Kitapseverler fuara akın etti
Kitapseverler fuara akın etti Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in yerel seçimlerden önce söz verdiği Kitap Fuarı, ilk kez kapılarını açtı. Fuarın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 120 günlük görev süresi içinde öncelikli olarak yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi, İskele Yat Limanı’nda yapılan yeşil alan ve parkın bitirildiğini, adının Demokrasi Parkı olacağını söyledi; hayırsever vatandaşların desteğiyle 2 kreş ile 1 çiftlik açacaklarını müjdeledi.
3.08.2019 Ege
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Tehlikelere karşı koruduğuna inanılıyor! İşte özellikleri ve etkileri ile birlikte o değerli taş...
Tehlikelere karşı koruduğuna inanılıyor! İşte özellikleri ve etkileri ile birlikte o değerli taş... Doğal taşların herkesin hayatında bir yeri bulunmaktadır. Kimi uğur sayar, kimi şans olarak kabul eder. Doğal taşların gizemi asırlardan bu güne insanları ve bilim çevrelerini meşgul etmektedir. Mücevher olarak taşındığında, cüzdanında ve üzerinde bulundurduğunda sayısız gizeme sahip doğal taşlar bulunmaktadır. Akuamarin taşının, Tehlikelere karşı koruduğuna inanılıyor! İşte özellikleri ve etkileri ile birlikte o değerli taş hakkında merak edilenleri detayları ile derledik.
4.08.2023 Yaşam
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2023/82-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107KAMULAŞTIRMA İLANIMahkememizin aşağıda esas numarası yazılı olan dosyalarında verilen tensip kararı gereğince; maliki, bulunduğu yer, miktarı ve değeri belirtilen taşınmazlarla ilgili davacı BOTAŞ-Boru Hatları ile Petrol Taşıma A...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
Bahçeli'den TCG Anadolu mesajı: Çılgın Türklerin tarihi bir başarısı
Bahçeli'den TCG Anadolu mesajı: Çılgın Türklerin tarihi bir başarısı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin ilk yerli ve milli uçak gemisi olan “Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi TCG Anadolu’nun” hizmete alınması deyim yerindeyse çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır." dedi.
12.04.2023 Gündem
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Haberler
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar...
MHP vekil listesini YSK'ya sundu! İşte tüm detaylar... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, vekil listelerinin YSK'ya sunulduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.
7.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler
MHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il o isimler MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi...
7.04.2023 Gündem
Başkentte İtalyan esintisi
Başkentte İtalyan esintisi Fotoğrafçı Sissa Micheli ve İtalyan Deniz Kuvvetleri’nin fahri ressamı Lorenzo Mariotti’nin eserlerinin yer aldığı “İtalya’ya Yolculuk” sergisinin açılışı, İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz tarafından yapıldı.
3.10.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy, Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı'nda batık gemiye anı dalışı gerçekleştirdi
Bakan Ersoy, Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı'nda batık gemiye anı dalışı gerçekleştirdi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı'nda Suvla Koyu açıklarındaki HMT Lundy batıklarına anı dalışı gerçekleştirdi.
24.09.2022 Gündem
Troya’da sanat var
Troya’da sanat var Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Troya Kültür Yolu Festivali için Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, “Troya’nın Anadolu kenti olduğunu vurgulamak istiyoruz” diyor.
17.09.2022 Kültür Sanat
Troya Kültür Yolu Festivali, 'Troyalılar Geldi' kortejiyle başladı
Troya Kültür Yolu Festivali, 'Troyalılar Geldi' kortejiyle başladı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Çanakkale'de düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali'nin açılışı, 'Troyalılar Geldi' kortejiyle başladı. Açılışa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Ülkemizin kültür ve sanat hayatını zenginleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çanakkale'de gerçekleştirdiğimiz Troya Festivali'nde 1000'den fazla sanatçının katılımıyla, 100'den fazla etkinlik sanatseverlerle buluşacak" dedi.
16.09.2022 Gündem
Mahkum dizisi psikolog kim? Yeni giren oyuncu Deniz Bolışık kaç yaşında, nereli?
Mahkum dizisi psikolog kim? Yeni giren oyuncu Deniz Bolışık kaç yaşında, nereli? Mahkum dizisi oyuncu kadrosuna katılan Deniz Bolışık, diziye psikolog olarak katıldı. Oyuncu, seyircinin dikkatini çekti ve 'Mahkum yeni giren oyuncu kim?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, Mahkum'un yeni oyuncusu Deniz Bolışık hayatı...
