Demir İnşaat

Demir İnşaat

Son dakika demir inşaat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan demir inşaat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan demir inşaat haber sayfamızda...

Demir İnşaat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.217 demir inşaat haberi bulunmuştur.
‘İnşa Edenler’de  buluştular
‘İnşa Edenler’de buluştular İnşaat Deryası tarafından, bu yıl ilk defa gerçekleştirilen ‘İnşa Edenler’ gala ve panel organizasyonunda sektörün temsilcileri bir araya geldi.
28.10.2023 Ege
Bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu
Bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu İstanbul Avcılar'da, 55 yaşındaki Ergün Celep bekçiliğini yaptığı inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda ölü bulundu. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
8.11.2021 Haberler
Avcılar'da bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu
Avcılar'da bekçiliğini yaptığı inşaatın bodrumunda ölü bulundu Avcılar'da, 55 yaşındaki Ergün Celep bekçiliğini yaptığı inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda ölü bulundu. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
8.11.2021 Gündem
800 milyon liralık ‘eko OSB’ kuruyor
800 milyon liralık ‘eko OSB’ kuruyor Demir Grup, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 800 milyon liralık yatırımla 240 dönüm alanda, Demir Eko - San Sanayi Sitesi’nin inşaatına başladı.
24.02.2021 Ekonomi
Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü! 1 ölü 2 yaralı
Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü! 1 ölü 2 yaralı Batman’da elektrik dağıtım şirketinin bölge müdürlüğü binasının dış cephesinin boyanması için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucu 1 işçi öldü, 2 işçi ise yaralandı.
24.12.2020 Gündem
Sivasspor'da sponsorluk anlaşmaları
Sivasspor'da sponsorluk anlaşmaları Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Demir Grup ve Marmara Group ile birer yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.  
15.08.2020 Sivasspor
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı
TOFAŞ, Devin Williams ile anlaştı 2019-2020 Sezonu transfer çalışmalarını sürdüren TOFAŞ Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezonu Euroleague takımlarından Buducnost Voli’de tamamlayan Devin Williams ile anlaşma sağladı.
KONUTDER başkanı yeniden Altan Elmas
KONUTDER başkanı yeniden Altan Elmas Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
31.03.2019 Ekonomi
Yeni 'Kaçak'lara İmar Affı Yok
Yeni 'Kaçak'lara İmar Affı Yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak...
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
Burak Can Yıldızlı Beşiktaş Sompo Japan'da
Burak Can Yıldızlı Beşiktaş Sompo Japan'da Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol takımı Burak Can Yıldızlı'yı kadrosuna kattı...
Pınar Karşıyaka arayışta
Pınar Karşıyaka arayışta Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde takviye harekatına başlayıp iç transferde Berk Uğurlu ve Egemen Güven, dış transferde ise Demir İnşaat Büyükçekmece'den Erving Walker ile İlkan Karaman'la sözleşme imzalayan Pınar Karşıyaka, 2 yıldıza kanca attı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'da Egemen'den indirim
Pınar Karşıyaka'da Egemen'den indirim Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde iç ve dış transfer görüşmelerini sürdüren Pınar Karşıyaka'da altyapı patentli pivot Egemen Güven, ücretinde yüzde 20 oranında indirim yapmayı kabul ederek sözleşmesini 2 yıllığına uzattı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka hız kesmiyor
Pınar Karşıyaka hız kesmiyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde iç transferde sözleşmesi biten Berk Uğurlu, dış transferde ise Demir İnşaat Büyükçekmece'den İlkan Karaman ile Erving Walker ve Muratbey Uşak'tan Tayfun Erülkü'ye imza attıran Pınar Karşıyaka, oyuncu arayışını sürdürüyor.
1.07.2020 Basketbol
Pınar KSK Walker’a imzalattı
Pınar KSK Walker’a imzalattı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde transfer bombardımanını sürdüren Pınar Karşıyaka, Tayfun Erülkü ve İlkan Karaman’dan sonra listesindeki Demir İnşaat Büyükçekmece’den guard Erving Walker’la da sözleşme imzaladı.
7.07.2018 Ege
Erving Walker, Pınar Karşıyaka'da!
Erving Walker, Pınar Karşıyaka'da! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li oyun kurucu Erving Walker'la anlaştı.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'dan transfer!
Pınar Karşıyaka'dan transfer! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, eski oyuncusu İlkan Karaman'ı transfer etti.
1.07.2020 Basketbol
Pınar KSK’de pazarlıklar sürüyor
Pınar KSK’de pazarlıklar sürüyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde transfer harekatına başlayan Pınar Karşıyaka, öncelikle listesindeki Demir İnşaat Büyükçekmece’den uzun forvet İlkan Karaman ve guard Erving Walker’a imza attırmaya çalışacak.
2.07.2018 Ege
Pınar Karşıyaka'da öncelik İlkan ve Walker
Pınar Karşıyaka'da öncelik İlkan ve Walker Transferde atağa kalkan Pınar Karşıyaka, iki oyuncuya imza attırmak için pazarlıklarını sürdürüyor.
1.07.2020 Basketbol
Pınar KSK’den transfer harekatı
Pınar KSK’den transfer harekatı Pınar Karşıyaka, iç transferde Berk Uğurlu, dış transferde ise Muratbey Uşak’tan guard Tayfun Erülkü’yle anlaşmaya vardı.
30.06.2018 Ege
Pınar Karşıyaka'da Çıvgın'dan ilk açıklama
Pınar Karşıyaka'da Çıvgın'dan ilk açıklama Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'da antrenörlük görevine getirilen Özhan Çıvgın, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'da Özhan Çıvgın dönemi
Pınar Karşıyaka'da Özhan Çıvgın dönemi Tahincioğlu Basketbol Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka'da başantrenörlük görevine Özhan Çıvgın getirildi.
Pınar Karşıyaka'da Çıvgın imzalıyor
Pınar Karşıyaka'da Çıvgın imzalıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, antrenörlük için anlaşmaya vardığı Özhan Çıvgın'la yarın sözleşme imzalayacak.
1.07.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Demir İnşaat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.