutköy’de define avcıları tarlaları delik deşik etti
Arnavutköy’de define avcıları tarlaları delik deşik etti Arnavutköy’de define avcıları tarlalarda define aramak amacı ile kazı yaptı. Yaklaşık 4 metre kazılan tarlalar ile ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Halit Şenel, “Yüzyıllardır atalarımız burada, burada hiçbir şey yok boşuna mahsule zarar vermeyin” diyerek definecilere seslendi.
30.06.2022 Haberler
İstanbul'da şoke eden define avı! Söylenti üzerine geliyorlar
İstanbul'da şoke eden define avı! Söylenti üzerine geliyorlar İstanbul Arnavutköy’de define avcıları tarlalarda define aramak amacı ile kazı yaptı. Yaklaşık 4 metre kazılan tarlalar ile ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Halit Şenel, “Yüzyıllardır atalarımız burada, burada hiçbir şey yok boşuna mahsule zarar vermeyin” diyerek definecilere seslendi.
30.06.2022 Gündem
Bu mağara binlerce yıldır gizemini koruyor
Bu mağara binlerce yıldır gizemini koruyor Malatya'da 150 metre derinlikte bulunan ve binlerce yıllık olduğu ileri sürülen mağara, bugün de gizemini koruyor. Define avcılarının tahrip ettiği mağaranın tabanında bulunan su nedeniyle vatandaş içeriye girmeye korkuyor.
27.06.2022 Gündem
2 bin yıllık kaya mezarları define uğruna tahrip ettiler
2 bin yıllık kaya mezarları define uğruna tahrip ettiler Malatya’da bulanan Roma dönemine ait 2 bin yıllık kaya mezarlar, defineciler tarafından tahrip edildi. Definecilerden bıkan bölge insanı, mezarların turizme açılarak hem definecilerden kurtulmak hem de bölgeye turizm geliri kazandırılmasını istiyor.
31.05.2022 Gündem
Artvin’de define avcıları dereyi köstebek yuvasına çevirdi
Artvin’de define avcıları dereyi köstebek yuvasına çevirdi Artvin’in Arhavi ilçesinde asma köprü için açılan delikleri define işareti zanneden defineciler köprünün altında kral mezarı olduğunu düşünerek deredeki taşları dinamitle patlatarak define aradılar.
1.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Define Avcıları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.