12.05.2022 Cadde
Mesut Özil çıkışı! "Hakikati söylemek 'düşmanlık' oldu"
Mesut Özil çıkışı! "Hakikati söylemek 'düşmanlık' oldu" Fenerbahçe'ye dev derbide 2-0 mağlup olan Galatasaray'da gözler bir yandan da seçim sürecine çevrildi. Sarı-kırmızılı takımda Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesinin ardından yeni gelecek yönetimi bekleyen zor sınavı Şansal Büyüka aktardı. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil ile ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. İşte Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarının 'Dobra Dobra'daki yazısından satır başları...
12.04.2022 Fenerbahçe
Olimpiyatlara dönüşümüz muhteşem oldu!
Olimpiyatlara dönüşümüz muhteşem oldu! Tokyo 1964’den Tokyo 2020’ye bakalım. 2 altın, 3 gümüş 1 bronz. Aradan geçen 57 yılda Tokyo’ya dönüşümüz muhteşem olmuş. Bu başarı alkışlanır. Daha çok spor dalı, daha çok final, daha çok kadın sporcu. İşte Tokyo 2020’yi büyük başarıya taşıyan gerçekler...
8.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Sağlıklı gözler için dikkat
Sağlıklı gözler için dikkat Çocuklar, yaz aylarıyla birlikte açık havada vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.
25.07.2021 Pazar
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor
Gastro Show 7 Şehir 7 Bölge konseptiyle başlıyor ACE of MICE etkinliği ile eş zamanlı olarak, Turizm Medya Grubu ve Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan Gastro Show, tüm gastronomi sektörü paydaşlarını bir araya getirerek ticari hacmin artırılmasını ve konferans programlarıyla dünya liderlerini sektörle buluşturuyor .
24.06.2021 Tatil
'MasterChef'te 25 bin TL para ödülünü kim kazandı?
'MasterChef'te 25 bin TL para ödülünü kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef Türkiye 2020'nin dün akşam yayınlanan 107'nci bölümünde, ödül oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.
25.11.2020 Cadde
‘Dünya ekonomisi 4 yılda toparlar’
‘Dünya ekonomisi 4 yılda toparlar’ Dünyaca ünlü yönetim ve pazarlama gurusu Prof. Philip Kotler, Kovid-19 sonrası toparlanmanın ‘U’ şeklinde olabileceğini belirterek, “Ekonomide tam istihdamın ve yıllık yüzde 2’lik ekonomik büyümenin gelecek 2 ile 4 yıl içerisinde sağlanacağını düşünüyorum. Kovid-19, geleneksel kapitalizmden sosyal kapitalizme geçişi teşvik ediyor” dedi.
8.11.2020 Ekonomi
11. Uluslararası İstanbul Opera Festivali sona erdi
11. Uluslararası İstanbul Opera Festivali sona erdi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü’nce 19-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 11. Uluslararası İstanbul Opera Festivali, bir festival geleneği olarak düzenlendiği ilk günden beri sahnelenen Wolfgang Amadeus Mozart'ın “Saraydan Kız Kaçırma“ operasının son temsili ile kapanışını yaptı. Festivalin , Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi sağlandı.
28.09.2020 Kültür Sanat
‘Halkapınar’ı baştan yaratacak tasarımlar
‘Halkapınar’ı baştan yaratacak tasarımlar İZMİR Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, kent genelindeki atıl alanları belirleyerek ekolojik tasarımlarla yeniden canlandırmak amacıyla işbirliği yaptı...
3.09.2020 Ege
Kültür ve Anarşi 150 yıl sonra ilk kez Türkçe’de
Kültür ve Anarşi 150 yıl sonra ilk kez Türkçe’de VakıfBank Kültür Yayınları’ndan çıkan “Kültür ve Anarşi”, yayımlanmasından 150 yıl sonra Türkçe’de ilk kez okurla buluşuyor. Kültür eleştirmeni Matthew Arnold kitapta, kültürün bir kusursuzluk arayışı olduğunu ve toplumsal düzene dayalı bir hayatın kültür vesilesiyle kazanılabileceğini söylüyor.
2.09.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri