Demir Çubuk

Demir Çubuk

Son dakika demir çubuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan demir çubuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan demir çubuk haber sayfamızda...

Demir Çubuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 501 demir çubuk haberi bulunmuştur.
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler Define bulma hayali ile Bolu'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, ise gazetecilere, ''Her şey devletimiz için'' mesajı verdi.
6.04.2024 Gündem
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türklere demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Haberler
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı
Ege Denizi'nde sıcak anlar! Yunan askerleri Türk balıkçılara demir çubukla saldırdı 2 Türk balıkçı teknesi, Yunan Sahil Güvenlik ekibinin demir çubuklu tacizine maruz kaldı. Kuşadası açıklarında yaşanan sıcak anlarda Yunan botu Türk karasularına da girdi. Bu esnada Türk Sahil Güvenlik ekipleri Yunan botunu bölgeden çıkardı.
30.10.2023 Gündem
Adıyaman'da komşuların kavgası kanlı bitti: 5 yaralı
Adıyaman'da komşuların kavgası kanlı bitti: 5 yaralı Adıyaman’da, iki komşu arasında çıkan demir çubuklu kavgada 1’i kadın 2 kişi yaralanırken 5 kişi ise gözaltına alındı.
12.10.2023 Gündem
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022
9. Sınıf Matematik Ders Kitabı Cevapları MEB Yayınları 2021-2022 Eğitim öğretim hayatında öğrencilerin en çok karşısına çıkan derslerden birisi de matematiktir. İlkokul döneminde başlayan matematik dersleri üniversite dönemine kadar sürmektedir. Özellikle LGS, YKS oturumları TYT-AYT ve memur sınavları gibi KPSS'de öğrencilerin ihtiyaç duyduğu alanlardan bir tanesidir. Matematik ders konuları MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 9. sınıf matematik ders kitabında öğrencilerin kendisini geliştirmesi için çeşitli örnekler ve etkinlikler yer almaktadır. 2021-2022 yılında 9. sınıf matematik ders kitabı cevapları MEB yayınlarını öğrenmek istiyorsanız içeriğimize göz atabilirsiniz.
12.09.2023 Eğitim
Mardin'de vahşet! Yavru köpeği demir çubukla öldürdü
Mardin'de vahşet! Yavru köpeği demir çubukla öldürdü Mardin'de bir kişi yerde yatan yavru köpeği vahşice öldürdü. Köpeğin başına demir çubukla defalarca vurarak katleden şahıs adresinde gözaltına alındı.
18.08.2023 Haberler
Mardin'de vahşet! Yavru köpeğe demir çubukla defalarca vurdu
Mardin'de vahşet! Yavru köpeğe demir çubukla defalarca vurdu Mardin'de bir kişi yerde yatan yavru köpeğe defalarca vurdu. Köpeğin başına demir çubukla vuran şahıs adresinde gözaltına alındı.
18.08.2023 Gündem
Kazdıkça bahçeden çıkan Viking: Bir taş, bir çubuk! 'Dünyada gören çok az kişi var'
Kazdıkça bahçeden çıkan Viking: Bir taş, bir çubuk! 'Dünyada gören çok az kişi var' Evinin bahçesine bir kulübe inşa etmek için toprağı kazıyordu. Kazı sırasında karşılaştığı dikdörtgen taşa ilk olarak anlam veremedi. Biraz daha kazmaya devam ettiğinde bu sefer de demir çubuk gördü. Telaşla Google'da arama yapan adam elinin altında duran şey karşısında afalladı. Uzmanlara göre ise dünyada bunu gören çok az kişi var!
16.07.2023 Dünya
Eyüpsultan'da dehşet: Demir çubukla sevgilisine saldırdı
Eyüpsultan'da dehşet: Demir çubukla sevgilisine saldırdı İstanbul Eyüpsultan’da apartmanın içerisinde sevgilisini demir çubukla darp eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin emniyette birçok suçtan kaydı olduğu anlaşılırken saldırıya uğrayan kadının kanlar içerisinde yerde kaldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
10.03.2023 Gündem
Turgutlu Sokağı sevkiyatı başladı
Turgutlu Sokağı sevkiyatı başladı Turgutlu Belediyesi’nin, afetten etkilenen vatandaşın yaralarını sarmak için başlattığı yardım çalışmaları sürüyor.
6.03.2023 Ege
Depremin acı bilançosunu çekilen görüntüler gözler önüne serdi
Depremin acı bilançosunu çekilen görüntüler gözler önüne serdi Kahramanmaraş’ta depremin acı bilançosunu çekilen görüntüler gözler önüne serdi. Enkaz altından bir çok kişi kurtarılırken, bir kişinin de demir çubuk uzatıp seslenerek yardım istediği anlar kameraya takıldı.
6.02.2023 Haberler
Sakar damattan kayınpederine komplo! Önce ayağına sonra kafasına
Sakar damattan kayınpederine komplo! Önce ayağına sonra kafasına Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan bir tamir atölyesinde yaşananlar sosyal medyayı salladı, eşine az rastlanır görüntü milyonlarca kez izlendi. Sakar damadın dükkanı kapatırken yol açtığı olaylar silsilesi, pes dedirtti.
12.01.2023 Dünya
Sakar damat kayınpederini hastanelik ediyordu
Sakar damat kayınpederini hastanelik ediyordu Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan bir tamir atölyesinde çalışan sakar damadın dükkanı kapattığı sırada kepenklerin altına yerleştirmeye çalıştığı demir çubuk, dükkanda bulunan kayınpederinin önce ayağına daha sonra ise kafasına düştü.
