Deniz Bayramoğlu

Deniz Bayramoğlu

Son dakika Deniz Bayramoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Deniz Bayramoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Deniz Bayramoğlu haber sayfamızda...

Deniz Bayramoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255 deniz bayramoğlu haberi bulunmuştur.
Seçim heyecanı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında
Seçim heyecanı Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında Hande Fırat, Ahmet Hakan ve Deniz Bayramoğlu, sandıklardan çıkan her sonucu anlaşılır ve hızlı grafiklerle ekrana taşıyacak.
31.03.2024 Gündem
Seçim heyecanı ortak yayınında
Seçim heyecanı ortak yayınında Kanal D ile CNN TÜRK’ün deneyimli ve güvenilir habercileri, yarın saat 16.00’da ‘Yerel Seçim 2024’ ortak yayınında buluşacak.
30.03.2024 Cadde
Yükseliş sürecek!
Yükseliş sürecek! Deneyimli gazeteci Deniz Bayramoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen ‘Kanal D Ana Haber’, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini yayınlamaya devam ediyor.
14.09.2023 Cadde
'Kanal D Ana Haber yükselişini bu yıl da sürdürecek'
'Kanal D Ana Haber yükselişini bu yıl da sürdürecek' Deneyimli haberci Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana gelen Kanal D Ana Haber, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini ekrana getirmeye devam ediyor.
13.09.2023 Cadde
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yanında atacak
Seçimin nabzı Kanal D ve CNN Türk ortak yanında atacak Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçlarını Ahmet Hakan ile Hande Fırat, sıcağı sıcağına CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınıyla aktaracak.
28.05.2023 Gündem
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı! Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldı. Oyuncu Pınar Deniz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
6.03.2023 Cadde
Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira
Tek Yürek dev bağış: 115 milyar lira Tüm kanalların önceki akşam yayınladığı ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyasında, 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış toplanırken, 9 milyon 10 bin adet SMS atıldı.
17.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR, kaç yaşında? Deniz Bayramoğlu kiminle evli, eşi kim, çocuğu var mı?
DENİZ BAYRAMOĞLU KİMDİR, kaç yaşında? Deniz Bayramoğlu kiminle evli, eşi kim, çocuğu var mı? Bu akşam ortak yayın ile televizyon kanallarında izleyici karşısına çıkacak olan Türkiye Tek Yürek Kampanyası yardım gecesi sunucularından biri de Deniz Bayramoğlu. İzleyiciler Deniz Bayramoğlu'nun hayatına yönelik araştırmalara başladı. Deniz Bayramoğlu kimdir, kaç yaşında? Deniz Bayramoğlu kiminle evli, eşi kim, çocuğu var mı? soruları gündeme geldi.
15.02.2023 Bilgi Rehberi
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ekran yüzleri yardım için ortak yayında
Ekran yüzleri yardım için ortak yayında Deprem bölgesine yardım için tüm TV kanalları “Türkiye Tek Yürek” ortak yayınında bir araya geliyor. Afetin yaralarının sarılmasına katkı için düzenlenen ortak yayın, bugün saat 20.00’da başlıyor. Yayında kanalların ekran yüzleri depremzedelere bağış toplamak için görev yapacak.
15.02.2023 Gündem
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor.
14.02.2023 Cadde
Yılın ‘Yıldız’ları!
Yılın ‘Yıldız’ları! Deniz Bayramoğlu ve Toygar Işıklı, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla ‘Yılın Yıldızları’ seçildi.
14.01.2023 Cadde
'Yılın Yıldızları Ödülleri’nde Kanal D'ye iki ödül
'Yılın Yıldızları Ödülleri’nde Kanal D'ye iki ödül Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla belirlenen; her yıl basın, medya, spor, sanat, müzik ve iş dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı 21. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni dün gece gerçekleşti. 33 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceden Kanal D, iki ödülle ayrıldı.
