Değişim

Değişim

Son dakika değişim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan değişim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan değişim haber sayfamızda...

Değişim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.264 değişim haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı!
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran'dan Antonio Conte cevabı! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Sadettin Saran suskunluğunu bozdu. Saran, Antonio Conte ile anlaştığına yönelik iddialara cevap verdi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu
İkinci el araç alacaklar dikkat: Piyasada en çok talep gören 5 marka belli oldu İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor?
Çinli şirketler, ürünlerini ABD'ye arka kapıdan sokmak için nasıl Meksika'yı kullanıyor? Meksika'da üretim yapmak, Çin şirketi Man Wah'nın ABD'nin gümrük duvarlarını aşmasını sağlıyor.
22.04.2024 Dünya
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?
'Dünya Günü' Google'da Doodle oldu! 22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir? Her yıl olduğu gibi 22 Nisan Dünya Günü Google'da Doodle oldu. Google dikkat çekmek ya da tarihte önemli bir günü anmak amacıyla arama motorunda Doodle çizimleri gerçekleştiriyor. İklim değişikliği farkındalığı kapsamında 1970 yılından bu yana kutlanan bu güne dair, "22 Nisan ne günü? İklim değişikliği nedir, neden Doodle oldu? 22 Nisan Dünya Günü nedir?" sorularının yanıtı aranıyor. İşte detaylar…
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK), 16-18 Nisan tarihlerinde Portekiz’de gerçekleştirilen ISSA Avrupa Sosyal Güvenlik Forumu’nda ISSA İyi Uygulama Ödülleri kapsamında toplamda 10 ödüle layık görüldüğünü bildirdi.
21.04.2024 Ekonomi
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih
TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu! İşte satışa çıkacağı tarih Türkiye’nin otomobili TOGG’un yeni SUV modelinin ismi belli oldu. TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, sedan modelinin ardından yeni B-SUV modeli T8X için çalışmaların başladığını söyledi.
19.04.2024 Ekonomi
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir
Kamuda tasarruf için sıkı tedbir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası kamuda yeni tasarruf tedbirleri alınacağını açıklamasının ardından gözler bu tedbirlerin detaylarına çevrildi.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e Trendyol 1. Lig’de son 4 haftaya en yakın rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık geri sayıma geçildi. Rehavete kapılmadan hedefe odaklanmalılar. Bir şehir arkalarından şampiyonluğa hazırlanıyor' dedi.
17.04.2024 1.Lig
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Antalya’da papağan operasyonu
Antalya’da papağan operasyonu Antalya’da pazar yerinde yapılan denetimde, satışa sunulmuş halde 8 adet Sultan papağanı ve 33 adet Cennet papağanına el konuldu.
17.04.2024 Gündem
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Değişim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.