CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar'
CHP'de Esenyurt krizi! 'Bizi zora sokmak için yapmışlar' 31 Mart seçimleri geride kalırken, Esenyurt'ta yeni bir tartışma başladı. Mazbatasını alıp göreve başlayan CHP'li Ahmet Özer yaptığı açıklamayla eski yönetime sert yüklendi.
5.04.2024 Gündem
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun!
Ali Koç: Yeni derneğimiz hayırlı, uğurlu olsun! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.
6.03.2024 Fenerbahçe
Esenyurt’ta Bozkurt’a destek
Esenyurt’ta Bozkurt’a destek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesine sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar tepki gösterdi.
19.02.2024 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür yeniden uyardı! 'Binlerce insanımızı bir gecede gömüyoruz”
Prof. Dr. Naci Görür yeniden uyardı! 'Binlerce insanımızı bir gecede gömüyoruz” “Deprem Dirençli Kent Esenyurt” başlıklı programda konuşan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Görür, “Binlerce insanımızı bir gecede gömüyoruz” diyerek dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.
13.12.2023 Gündem
60 bin öğrenciye deprem bilinci eğitimi verildi
60 bin öğrenciye deprem bilinci eğitimi verildi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un ilçeyi deprem dirençli hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar neticesinde, 30 okulda 60 bin öğrenci ve 2 bin öğretmene deprem bilinci eğitimi verilerek tahliye tatbikatları yapıldı.
6.12.2023 Eğitim
Son dakika: İstanbul'da büyük yangın! Patlama sesleri korkuttu
Son dakika: İstanbul'da büyük yangın! Patlama sesleri korkuttu İstanbul Esenyurt'ta kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Ekiplerin 3 buçuk saatlik çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı.
17.11.2023 Gündem
İBB meclisinde Eylül ayı ikinci oturumu gerçekleştirildi
İBB meclisinde Eylül ayı ikinci oturumu gerçekleştirildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Eylül ayı ikinci oturumu gerçekleştirildi. Mecliste 20 ilçenin İmar ve Bayındırlık komisyon raporları görüşüldü.
12.09.2023 Gündem
Esenyurt'taki yangının nedenini Belediye Başkanı açıkladı
Esenyurt'taki yangının nedenini Belediye Başkanı açıkladı Esenyurt Belediyesi’ne bağlı Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde meydana gelen yangın nedeniyle bölgeye giderek çalışmaları yakından takip eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt açıklamalarda bulundu. Başkan Bozkurt, “Yanlış bir yapılanmayla, yanlış bir imalatla böyle bir sonuç çıktı” dedi.
21.08.2023 Haberler
Esenyurt'taki yangınla ilgili Belediye Başkanı Bozkurt'tan açıklama
Esenyurt'taki yangınla ilgili Belediye Başkanı Bozkurt'tan açıklama Esenyurt Belediyesi’ne bağlı Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde meydana gelen yangın nedeniyle bölgeye giderek çalışmaları yakından takip eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt açıklamalarda bulundu. Başkan Bozkurt, “Yanlış bir yapılanmayla, yanlış bir imalatla böyle bir sonuç çıktı” dedi.
21.08.2023 Gündem
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt?
Tekel saldırısıyla Türkiye'nin gündemine oturdu! Neden Esenyurt? Sık sık şiddet olaylarıyla gündeme gelen İstanbul’un ilçesi Esenyurt, 2 kişinin öldürüldüğü tekel saldırısıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçede güvenlik alt yapısının eksik olduğunu savundu. Uzmanlara göre silaha kolay ulaşmak şiddet olaylarının artışında etkili.
1.08.2023 Gündem
İstanbul, Kars ve Iğdır'da Kerbela şehitleri anıldı
İstanbul, Kars ve Iğdır'da Kerbela şehitleri anıldı Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin 1384. yılında İstanbul, Kars ve Iğdır’da programlar düzenlendi.
28.07.2023 Haberler
İstanbul, Kars ve Iğdır'da Kerbela şehitleri anıldı
İstanbul, Kars ve Iğdır'da Kerbela şehitleri anıldı Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve yakınlarının Kerbela'da şehit edilişinin 1384. yılında İstanbul, Kars ve Iğdır’da programlar düzenlendi.
28.07.2023 Gündem
Esenyurt Belediye Başkanı: Kaç bina eski, kaçı sorunlu bilmiyorum
Esenyurt Belediye Başkanı: Kaç bina eski, kaçı sorunlu bilmiyorum Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, görevi devraldığında yapı stoku dahil hiçbir envanterin bulunmadığı ilçede binaların kaçının eski kaçının sorunlu bilmediklerini belirterek ‘Kanser gibi kontrolsüz bir şekilde çoğalan bir yapılaşma var’ dedi.
