Deniz Ateş Bitnel

Deniz Ateş Bitnel

Son dakika Deniz Ateş Bitnel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deniz Ateş Bitnel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deniz Ateş Bitnel haber sayfamızda...

Deniz Ateş Bitnel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 deniz ateş bitnel haberi bulunmuştur.
Süper Lig'de hakem depremi! Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık...
Süper Lig'de hakem depremi! Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Ali Palabıyık... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig hakem ve gözlemci klasmanlarının yeniden belirlendiğini açıkladı. Yıllardır Süper Lig'de düdük çalan ve derbileri de yöneten 12 üst klasman hakeminin liste dışına çıkarılması bomba etkisi yarattı. İşte artık Süper Lig'de görev alamayacak tüm hakemler...
8.03.2022 Süper Lig
Volkan Demirel zoru başardı! Salih Dursun'u futbola döndürdü
Volkan Demirel zoru başardı! Salih Dursun'u futbola döndürdü Teknik direktörlük kariyerine VavaCars Fatih Karagümrük ile başlayan Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, gösterdiği performansla, ilk hocalık deneyiminin altından kalkmışa benziyor. Oyuncularıyla sıcak bir ilişki kuran Volkan Demirel, Galatasaray ve Trabzonspor'un eski yıldızını yeniden futbola döndürdü.
3.03.2022 Karagümrükspor
Son dakika - Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya'dan muhteşem gol! Maça damga vurdu
Son dakika - Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya'dan muhteşem gol! Maça damga vurdu UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Helsinki'yi konuk etti. Fenerbahçe'de eksikler dikkat çekerken müsabakaya sonradan dahil olan Muhammed Gümüşkaya damga vurdu. Fenerbahçeli genç isim 3 puanı getiren isim oldu. Maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.
20.08.2021 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Deniz Ateş Bitnel, olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçının hikayesini anlattı: O gün VAR olsaydı...
Son dakika haberi: Deniz Ateş Bitnel, olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçının hikayesini anlattı: O gün VAR olsaydı... D-Smart’ya yayınlanan Bol’ca Futbol programında Emre Bol ve Nergis Aşkın’ın konuğu olan eski hakem Deniz Ateş BİTNEL Galatasaray – Trabzonspor karşılaşmasında yaşadıklarının hikayesini anlattı.
6.04.2021 Galatasaray
Eski hakem Deniz Ateş Bitnel'den olay sözler!
Eski hakem Deniz Ateş Bitnel'den olay sözler! Eski hakem Deniz Ateş Bitnel'den hakemler için olay sözler geldi. Süper Lig'de maç yöneten hakemleri eleştirin Bitnel, "Şimdi sahaya çıkayım 47 süper lig hakeminin 30 tanesinden daha iyi maç yönetirim" ifadelerini kullandı.
5.01.2021 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği resmen bitti
Deniz Ateş Bitnel'in hakemliği resmen bitti Geçtiğimiz günlerde hakemliği bıraktığını ve bu yönde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) dilekçesini gönderdiğini açıklayan Deniz Ateş Bitnel'in bu talebi TFF tarafından da kabul gördü.
1.07.2020 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel hakemliği bıraktı
Deniz Ateş Bitnel hakemliği bıraktı 2016 yılında oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçından sonra FIFA kokartı elinden alınan ve il hakemliğine kadar düşürülen Deniz Ateş Bitnel, hakemliği bıraktığını açıkladı. Bitnel, "Yalanlarınızla baş edemedim ama diz de çökmedim" dedi.
1.07.2020 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel hakemi dövdü
Deniz Ateş Bitnel hakemi dövdü Türkiye’de yeşil sahalar bunu da gördü! Masterlar maçında sahaya oyuncu olarak çıkan Deniz Ateş Bitnel, kararını beğenmediği meslektaşı Mehmet Ağaçlı’yı yumrukladı.
1.07.2020 Süper Lig
Deniz Ateş Bitnel, İl Hakemliği'ne düşürüldü
Deniz Ateş Bitnel, İl Hakemliği'ne düşürüldü Süper Lig'de üç sezon önce Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan olaylı Galatasaray - Trabzonspor maçını yönettikten sonra uzun süre maç alamayan, bu süreçten sonra B Klasman Hakemi olarak görevlendirilen ve ardından da lisansı askıya alınan Deniz Ateş Bitnel, MHK tarafından İl Hakemliği'ne düşürüldü.
1.07.2020 Süper Lig
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması!
Yusuf Namoğlu'ndan istifa açıklaması! MHK Başkanlığı'ndan istifa eden Yusuf Namoğlu, canlı yayında açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Futbol
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak
Namoğlu: Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, "Yeni Cüneyt Çakırlar çıkacak. Onları yok etmeden çıkartacağız. İnşallah yolları bozulmadan" dedi.
1.07.2020 Futbol