13.01.2023 Cadde
'İşimizi ünlü olmak için yapmadık'
'İşimizi ünlü olmak için yapmadık' Yıllardır ekranda olan Ece Üner ile Deniz Bayramoğlu, “Hiçbir zaman işimizi ünlü olmak için yapmadık” diyor
2.05.2022 Cadde
Demirören Medya'ya üç ödül
Demirören Medya'ya üç ödül Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde Kanal D iki, CNN Türk ise bir ödüle layık görüldü
26.02.2022 Cadde
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri! Kanal D geceden iki ödülle ayrıldı
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri! Kanal D geceden iki ödülle ayrıldı Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni; iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Cadde
Milliyet'e iki ‘kahraman’ ödül
Milliyet'e iki ‘kahraman’ ödül Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen "Haberin Kahramanları Ödülleri" kapsamında Milliyet gazetesi "Çevre Özel Ödülü", Milliyet muhabiri Gökhan Karakaş ise "Yılın En Başarılı Erkek Gazete Muhabiri Ödülü"nün sahibi oldu.
12.01.2022 Gündem
Demirören Medya’ya 7 ödül
Demirören Medya’ya 7 ödül 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Bağcılar Belediyesi ve İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen “Haberin Kahramanları 2” ödül töreninde 2021 yılının başarılı medya kuruluşları, cesur gazetecileri ve habere konu olan kahramanlar ödüllendirildi. En iyiler iletişim fakültesi öğrencilerinin oylarıyla belirlendi. 32 kategoride ödül dağıtıldı. Demirören Medya yedi farklı dalda ödüle layık görüldü.
11.01.2022 Vitrin
Haberin Kahramanları Ödül Töreni'nde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül
Haberin Kahramanları Ödül Töreni'nde Demirören Medya'ya 6 farklı ödül Haberin Kahramanları Ödül Töreni düzenlendi. 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Bağcılar Belediyesi, birçok medya kuruluşu ve fedakâr ve cesur gazeteciyi ödüllendirdi. Düzenlenen törende Demirören Medya da 6 farklı ödülün sahibi oldu.
10.01.2022 Gündem
Altın Ege’ler dağıtıldı
Altın Ege’ler dağıtıldı Sanat, spor, iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin onurlandırıldığı Altın Ege Ödülleri’nde, Demirören Medya Grubu’na ödül yağdı
15.12.2021 Cadde
‘Şiddet toplumun bir parçası’
‘Şiddet toplumun bir parçası’ Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından başlatılan "16 Günlük Aktivizm Kadınlara Yönelik Şiddete Son Kampanyası"na toplumun birçok kesiminden büyük destek geldi.
29.11.2021 Gündem
Ben ne yapabilirim ki demeyin!
Ben ne yapabilirim ki demeyin! Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından hazırlanan çalışmada, çeşitli senaryolarla sokakta, apartmanda, kafede, okulda, işte, spor kulübünde ve sosyal medyada fiziksel ya da psikolojik şiddetle karşılaşan bir kişiyi gördüğünüzde neler yapabileceğinize dair bir bilgilere yer verildi. Çalışmada, şiddet gören kişiye nasıl yaklaşılması gerektiği, bu gibi durumlarda neler yapılabileceği ve hangi kurumlarla iletişime geçilebileceğine dair detaylı bilgiler detaylı bir şekilde ele alındı.
26.11.2021 Gündem
Kadınlara yönelik şiddete #KayıtsızKalmayın
Kadınlara yönelik şiddete #KayıtsızKalmayın Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, ‘Ateş Böceği Kampanyası’ ile toplumda artan erkek şiddetine karşı farkındalık yaratmayı hedefliyor.
25.11.2021 Gündem
Görkemli gecede anlamlı mesajlar
Görkemli gecede anlamlı mesajlar 25. Altın Objektif Ödülleri’ne katılan ünlü isimler, verdikleri anlamlı mesajlarla geceye damga vurdu
29.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Bayramoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.