90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla
90+3 Ege'de Futbol | Para şartları değiştirir, duyguları asla Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlılar, üzerindeki ölü toprağını atmalı. Şehri yönetenler, atananlar, bu kentten para kazanan sanayiciler, iş adamları Altay için seferberlik ilan etmeli’’ dedi.
18.04.2024 1.Lig
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor'
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ne söylediysek onu sonuna kadar gerçekleştirmek için gece gündüz uğraştık. Bazıları bırakın vaatlerini yapmayı, ne vadettiklerini bile hatırlamıyorlar. Seçimden sonra unutuyorlar" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Haberler
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı
Somali Cumhurbaşkanı, oğlunun teslim olma sürecini CNN TÜRK'e anlattı Türkiye'nin Afrika açılımının en önemli ayaklarından Somali'nin Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, Antalya'da Diplomasi Formu için Türkiye'ye geldi. Mahmud, CNN TÜRK spikeri Büşra Arslantaş'a konuştu.
3.03.2024 Dünya
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek
Gemicinin son videosu kahretmişti! Babasına söyleyemediği gerçek Marmara Denizi'nde kuru yük gemisinin batması sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Tutuk son yolculuğuna uğurlanırken, acı bir detay da ortaya çıktı.
21.02.2024 Gündem
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor Bu sene 52. kez düzenlenecek İstanbul Müzik Festivali’nin teması ‘kökler’ olacak. Festival, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesinin 100. yılına odaklanacak.
21.02.2024 Kültür Sanat
Murat Kurum'dan İBB yönetimine 'vaat' eleştirisi: Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar
Murat Kurum'dan İBB yönetimine 'vaat' eleştirisi: Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar Mevcut İBB yönetiminin tek yaptıklarının laf üretmek olduğunu söyleyen Kurum, "CHP'li yönetimin yaptıklarını hepimiz görüyoruz. Tek yaptıkları laf üretmek, reklam yapmak, algı oluşturmak. Bunun dışında verdikleri vaatlerin 10'da 1'ini gerçekleştirmişler, 9 vaat yok. Milletimize söz verip o sözlerini tutmadılar." şeklinde konuştu.
16.02.2024 Gündem
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz'
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Güçlü ve yeni Türkiye Yüzyılı’nda, emin adımlarla Türkiye Cumhuriyeti milli savunma sanayi gibi büyük projeleri başarırken, Doğu Akdeniz'de bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve mavi vatanda ve göklerde hava sahasında büyük milletimizin ulusal ve milli çıkarları bakımından birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı ve mutluluğu içerisindeyiz” açıklamasını yaptı.
12.02.2024 Dünya
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti
Hiç dinmeyen acı! 6 Şubat... Saat 04.17... 53 bin 537 can gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı.
6.02.2024 Gündem
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: İstanbul yeniden şahlanacak!
Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: İstanbul yeniden şahlanacak! İstanbul'da 5 yıllık fetret devrinin 31 Mart'ta son bulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden şahlanış döneminin başlayacağını ifade etti.
20.01.2024 Gündem
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilecek mi? CHP'den açıklama
Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilecek mi? CHP'den açıklama Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na mevcut Başkan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesiyle ilgili tepkiler üzerine CHP Sözcüsü açıklama yaptı.
11.01.2024 Gündem
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde en çok tartışılan pozisyon! Yeni görüntüler ortaya çıktı, herkes penaltı derken...
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde en çok tartışılan pozisyon! Yeni görüntüler ortaya çıktı, herkes penaltı derken... Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Golsüz biten derbinin tartışmalı kararları, yayıncı kuruluşta masaya yatırıldı.
25.12.2023 Fenerbahçe
Derbide Arda Kardeşler'in 'devam' kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Icardi'nin yüzüne geliyor
Derbide Arda Kardeşler'in 'devam' kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Icardi'nin yüzüne geliyor Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Dev derbide Mauro Icardi'nin penaltı beklediği pozisyonu eski hakemler değerlendirdi.
25.12.2023 Galatasaray
Kaan Urgancıoğlu: Çocuğumun altını değiştiririm
Kaan Urgancıoğlu: Çocuğumun altını değiştiririm Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Yargı' dizisinde hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz yaz sevgilisi Burcu Denizer ile yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir düğün ile evlenmişti. Ünlü oyuncu, şimdilerde baba olmak için gün sayıyor.
14.10.2023 Cadde
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir?
Ornitorenk (Platypus) Nedir? Ornitorenk Nerede Yaşar, Özellikleri Nelerdir? Diğer adları Platypus veya gagalı memeli olan Ornitorenk yarı-deniz memelisidir. Avustralya ve Tasmanya'ya özgü bir tür olan ornitorenk 1977 yılında keşfedilmiştir. Yumurtlayan bir memeli olma özelliği ile dikkat çeker. Ördek gagası, kunduz kuyruğu ve perdeli ayaklara sahiptir. Bilim insanları tarafından özellikleri nedeniyle ilgi gösterdiği bir hayvan türü olmuştur. Ornitorenk eşsiz yapıları nedeniyle Avustralya’nın en belirgin sembollerinden bir tanesi olmuştur. Ornitorenk nerede yaşar ve özellikleri nelerdir? “Ornitorenk (Platypus) Nedir?” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Doğa ve Çocuk
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart'
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart' Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı deplasmanda 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bein Trio ekibi, karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.
3.09.2023 Galatasaray
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Beşiktaş - Pendikspor maçı sonrası eski hakemden şoke eden yorum! '3. Lig maçıymışcasına bayrak çekti'
Beşiktaş - Pendikspor maçı sonrası eski hakemden şoke eden yorum! '3. Lig maçıymışcasına bayrak çekti' Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada siyah-beyazlıların iptal edilen golü ve penaltı kararı çok tartışıldı. Eski hakemler tartışmalı kararlarını değerlendirdi.
21.08.2023 Beşiktaş
17 Ağustos Gölcük depreminin yıldönümünde anma
17 Ağustos Gölcük depreminin yıldönümünde anma 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremde yaşamını yitirenler, felaketin 24. yılında depremin merkez üssü olan Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde anıldı.
17.08.2023 Haberler
17 Ağustos Gölcük depreminin yıldönümünde anma
17 Ağustos Gölcük depreminin yıldönümünde anma 17 Ağustos 1999'da meydana gelen depremde yaşamını yitirenler, felaketin 24. yılında depremin merkez üssü olan Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde anıldı.
17.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri