'Anti-skinny' trendi neleri değiştirecek?
'Anti-skinny' trendi neleri değiştirecek? Senelerdir gardırobumuzun vazgeçilmez parçası haline gelen skinny, yani dar kesimli jeanler artık tarihe karışıyor. Yeni trend akımları ile beraber, artık daha bol kesimli ve karakteristik özelliklere sahip olan jeanler daha cazip hale geldi.
31.01.2020 Moda
'Skinny jeans' modası öldü mü?
'Skinny jeans' modası öldü mü? Çoğu kişinin artık skinny jean kullanmadığı artık bir gerçek haline dönüştü. Ancak bazı moda severler ne olursa olsun skinny jeans kullanmaya devam ediyor...
16.01.2020 Moda
Alay konusu oldu ama... Fiyatına inanamayacaksınız!
Alay konusu oldu ama... Fiyatına inanamayacaksınız! Sosyal medya kullanıcıları, ünlülerin de tercihi olan moda markası Ksenia Schnaider imzalı kot pantolonları konuşuyor.
11.09.2019 Dünya
Yeniden kendini gösteren trend: Denim on denim
Yeniden kendini gösteren trend: Denim on denim "Denim on denim" trendi geçen yıl da karşımıza çıktığı gibi bu yıl da moda gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Ünlü model Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde katıldığı konferansta tercih ettiği denim üzeri denim stiliyle, trendi tekrar hatırlattı. "Denim on denim" trendi 2019'da da popülerliğini sürdüreceğini gösteriyor.
1.11.2018 Stil
Victoria Beckham'dan denim modası
Victoria Beckham'dan denim modası Dünyada en çok takip edilen stil ikonlarından olan 44 yaşındaki Victoria Beckham, hayranlarına denim ile nasıl bir tarz yaratılacağını gösterdi.
26.06.2018 Cadde
Gardırobunuza eklemeniz gereken 8 denim trendi
Gardırobunuza eklemeniz gereken 8 denim trendi Denimsiz bir gardırop, balkonsuz ev gibidir. Olmazsa evet, sonunda ölüm yok, ancak olmalı, olmazsa hep bir tarafımız yarım kalır. İşte bu yüzden denimden bihaberseniz; gelin ufak ufak önemli tüm denim trendlerini öğrenin. Ömürlük parçaları gardırobunuza eklemiş olursunuz.
15.03.2018 Stil
Levi's yine çok şık
Levi's yine çok şık Özgün, vintage tarz denimden ilham alınarak oluşturulan yeni tasarımlar; Levi's® mirasıyla birlikte renkli, modern pop-art grafikleri içeriyor.
11.07.2016 Stil
'Boyfriend jeans' kombinleri
'Boyfriend jeans' kombinleri Yazın en kullanışlı ve rahat pantolonları arasında olan 'boyfriend jeans'leri istediğiniz şekilde kombinleyerek şık ve rahat bir görünüm elde edebilirsiniz.
10.06.2015 Stil
Miss Selfridge 2015 İlkbahar/Yaz denim koleksiyonu
Miss Selfridge 2015 İlkbahar/Yaz denim koleksiyonu Zarif ve şık kadınların tercihi Miss Selfridge 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna denim koleksiyonu ile damga vurmaya hazırlanıyor.
8.04.2015 Stil
Diesel'le hareket serbest
Diesel'le hareket serbest Sıradışı olmayı seven özgür ruhların markası Diesel, penye kumaş ile denim kumaşının harmanlandığı 'jogg jeans' ile sınırsız hareket özgürlüğü sunuyor.
Özgür ruhların tercihi denimler
Özgür ruhların tercihi denimler İlkbaharın yaklaşmasıyla havalar ısınmaya başlarken, denim modası da yeniden gardıropların başköşesine yerleşti.
25.03.2015 Stil

Benzer Haber Etiketleri