Den Bosch

Den Bosch

Son dakika Den Bosch haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Den Bosch gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Den Bosch haber sayfamızda...

Den Bosch

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 340 den bosch haberi bulunmuştur.
Patrick van Aanholt'tan Dursun Özbek itirafı! 'Çok kızdım'
Patrick van Aanholt'tan Dursun Özbek itirafı! 'Çok kızdım' Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra PSV Eindhoven'la sözleşme imzalayan Patrick van Aanholt suskunluğunu bozdu. Tecrübeli sol bek, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
17.09.2023 Galatasaray
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
2.04.2023 Futbol
Galatasaray'a müjdeli haber! Patrick van Aanholt kararı belli oldu
Galatasaray'a müjdeli haber! Patrick van Aanholt kararı belli oldu Süper Lig devi Galatasaray'ın ara transfer ve tescil döneminde PSV Eindhoven'a kiraladığı Patrick van Aanholt'tan müjdeli haber geldi. Sarı-kırmızılıların gözden çıkardığı Hollandalı sol bek için PSV Eindoven'ın kararı belli oldu.
6.03.2023 Galatasaray
Hollanda'da tarihi maç! Tam 13 gol birden
Hollanda'da tarihi maç! Tam 13 gol birden Hollanda 2.Ligi'nde PEC Zwolle, Den Bosch'u konuk ettiği mücadele tarihi anlara tanıklık etti. Rakibine adeta acımayan PEC Zwolle, sahadan 13-0'lık galibiyetle ayrıldı.
4.03.2023 Dünyadan Futbol
Hollanda 2. Ligi’nde 13-0’lık unutulmaz maç! İlk maçında şoka uğradı
Hollanda 2. Ligi’nde 13-0’lık unutulmaz maç! İlk maçında şoka uğradı Hollanda Eerste Divisie’ın 27’nci haftasında lider Zwolle, Den Bosch’u 13-0 mağlup etti.
4.03.2023 Dünyadan Futbol
Hollandalı bakan kılık değiştirdi! Geceyi evsizlerle geçirdi...
Hollandalı bakan kılık değiştirdi! Geceyi evsizlerle geçirdi... Hollandalı bakan, şık takım elbisesi ve gömleğini çıkarıp plastik bir pazar çantasına doldurdu ve gece yarısına doğru sosyal barınağın kapısını çaldı. Geceyi evsizlerle geçiren bakana çeşitli tepkiler geldi.
13.07.2022 Dünya
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizin rakipleri belli oldu
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcilerimizin rakipleri belli oldu FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka, Pınar Karşıyaka ve eleme turlarından başlayacak olan Tofaş’ın rakipleri belli oldu.
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belli oldu
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belli oldu Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin (BCL) 2022-2023 sezonunda mücadele edecek kulüpler belli oldu. BCL'de Türkiye'yi normal sezonda Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka, Galatasaray Nef ve Pınar Karşıyaka temsil edecek olup, Tofaş ise eleme turundan katılacak.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hollanda’da cami açılışı yaptı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hollanda’da cami açılışı yaptı Hollanda’nın Den Bosch kentinde yapımı tamamlanan Den Bosch Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) Orhan Gazi Camii’nin resmi açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın katılımıyla yapıldı.
25.04.2022 Gündem
Altay’ın gözdesi Muhammed Mert
Altay’ın gözdesi Muhammed Mert Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminde transfer yasağını kaldırıp kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Altay’ın Atakaş Hatayspor’da forma giyen Muhammed Mert’i listesine aldığı öğrenildi. Süper Lig’de ilk yarıda 10 maçta sadece 2 kez ilk 11’de şans bulup, toplam 270 dakika görev alan gurbetçi futbolcunun İzmir temsilcisine gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
4.01.2022 Ege
Altay'ın listesinde Muhammed var
Altay'ın listesinde Muhammed var Atakaş Hatayspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Muhammed Mert'i listesine aldığı öğrenildi.
4.01.2022 Altay
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Yeni üyelere özel 100 TL oyna 100 TL kazan kampanyası devam ediyor… İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