Belçika'da Salih Dursun vakası! Hakeme kırmızı kart...
Belçika'da Salih Dursun vakası! Hakeme kırmızı kart... Belçika Ligi'nde Club Brugge ile Charleroi arasında oynanan maçta kararları beğenmeyen bir taraftar sahaya girdi ve maçın hakemi Wim Smet'e kırmızı kart gösterdi. Bu görüntü akıllara Trabzonsporlu Salih Dursun'un 22 Şubat 2016'daki Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesi geldi.
5.02.2018 Futbol
Skorer TV-Günün Gelişmeleri
Skorer TV-Günün Gelişmeleri Beşiktaş’ın Londra seferi sona erdi,Başkan Fikret Orman ve ekibi İstanbul’a döndü.   Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı   Beşiktaş'ın rakibi Alman ekibinin son antrenmanında James Rodriguez ile Rudy kavga etti   Şenol Güneş'in kadroda görmek istediği Burak Yılmaz için Fikret Orman'ın resmi girişimleri ortaya çıktı...
20.01.2018 Programlar
Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı
Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı Süper Lig'de iki sezon önce Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçını yönettikten sonra uzun süre maç alamayan daha sonra da B Klasman'a düşürülen hakem Deniz Ateş Bitnel'in lisansı askıya alındı.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonu başlıyor
Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonu başlıyor Başakşehir ile Bursaspor 2017-18 sezonunun başlama vuruşu için yarın santrada...
1.07.2020 Futbol
"Omuzlarda bırakmak isterdim"
"Omuzlarda bırakmak isterdim" Süper Lig kadrosundan çıkarılmasının ardından hakemliği bırakan Tolga Özkalfa, “Bir gün biteceğini zaten biliyordum ama böyle olmasına çok üzüldüm” dedi.
1.07.2020 Futbol
Schalke maskotundan hakeme kırmızı kart!
Schalke maskotundan hakeme kırmızı kart! Schalke ile Dortmund arasında oynanan Ruhr derbisinin bitimiyle birlikte maskot Erwin, hakem Felix Zwayer'in yanına koştu ve tepki göstererek kırmızı kartını çıkardı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
"Birileri istedi diye istifa etmem"
"Birileri istedi diye istifa etmem" Ligin ilk yarısında yaşanan ciddi hakem hataları sonrası eleştirilerin odak noktasını oluşturan MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, Milliyet'e konuştu.
1.07.2020 Futbol
Salih Dursun: Benim değil, Fethi abinin heykeli dikilmeli
Salih Dursun: Benim değil, Fethi abinin heykeli dikilmeli Antalyaspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı Salih Dursun "Heykelinin dikilmesi gereken, çatışmada şehit düşen Fethi abimizdir. Bir hareketle heykelinin dikilmesi, ölümsüz olmak kolay işler değildir" diye konuştu
1.07.2020 AntalyaSpor
Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'den özür diledi
Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel'den özür diledi Antalyaspor, Galatasaray’dan satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığı Salih Dursun ile resmi sözleşme imzaladı. Salih Dursun sözleşme töreninde Galatasaray ile Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstermesiyle ilgili olarak kendisinden ve bütün hakemlerden özür dilediğini söyledi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Galatasaray Salih Dursun ayrılığını KAP'a bildirdi
Galatasaray Salih Dursun ayrılığını KAP'a bildirdi Galatasaray, Salih Dursun'un sezon sonuna kadar Antalyaspor'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak transfer olduğunu KAP'a bildirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Salih Dursun Antalyaspor’da
Salih Dursun Antalyaspor’da Antalyaspor, ilk transferini Galatasaray’dan Salih Dursun’u alarak yaptı. 25 yaşındaki defans oyuncusunun Akdeniz temsilcisiyle bugün akşam saatlerinde ya da yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
30.06.2020 Galatasaray
Antalyaspor, Beşiktaş'ın Eto'o teklifini reddetti
Antalyaspor, Beşiktaş'ın Eto'o teklifini reddetti Antalyaspor, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren Galatasaraylı Salih Dursun'la prensipte anlaşırken Monacolu Adama Traore ve Mersin İdmanyurdu'ndan Nakoulma'yı da gündemine aldı, Beşiktaş'ın Eto'o için yaptığı teklifi de kabul etmedi.
1.07.2020 AntalyaSpor
Deniz Ateş Bitnel'e FIFA şoku!
Deniz Ateş Bitnel'e FIFA şoku! 2017 FIFA listesinde yer alacak hakemler belirlendi. Deniz Ateş Bitnel listeden çıkartılırken, yerine Halil Umut Meler listeye alındı.
1.07.2020 Futbol
Tahkim'den Deniz Ateş Bitnel'e ret geldi!
Tahkim'den Deniz Ateş Bitnel'e ret geldi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) A klasman hakemi Deniz Ateş Bitnel'e verdiği 60 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Ateş Bitnel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.