Demir Adam

Demir Adam

Son dakika demir adam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan demir adam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan demir adam haber sayfamızda...

Demir Adam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.123 demir adam haberi bulunmuştur.
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
‘Demir Adam’
‘Demir Adam’ Almanya’da 62 yaşındaki bir erkeğin 217 kez Kovid-19 aşısı olduğunun ortaya çıkması sonrası, bilim insanları söz konusu denekte aşırı aşılamanın bağışıklık sisteminin bozulmasına neden olup olmadığını araştırdı.
7.03.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Marvel İzleme Sırası 2024: Marvel Filmleri ve Dizileri Hangi Sırayla İzlenir?
Marvel İzleme Sırası 2024: Marvel Filmleri ve Dizileri Hangi Sırayla İzlenir? Thor, Hulk, Kaptan Amerika, Demir Adam gibi sinema dünyasına ses getiren filmlerine yenileri eklendikçe birbirleri ile daha da bağlantılı hale gelmeye başladı. Birbirinden güçlü süper kahramanların hayatının işlendiği Marvel filmleri izleme sırası bu yüzden önem kazandı. Gişe rekorları kıran filmlerin izlenme sırası kronolojik olarak değil konunun işlenişine göredir. Marvel filmleri ve dizileri hangi sırayla izlenmeli? "Marvel İzleme Sırası 2024" içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler
Kullanıcı Adları – Instagram, Twitter, TikTok için En Güzel, Komik, İngilizce ve Türkçe Nickler Kullanıcı adları özellikle Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok gibi sosyal medya platformları, oyun ve forumlarda sıklıkla kullanılır. Kişinin profilini yansıtan bu kullanıcı adları bir bakıma internet kimlidir. Bu yüzden kullanıcı adı belirlerken bazı unsurlara dikkat edilmelidir. İşletmeler için açılan hesaplarda ise kitlenizi belirlemede yardımcı bir unsurdur. En güzel, cool, komik, İngilizce ve Türkçe kullanıcı adı önerileri için “Kullanıcı Adları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
Robert Downey Jr paylaştı! Düğün pozunun aynısını verdi
Robert Downey Jr paylaştı! Düğün pozunun aynısını verdi Marvel sinematik evreninde hayat verdiği 'Tony Stark' karakteriyle hafızalara kazınan, son olarak gişede rekorlar kıran 'Oppenheimer' filminde kamera karşısına geçen BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr. (58), 2005 yılında hayatını birleştirdiği yapımcı Susan Downey (49) ile evlilik yıl dönümlerini kutladı.
28.08.2023 Cadde
'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
'Kamera arkası' iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Cadde
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı
'Demir adam'ın bu özelliği kimsede yok! 47 kiloluk top mermisi bile yıkamadı Hayatını değiştiren gelişmeyi fark ettiğinde ergenlik çağındaydı. Yaşıtlarının aksine karnına aldığı darbelerden dolayı bir acı hissetmiyordu. Bunu test etmek isteyen pek çok arkadaşı onu görünce karnına yumruk atmaya başladı. Artık yumruklarla da yetinmiyor, karnına balyoz darbeleri alıyor hatta ağır siklet şampiyonunun bile karnına yumruk atmasına izin veriyordu. Ancak bir süre sonra tehlikenin dozunu daha da artırdı ve doğrudan karnına 47 kiloluk bir top mermisi attırarak yeni bir rekor daha kırdı.
23.05.2023 Dünya
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı!
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı! 'Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) filmi ile Oscar kazanan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen bir soruyu cevaplamasıyla gündeme geldi. Ünlü isim, Leonardo DiCaprio ve Johnny Depp ile öpüştüğü iddiaları hakkında da konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.05.2023 Cadde
Şansal Büyüka'dan Galatasaray'ın yıldızına olay benzetme! 'Beşiktaş maçına kadar sahada dublörü vardı'
Şansal Büyüka'dan Galatasaray'ın yıldızına olay benzetme! 'Beşiktaş maçına kadar sahada dublörü vardı' Spor Toto Süper Lig'de 13'üncü hafta maçları tamamlandı. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasına rağmen 3 puanla kapattığı haftanın öne çıkan maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı mağlup etti. Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, haftanın maçlarını 'Dobra Dobra' köşesinde değerlendirdi. Büyüka, sarı-kırmızılıların yıldızının derbi performansını överken önceki haftalar için 'sahada dublörü vardı' yorumunda bulundu.
9.11.2022 Galatasaray
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum!
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum! 'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, yıllar önce ayrıldığı eski nişanlısı Brad Pitt ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eski aşkına saygı duyduğunu ve aktörün büyük hayranı olduğunu söylerken; dört sene önce evlendiği eşinin arkadaşlıklarına saygı duyduğunu da belirtti.
21.10.2022 Cadde
İzmirli demir adam Mert!
İzmirli demir adam Mert! İzmirli Triatlon Milli Takımı Antrenörü Mert Onaran, dünyanın en zor ve en dayanıklılık gerektiren triatlon mücadelesi olan Havai Kona’daki Ironman Dünya Şampiyonası finallerinde Türkiye’yi başarıyla temsil etti.
13.10.2022 Ege
Canlı yayında açıkladı! 'Eğer iddia doğruysa Valerien'in takımın başında durmaması lazım'
Canlı yayında açıkladı! 'Eğer iddia doğruysa Valerien'in takımın başında durmaması lazım' Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir karşısında aldığı 1-0'lık yenilgi sonrası Skorer Youtube canlı yayınında çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarıdağ, Valerien Ismael ile ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte tüm detaylar...
13.09.2022 Beşiktaş
Marvel Ne Demek, Türkçesi Nedir? Marvel Kahramanları Nelerdir?
Marvel Ne Demek, Türkçesi Nedir? Marvel Kahramanları Nelerdir? Marvel kelimesi hayret etmek, şaşırmak, büyük mucize veya şaşmak gibi anlamlar üzerinden ele alınır. İngilizce bir sözcük olması ile birlikte özellikle Marvel Studio kapsamında bilinir. Peki, Marvel ne demek, Türkçesi nedir? Marvel kahramanları nelerdir ayrıntıları ile derledik.
7.06.2022 Eğitim
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum'
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum' ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
17.05.2022 Cadde
‘Dijital varlıkların İsviçre’si oluruz’
‘Dijital varlıkların İsviçre’si oluruz’ AK Parti, kripto paraya yasal çerçeve kazandıracak çalışma kapsamında dün Meclis’te Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş başkanlığında sektör temsilcileri ve uzmanların görüşlerinin alındığı 6 saatlik kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Yerli kripto borsaları için “Türkiye’de yerleşik şirket” şartı getirilmesini isteyen sektör temsilcileri, sıkı bir “güvenlik duvarı” ile yurt dışından çok sayıda yatırımcı çekilebileceğine işaret etti. Temsilcilerin, “Şirketlerin sahipliğini bilirsek, onları hacker ve hırsızlığa karşı sigortalatabilirsek o zaman biz dijital varlıkların İsviçre’si olarak Türkiye’yi konumlandırabiliriz” şeklindeki değerlendirmesi dikkati çekti.
30.12.2021 Ekonomi
Derisinin altına yerleştirdiği çip sayesinde Iron Man gibi ateş edebiliyor
Derisinin altına yerleştirdiği çip sayesinde Iron Man gibi ateş edebiliyor Ünlü aktör Robert Downey JR.’ın canlandırdığı Iron Man (Demir Adam) karakterinin zırhını gerçek hayata uyarlayan Türk yazılımcı ve icatçı Tolga Özuygur şimdide deri altına yerleştirdiği bir çip sayesinde, tasarladığı demir adam koluna komutlar veriyor.
19.12.2021 Haberler
Robert Downey Jr, Marvel oyuncularını takibi bıraktı
Robert Downey Jr, Marvel oyuncularını takibi bıraktı Geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Hollywood yıldızı Robert Downey Jr. son hamlesiyle herkesi şaşırttı. Yakışıklı oyuncu, Marvel Evreni'ne vedasından iki yıl sonra sosyal medya hesabından tüm rol arkadaşlarını sildi.
10.07.2021 Cadde
72 yaşındaki 'Demir Adam'ın biyolojik yaşı 33 çıktı
72 yaşındaki 'Demir Adam'ın biyolojik yaşı 33 çıktı Antalya'da 'Demir Adam' olarak tanınan, iş insanı ve milli sporcu Ali Bıdı'nın kondisyon testinde biyolojik yaşı, 33 olarak belirlendi. Bıdı, bu sonucu düzenli spora ve sağlıklı beslenmeye bağladı.
22.06.2021 Haberler
72 yaşındaki 'Demir Adam'ın biyolojik yaşı 33 çıktı
72 yaşındaki 'Demir Adam'ın biyolojik yaşı 33 çıktı Antalya'da 'Demir Adam' olarak tanınan, iş insanı ve milli sporcu Ali Bıdı'nın kondisyon testinde biyolojik yaşı, 33 olarak belirlendi. Bıdı, bu sonucu düzenli spora ve sağlıklı beslenmeye bağladı.
22.06.2021 Gündem
Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Iron Man 2 filmi kaç yılında çekildi?
Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Iron Man 2 filmi kaç yılında çekildi? Iron Man 2 filmi konusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Kanal D ekranında yayınlanacak olan Iron Man 2 filmi 2010 yılında vizyona girdi. ABD yapımı olan filmde Robert Downey Jr ve Don Cheadle'nin yanı sıra Scarlett Johansson rol alıyor. İşte Iron Man 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
13.03.2021 Cadde
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi?
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı hangi yılda çekildi? Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi Marvel tarafından çekilen filmler arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Anthony Russo ve Joe Russo'nun yer aldığı filmde Steve Rogers'ı insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezler'in yenilenmiş ekibinin lideri olarak filmde karşımıza çıkmaktadır. İşte Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
12.11.2020 Cadde
90 km hıza çıkabiliyor... Ordunun Demir Adam kıyafeti büyüledi!
90 km hıza çıkabiliyor... Ordunun Demir Adam kıyafeti büyüledi! İngiliz Kraliyet Donanması, geliştirdiği son teknoloji sırt roketlerini kullanarak yaptıkları tatbikatın görüntülerini yayınladı. Marvel'ın ünlü çizgi romanı Iron Man'i (Demir Adam) andıran kıyafet geçer not aldı.
18.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Demir Adam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.