Deha

Deha

Son dakika Deha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deha haber sayfamızda...

Deha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 817 deha haberi bulunmuştur.
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek
Christopher Nolan'a büyük onur! Şövalyelik ünvanı verilecek Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Christopher Nolan, 'Oppenheimer' ile kazandığı Oscar ödülünün ardından film endüstrisine katkılardan dolayı İngiltere tarafından 'şövalye' ünvanıyla ödüllendirilecek.
31.03.2024 Cadde
İspanyol gazeteci Ancelotti'ye isyan etti: Müsaade et de Arda Güler'i görelim!
İspanyol gazeteci Ancelotti'ye isyan etti: Müsaade et de Arda Güler'i görelim! Marca yazarları, yeterince süre alamayan milli yıldızımız için Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'ye kazan kaldırdı.
19.03.2024 İspanya La Liga
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada
Naci Görür 'İstanbul'da en fazla kayıp verilecek yerler'i göstererek tarih verdi: Deprem tam burada Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “6 sene içinde artı-eksi olarak, 10 sene içinde deprem olması bekleniyor. Biz uzatmaları oynuyoruz. Çok fazla bekleyecek durum yok" diyerek, beklenen Marmara depremi için çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Doç. Dr. Çağlar Özer'den deprem yorumu: Bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek
Doç. Dr. Çağlar Özer'den deprem yorumu: Bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek Erzurum Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, "6-7 büyüklüğünde olacaktan ziyade hangi bölgede yaşıyorsak yaşayalım bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek." dedi.
5.03.2024 Gündem
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları!
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları! Bu seneki turnuva geleceğe yönelik pek çok göstergeyi içermesi açısından da ayrıca önemliydi. Örneğin erkeklerde de kadınlar tenisinde olduğu gibi daha sürprizli ve sonu tahmin edilemez turnuvalara hazır olmak gerekiyor. Kadınlar şampiyonu Sabalenka ise Melbourne’de Serena sonrası yeni bir tekli dominasyonu başlatmış olabilir.
4.02.2024 Diğer
TMB’de başkanlığı yeniden Erdal Eren üstlendi
TMB’de başkanlığı yeniden Erdal Eren üstlendi Türkiye Müteahhitler Birliği, 34’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yapılan yönetim kurulu seçimlerinin ardından Türkiye Müteahhitler Birliği’nde başkanlık görevini M. Erdal Eren yeniden üstlendi.
28.01.2024 Ekonomi
Deha (Gifted) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Bu akşam TV'de!
Deha (Gifted) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Bu akşam TV'de! Defa filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği Defa filmi 10 Ocak Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Senaryosunu Tom Flynn kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Deha (Gifted) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Deha filmi oyuncu kadrosu ve konusu…
10.01.2024 Bilgi Rehberi
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak kız bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. D harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları
Keşfedilmemiş İsimler 2024: Duyulmamış, Nadir Bulunan, Değişik, Modern, Popüler, Yeni Erkek Kız Bebek İsimleri ve Anlamları Çocuk sahibi olmak isteyenler anne ve babalar için isim seçme konusu önemlidir. Bebeklerine güzel, ilginç isim vermek isteyen anne ve babalar anlamlarının da güzel olmasını isterler. Kulağa hoş gelen, etkileyici, enteresan, zor bulunan, henüz keşfedilmemiş ve duyulmamış isimler genellikle tercih edilir. Hayatı boyunca çocuklarının taşıyacağı ismi seçmek için anne ve babalar bu konuda derin bir araştırmaya giriyorlar. Nadir bulunan, modern, ilgi çekici, en güzel yeni isimleri erkek ve kız çocuklarına vermek için birbirinden güzel isimler bulunuyor. Duyulmamış, zor bulunan unisex en güzel erkek ve kız isimleri için “Keşfedilmemiş İsimler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Bebek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ertelenen Süper Kupa finaliyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ödüller ile Türkiye'nin değerlerine sahip çıkıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili olarak da açıklama yaptı.
30.12.2023 Gündem
KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ
KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ SIRA SİCİL MUHATAP ADRES  TOPLAM BORÇ 1 456155 SARIYER IŞIK EĞİTİM HİZMETLERİ  ÇELİKTEPE MH İNÖNÜ CD 22 1 KAĞITHANE  5...
21.12.2023 Resmi İlanlar
Napolyon'un 2 isteği vardı! Gerçekleşmeyen Osmanlı hedefi