16.08.2021 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Yeni üyelere özel 100 TL oyna 100 TL kazan kampanyası devam ediyor… İspanya La Liga, Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
14.08.2021 Futbol
FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edecek takımlar belirlendi
FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele edecek takımlar belirlendi FIBA Avrupa Kupası'nda 2021-22 sezonunda mücadele edecek takımlar belli oldu.
27.07.2021 Basketbol
Galatasaray'ın yeni transferi Patrick van Aanholt kimdir, kaç yaşında? Patrick van Aanholt hangi takımlarda forma giydi?
Galatasaray'ın yeni transferi Patrick van Aanholt kimdir, kaç yaşında? Patrick van Aanholt hangi takımlarda forma giydi? Galatasaray, Patrick van Aanholt ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Sol bek mevkisinde forma giyen Hollanda'lı yıldız oyuncu Crystal Palace ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Galatasaray'la anlaşma sağladı. Oyuncunun Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Peki Patrick van Aanholt kimdir, hangi takımlarda forma giydi, kaç yaşında?
24.07.2021 Galatasaray
Göztepe, Kahraman’la imzaladı
Göztepe, Kahraman’la imzaladı Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 2021-2022 sezonun ilk resmi transferini gerçekleştirdi. Listesinde yerli ve yabancı birçok oyuncu bulunduran sarı kırmızılılar, Altınordu'nun 27 yaşındaki stoperi Kahraman Demirtaş'ı renklerine bağladı.
18.06.2021 Ege
Göztepe, Kahraman Demirtaş'ı transfer etti
Göztepe, Kahraman Demirtaş'ı transfer etti Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Kahraman Demirtaş'ı kadrosuna dahil etti.
17.06.2021 Göztepe
Altınordu'da Kahraman gidici
Altınordu'da Kahraman gidici TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da savunma oyuncusu Kahraman Demirtaş'ın, yönetimle yaptığı ilk görüşmede anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.
6.06.2021 1.Lig
Son dakika - Erdal Torunoğulları: Şampiyon olunca ağladım
Son dakika - Erdal Torunoğulları: Şampiyon olunca ağladım Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Göztepe’yi yenerek şampiyon oldukları maçta duygu boşalması yaşadığını söyledi.
6.06.2021 Beşiktaş
Wesley Sneijder, kulüp satın alıyor!
Wesley Sneijder, kulüp satın alıyor! Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, Hollanda 2. Lig ekiplerinden Den Bosch'u satın almak için görüşmelere başladı.
10.02.2021 Dünyadan Futbol
Hollanda'da koronavirüs protestosu yağma eylemlerine dönüştü
Hollanda'da koronavirüs protestosu yağma eylemlerine dönüştü Hollanda’da pandemi nedeniyle konulan sokağa çıkma yasağına karşı başlayan protestolar pazartesi gecesi de devam etti. Birçok kentte göstericiler dükkanları yağmaladı ve polisle çatıştı.
26.01.2021 Dünya
Hollanda karıştı! Çok sayıda gözaltı var...
Hollanda karıştı! Çok sayıda gözaltı var... Hollanda'da yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele için uygulanan tedbirler ve sokağa çıkma kısıtlamaları protesto edildi. Yerel basında çıkan haberde, farklı kentlerde Kovid-19 tedbirlerini protesto etmek için bir araya gelen yüzlerce kişinin taşkınlık çıkardığı belirtildi.
25.01.2021 Dünya
Wesley Sneijder, futbol dünyasına dönüyor!
Wesley Sneijder, futbol dünyasına dönüyor! Wesley Sneijder, FC Den Bosch ile futbol dünyasına geri dönmeye hazırlanıyor.
18.01.2021 Futbol
‘Kadın Başı’na 1.6 milyon euro
‘Kadın Başı’na 1.6 milyon euro Hollanda’nın Den Bosch kentinde bulunan Kuzey Brabant (Noordbrabants) Müzesi, Vincent van Gogh’un “Kadın Başı” adlı tablosunu, Londra’daki Christie’s Müzayede Evi’nden 1.6 milyon euroya satın aldı
4.09.2020 Kültür Sanat
Hollanda, Van Gogh'un tablosuna nasıl sahip çıktı?
Hollanda, Van Gogh'un tablosuna nasıl sahip çıktı? Hollanda'da bir müze, Van Gogh'un 'Kadın Başı' adlı tablosunu Londra'daki bir müzayedede satın almış. Yani Van Gogh'un bir tablosu uzun yıllar sonra evine geri geldi diyebiliriz. Gelin sürece birlikte Molatik olalım...
3.09.2020 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Den Bosch ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.