10.04.2023 Gündem
Esenyurt Belediyesine ait ambulans hasta nakli sırasında haczedildi
Esenyurt Belediyesine ait ambulans hasta nakli sırasında haczedildi Esenyurt Belediyesi'ne ait hasta nakil ambulansı içinde hasta varken, 2017 yılına ait icra borcu bulunduğu gerekçesiyle haczedildi. Belediyeden olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada kendilerine haciz işlemiyle ilgili tebligat gönderilmediği ifade edildi.
21.03.2023 Gündem
‘Ekrem Başkanı yedirmeyeceğiz’
‘Ekrem Başkanı yedirmeyeceğiz’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek hesap vereceği yerin 16 milyon İstanbullu olduğunu, iktidarın ‘İmamoğlu’nun ayağını nasıl kaydırırız’ düşüncesiyle yargıyı sopa olarak kullandığını savundu.
9.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik engel oldular
Kılıçdaroğlu: Suriyeli kardeşlerimizi gönderecektik engel oldular CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt Belediyesi’nin görev süresinde yaptığı çalışmaların tanıtıldığı ‘Esenyurt Buluşması’na katıldı.
8.01.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu Esenyurt Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti
Ekrem İmamoğlu Esenyurt Erkek Öğrenci Yurdunu ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İBB bünyesindeki Esenyurt Erkek Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. İmamoğlu, "KYK yurtları ile yarışmıyoruz, biz onlardan açık ara öndeyiz" dedi.
4.10.2022 Gündem
Yine yağmur yine Esenyurt
Yine yağmur yine Esenyurt Esenyurt’ta bulunan Haramidere şiddetli yağışlar nedeniyle yine taştı. Yollar göle dönerken, daha önce yaşanan sel felaketinde boşaltılan evleri yeniden su bastı.
26.08.2022 Gündem
Meteoroloji'den yeni uyarı! Yağışlar yarın da devam edecek
Meteoroloji'den yeni uyarı! Yağışlar yarın da devam edecek Bu sabah saatlerinde şiddetli yağış etkisini gösterirken Meteoroloji'den yarın için de uyarı geldi. Öte yandan Esenyurt'ta yaşanan sel faciasında yolun karşısına geçmeye çalışan bir çocuk sele kapıldı. İşte son durum...
25.08.2022 Gündem
Esenyurt Belediye Başkanı: Derenin iki kilometreye yakın kısmı revize edildi
Esenyurt Belediye Başkanı: Derenin iki kilometreye yakın kısmı revize edildi İstanbul Esenyurt'taki sel baskınıyla ilgili konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Derenin kesitleri, akış yönleri vesaire bütün detaylar çalışıldı. Bu detaylara göre proje yapıldı. İhale edildi, büyükşehir tarafından İSKİ tarafından bu yapımı devam ediyor. Yaklaşık iki kilometreye yakın kısmı revize edildi" dedi.
10.07.2022 Gündem
Meteoroloji saat vererek uyardı! Kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar geliyor
Meteoroloji saat vererek uyardı! Kuvvetli sağanak yağış ve rüzgar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı ve çok sayıda il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara Valiliği, yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini belirterek, vatandaşları meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması konusunda uyardı. Öte yandan Bilecik’te sel sularına kapılan anne hayatını kaybederken, oğlu ise yaralandı. AFAD İstanbul için telefonlara uyarı mesajı gönderdi. Beklenen yağış İstanbul'un bazı semtlerinde etkisini göstermeye başladı. Esenyurt'ta evleri ve iş yerlerini su bastı.
10.07.2022 Gündem
Suriyelilerden duygusal veda
Suriyelilerden duygusal veda Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin bir kısmı, güvenli bölgelerin oluşmasının ardından ülkelerine dönmeye devam ediyor.
9.06.2022 Haberler
Suriyelilerden duygusal veda
Suriyelilerden duygusal veda Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilerin bir kısmı, güvenli bölgelerin oluşmasının ardından ülkelerine dönmeye devam ediyor.
9.06.2022 Siyaset
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi?
Recep İvedik 3 oyuncuları kim, konusu nedir? Recep İvedik 3 filmi nerede çekildi? Recep İvedik 3 filmi 2010 yıllında vizyona girdi ve serinin üçüncü yapımıdır. Başrollerinde Şahan Gökbakar ve Zeynep Çamcı yer alıyor. Film komedi türünde hazırlandı. İşte, Recep İvedik 3 filmi oyuncu kadrosu...
1.02.2022 Cadde
Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları'nda ödüller sahiplerini buldu
Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları'nda ödüller sahiplerini buldu Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları'nın Muğla etabının kazananları ödüllerini aldı. 
27.06.2021 Diğer

Benzer Haber Etiketleri