Napolyon'un 2 isteği vardı! Gerçekleşmeyen Osmanlı hedefi Fransa imparatoru Napolyon Bonapart'ın tartışmalı hayatı geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Napolyon' filmiyle yeniden gündeme geldi. Peki Napolyon bir diktatör müydü yoksa halk kahramanı mı? "Osmanlı'yı bambaşka bir şeye dönüştürme hayali vardı" diyen Prof. Dr. Burak Samih Gülboy çarpıcı tarihi gerçekleri açıkladı.
27.11.2023 Yaşam
Dünyanın merkezi benim
Dünyanın merkezi benim Ridley Scott “Napoleon/Napolyon”da tarihî kahramanın hayatına düz bir biyografi şeklinde yaklaşırken film, savaş sahneleri ve Joaquin Phoenix’in performansıyla öne çıkıyor
26.11.2023 Kültür Sanat
Leonardo'dan '20 altın' ders
Leonardo'dan '20 altın' ders Yeteneklerimiz Leonardo ile asla boy ölçüşemeyecek olsa bile ondan bir şeyler öğrenebilir, biraz daha onun gibi olmaya çalışabiliriz. Onun yaşamından çıkarılacak pek çok ders var...
10.11.2023 Milliyet Executive
Celcelutiye Duası Oku: Celcelutiye Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti
Celcelutiye Duası Oku: Celcelutiye Duası Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Fazileti Celcelutiye, Müslümanların Allah (CC)'a niyaz ettikleri en önemli dualardan biridir. İçinde İsm-i Azam bulunduğu için makbul dualardan biridir. Hazreti Cebrail (as) tarafından Peygamber Efendimize indirilmiştir. Hz. Ali (ra) tarafından kaside haline getirilmiştir. Celcelutiye duasının önemini öğrenip, günlük hayatınızda bolca okuyabilirsiniz. Celcelutiye duasının ne olduğunu, faziletini, faydalarını derledik.
2.11.2023 Dualar
Einstein Sözleri: Albert Einstein'in Eğitim Ve Zaman Üzerine Söylediği Güzel Sözler
Einstein Sözleri: Albert Einstein'in Eğitim Ve Zaman Üzerine Söylediği Güzel Sözler Einstein sözleri ile de dikkat çeken ünlü bir deha olarak kabul görmüştür. Özellikle zaman ve eğitim ile ilgili söylediği sözler günümüzde de geçerliliğini korumaktadır. Bu nedenle sosyal medyada da en çok paylaşılan ve beğenilen sözler Einstein sözleri olmaktadır. Sizin de çok beğeneceğiniz Einstein sözleri: Albert Einstein' in eğitim ve zaman üzerine söylediği güzel sözleri bir araya toplamaya çalıştık.
1.11.2023 Güzel Sözler
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi
Bir zamanlar dünyanın dördüncü büyük şehriydi Kocaeli tarihi 5 dönemde incelenebilir. Tarih öncesi-Nicomedia dönemi, Roma-Bizans dönemi, Selçuklu dönemi, Osmanlı dönemi, Cumhuriyet dönemi.
29.10.2023 Gündem
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Kehf Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kehf suresi, Kur’an-ı Kerim’in 18.suresidir. Sure toplam 110 ayetten oluşmaktadır. Kehf suresi Mekke’de indirilmiş fakat yalnızca 28. ayetin Medine’de indirildiğine inanılır.
24.10.2023 Sureler
Enbiya Suresi Oku - Enbiya Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali
Enbiya Suresi Oku - Enbiya Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Tefsiri, Fazileti ve Diyanet Meali Kur'an-ı Kerim'in 21. suresi olan Enbiya Suresi toplam 112 ayettir. Enbiya Suresi 321. sayfada başlayıp, 330. sayfada ise bitmektedir. Enbiya Türkçe anlamı, ‘peygamber’ demektir. Mekke’de indiğine inanılan sure peygamberlerin dini yayma sürecinden ve çeşitli özelliklerinden bahsettiği için bu ismi almıştır. Mekkeli paganların inançlarını eleştirmektedir. Enbiya ne demek, Enbiya Suresi kaç sayfa, son sayfası, kaçıncı cüz olduğunu, okunuşu, Türkçe anlamı, tefsiri, fazileti ve diyanet mealini merak edenler detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirler.
24.10.2023 Sureler
Diego Simeone'den Eyüpspor'a sürpriz ziyaret! Arda Turan'dan teşekkür
Diego Simeone'den Eyüpspor'a sürpriz ziyaret! Arda Turan'dan teşekkür Atletico Madrid'in Teknik Direktörü Simeone, eski öğrencisi Arda Turan'a sürpriz ziyarette bulundu.
13.10.2023 1.Lig
Ondan sonra sanat asla eskisi gibi olmadı
Ondan sonra sanat asla eskisi gibi olmadı Popüler kültür nesnelerini sanatın parçası hâline getiren Andy Warhol’un 120’yi aşkın eserinin yer aldığı “Andy Warhol İstanbul” sergisi meydan okumanın tanıklığı.
8.10.2023 Kültür Sanat
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Mergen İsminin Anlamı Nedir? Mergen Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Mergen İsminin Anlamı Nedir? Mergen Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Mergen, çok eski zamanlara dayanan bir isimdir. Moğolca kökenden gelen Mergen adı, eski Türk devletlerinde de görülen ve nitelik belirten isimdir. Moğolca Mergen adı bilge anlamına gelmektedir. Bilgelik dışında deha ve üstün zekalı kişi anlamları da taşır. Günümüzde farklı isim arayışında olan ebeveynler için güzel bir tercih olacaktır. İşte, tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Deha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.