12.01.2023 Haberler
Hastane karıştı! Serum takılan demir çubuklarla saldırdılar
Hastane karıştı! Serum takılan demir çubuklarla saldırdılar Şanlıurfa’da, hastanede husumetli 2 grup arasında çıkan, serum takılan demir çubukların da kullanıldığı kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.11.2022 Gündem
Yepyeni bir tecrübe alanı
Yepyeni bir tecrübe alanı Kiralık Depo sanat galerisinde açılan Deniz Kulaksızoğlu ve Yunus Aras’ın mekâna özgü yerleştirmelerinden oluşan “Temel Bir Motifin Çeşitlemeleri” başlıklı sergi sanatseverlere alışılmışın dışında bir davet yapıyor ve yepyeni bir tecrübe alanı yaratıyor. 
14.11.2022 Kültür Sanat
Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı
Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı Adana'da, şiddetli yağış nedeniyle kanalizasyonun tıkandığı sokağı su bastı. Mahalleye gelen komiser ise suya girerek elindeki demir çubukla kanalizasyonu açtı.
7.11.2022 Haberler
Yer: Adana! Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı
Yer: Adana! Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı Adana'da, şiddetli yağış nedeniyle kanalizasyonum tıkandığı sokağı su bastı. Mahalleye gelen komiser ise suya girerek elindeki demir çubukla kanalizasyonu açtı.
7.11.2022 Gündem
Polisi alarma geçiren doktor! Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi
Polisi alarma geçiren doktor! Annesini metal çubukla dövüp, balkondan atmak istedi Antalya'da bir süredir mesleğini yapamadığı öğrenilen doktor Emrah Ç. (39), oturdukları evin balkonunda annesi V. Ç.'yi (69) metal çubukla dövüp, aşağıya atmaya kalkıştı.
17.10.2022 Gündem
Çocuğun boğazına saplanan demir korkuluk ameliyatla çıkarıldı
Çocuğun boğazına saplanan demir korkuluk ameliyatla çıkarıldı Bahçelievler'de sitenin etrafındaki korkuluklardan atlarken dengesini kaybederek düşen 9 yaşındaki Ahmet Daniç'in boğazına demir korkuluk saplandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan çocuk, boğazındaki demir korkulukla hastaneye götürüldü. Ameliyatla demir parça çıkartılan Daniç, 2 gün boyunca yoğun bakımda hayat mücadelesi verdi. Baba Lokman Daniç, "Çocuğumuz ölümden döndü. Civardaki bütün binalarda bu şekilde korkuluklar var. Resmen mızrak gibi, çocuklar için ölüm tuzağı" dedi. Çocuğun kurtarılma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
16.09.2022 Gündem
Vahşice öldürülen Ezgi gözyaşları içinde toprağa verildi
Vahşice öldürülen Ezgi gözyaşları içinde toprağa verildi Adana’nın Ceyhan ilçesinde dini nikahlı kocası tarafından demir çubuk ve bıçak sapıyla darp edilen Ezgi Deler'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.
13.09.2022 Haberler
Vahşice öldürülen Ezgi gözyaşları içinde toprağa verildi
Vahşice öldürülen Ezgi gözyaşları içinde toprağa verildi Adana’nın Ceyhan ilçesinde dini nikahlı kocası tarafından demir çubuk ve bıçak sapıyla darp edilen Ezgi Deler'in cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.
13.09.2022 Gündem
İnşaatta feci ölüm! İskeleden düştü, karnına demir çubuk saplandı
İnşaatta feci ölüm! İskeleden düştü, karnına demir çubuk saplandı Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde yapımı devam eden köprü inşaatında iskeleden düşerek karnına demir çubuk saplanan işçi, hayatını kaybetti.
7.09.2022 Gündem
Yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla villasının önünde darbedildi
Yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla villasının önünde darbedildi İstanbul Beykoz'da bir sitede oturan Ertan Ünal, villasında müzik dinlerken yüksek sesten rahatsız olduğunu iddia eden komşusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, olayın ardından ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı. Şikayetçi olan Ünal, "Evimin kapısının önünden çekilerek beni darp edip, yaşlı annem ve babamı iteklediler. Gerekli cezayı almalarını istiyorum" dedi.
7.09.2022 Haberler
Yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla villasının önünde darbedildi
Yüksek sesle müzik dinlediği iddiasıyla villasının önünde darbedildi İstanbul Beykoz'da bir sitede oturan Ertan Ünal, villasında müzik dinlerken yüksek sesten rahatsız olduğunu iddia eden komşusu ve yanındaki 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, olayın ardından ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı. Şikayetçi olan Ünal, "Evimin kapısının önünden çekilerek beni darp edip, yaşlı annem ve babamı iteklediler. Gerekli cezayı almalarını istiyorum" dedi.
7.09.2022 Gündem
Merada hayvan otlatma kavgası! Ölü ve yaralılar var
Merada hayvan otlatma kavgası! Ölü ve yaralılar var Antalya’nın merada hayvan otlatma anlaşmazlığından çıkan kavgada Ramazan Engin (24) yaşamını yitirdi, Mustafa Kuru (51), Harun Başdeli (38), Osman Deniz (45) ve Durmuş Öztürk (60) yaralandı.
9.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demir Çubuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.