Zonguldak'ta denize atlayan kızı vatandaşlar kurtardı
Zonguldak'ta denize atlayan kızı vatandaşlar kurtardı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, denize atlayarak boğulma tehlikesi geçiren genç kızı o sırada çevreden geçen bir vatandaş kurtardı.
8.11.2022 Haberler
Önce yola yattı, ardından denize atladı
Önce yola yattı, ardından denize atladı Ordu'nun Ünye ilçesinde önce caddede yere yatan, ardından ise denize atlayan S. Y. (32), kurtarıldı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, tedavi altına alındı.
8.11.2021 Haberler
Gözaltına alınmaktan kaçmak için denize atladı
Gözaltına alınmaktan kaçmak için denize atladı İzmir'in Balçova ilçesinde, polis tarafından yapılan kimlik sorgusunda aranması olduğu tespit edilen Sefa Ş., gözaltına alınmamak için denize atladı. Polislerin saatler süren ikna çabasına rağmen Sefa Ş. sudan çıkmak istemeyince, polis ekipleri şüpheliyi denize girip, çıkararak, gözaltına aldı.
24.02.2021 Haberler
Sarıyer'de genç kız arkadaşlarıyla sahilde otururken denize atladı
Sarıyer'de genç kız arkadaşlarıyla sahilde otururken denize atladı İstanbul Sarıyer'de, arkadaşlarıyla sahil kenarında sohbet ederken denize atlayan Aleyna Özçelik, vatandaşlarca kurtarıldı. Sahil Güvenlik ve itfaiye ekiplerince denizden çıkarılan Özçelik, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
14.10.2020 Haberler
Boğulmak üzereyken kurtarıldı, sözleri şoke etti
Boğulmak üzereyken kurtarıldı, sözleri şoke etti Kartal'da denize atlayan bir kişi, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Boğulmak üzereyken kurtarılan kişinin polise verdiği ifadede denize yüzmek için girdiğini söylediği öğrenildi.
1.01.2020 Haberler
Teklif ettiği kızdan olumsuz yanıt alınca denize atladı
Teklif ettiği kızdan olumsuz yanıt alınca denize atladı İstanbul Avcılar’da arkadaşlık teklif ettiği kızdan olumsuz yanıt alan kişi elbiseleri ile denize atladıktan sonra gözden kayboldu. Sahil Güvenlik teknelerinin denizden, Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sahilden yaptığı arama çalışmaları sırasında ıslak elbiseleri ile gelen Enser Cimşit, "Psikolojim bozuktu, kafamı dağıtmak için denize atlamıştım" dedi.
11.09.2019 Haberler
Denize atlayan genci çevredekiler kurtardı
Denize atlayan genci çevredekiler kurtardı Olay, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki eski Kartal İskelesinde meydana geldi. İskeleye gelen E.S., vatandaşların gözü önünde denize atladı. İhbar üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu sırada iskelede bulunanlar, gence can simidi attı. Bazıları da E.S.'ye yardım etmek için denize atladı. Can simidine tutunan E.S., kıyıya çıkarıldı. İlk müdahalesi gelen ambulansta yapılan E.S., Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gözetim altında tutulan E.S.'nin intihara mı kalkıştığı, yoksa alkol ve uyuşturucu alıp, bu maddelerin etkisi altında denize mi atladığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Sarıyer’de denize atlayan Kadın son anda kurtarıldı
Sarıyer’de denize atlayan Kadın son anda kurtarıldı Sarıyer sahilinde gelen bir kadın henüz belirlenemeyen bir nedenle kendini denize attı. Denizde çırpınan kadın son anda Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, saat 04:00 sıralarında Sarıyer Baltalimanı Sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre taksi ile Baltalimanı sahiline gelen Kadın, taksiden inerek yürümeye başladı. Bir süre yürüdükten sonra çantasını yere bırakan kadın daha sonra kendini boğazın soğuk sularına bıraktı. Bir süre sonra geri dönen taksi şoförü Kadını indirdiği yerde bulamadı. Ne olduğunu anlamayan taksi şoförü, kadın’ın suda çırpındığını görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sahil Güvenlik ekiplerinin çağrılmasıyla denize atlayan kadın sudan çıkartıldı. Sahil Güvenlik botuyla kıyıya getirilen Kadın’a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri olay yerinde yaptı. Ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şoku ile güçlükle konuşan ve soyadı öğrenilemeyen Aysun isimli Kadın’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Kayıp Ecem’in sırrı defineci Süleyman’da
Kayıp Ecem’in sırrı defineci Süleyman’da 11 gün önce kaybolan Ecem’in en son annesinin sevgilisi olduğu öne sürülen defineci Süleyman Kara ile buluştuğu ortaya çıktı. Bunalıma girip denize atlayan anne Esra Ercömert’in ise cesedine ulaşıldı
17.01.2018 Gündem
Denize atlayan kadının cesedi bulundu
Denize atlayan kadının cesedi bulundu Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde kayalıklardan denize atlayarak intihar ettiği iddia edilen Esra Ercömert'in (41) cesedi bulundu. Ercömert'in, kızı Ecem Balcı'nın (17) kaybolması ve rahim kanseri nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.
16.01.2018 Gündem
Son dakika... 17 yaşındaki kayıp kızın annesi denize atladı
Son dakika... 17 yaşındaki kayıp kızın annesi denize atladı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 10 gündür kayıp Ecem Balcı (17) her yerde aranırken, annesi Esra E. (41), Kandıra'da denize atladı. Esra E.'nin bulunması için çalışmalar sürüyor.
15.01.2018 Gündem
Son dakika... 17 yaşındaki kayıp kızın annesi denize atladı
Son dakika... 17 yaşındaki kayıp kızın annesi denize atladı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 10 gündür kayıp Ecem Balcı (17) her yerde aranırken, annesi Esra E. (41), Kandıra'da denize atladı. Esra E.'nin bulunması için çalışmalar sürüyor.
15.01.2018 Gündem
Denize düşen adamı kurtarmak için buz gibi suya atladı
Denize düşen adamı kurtarmak için buz gibi suya atladı Avcılar’da denize düşen bir adamı kurtarmak isteyen Cengiz Karababa isimli vatandaş buz gibi suya atladı. Denize düşen talihsiz adam hastaneye kaldırılırken, sudan çıkan Karababa çevrede bulunan vatandaşların getirdiği havluya sarınarak ısınmaya çalıştı. Olay, Avcılar Denizköşkler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahilde bulunan bir kişi denize düştü. Adamın çırpındığını gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada olay yerine gelen Cengiz Karababa isimli vatandaş denizde bulunan adamın hareketsiz biçimde su üzerinde bulunduğunu görünce hemen suya girerek talihsiz adamı sudan çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan talihsiz adam ambulans ile Avcılar Murat Köllük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Denize düşen adamın kimliği ise belirlenemedi. Cengiz Karababa kendisi geldiğinde, şahsın suda hareketsiz bir biçimde olduğunu belirterek, “Geldiğimde suda yatıyordu dalgıçları beklemeden çıkaralım dedim. Ben vatandaşlık görevimi yaptım” dedi. Denizden çıkan Karababa çevrede bulunan vatandaşların getirdiği havluy a sarınarak ısınmaya çalıştı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Denize atlayan genç kadını balıkçılar kurtardı
Denize atlayan genç kadını balıkçılar kurtardı Taksi ile Rumeli Hisarı önüne gelen genç kadın, taksiyi durdurarak kendini denize attı. Denizde çırpınmaya başlayan kadını etraftaki balıkçılar kurtardı. Olay, Sarıyer Rumeli Hisarı önünde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Şişli'den taksiye binen Zehra K. (21) Rumeli Hisarı önüne gelince taksiden indi. Birden koşmaya başlayan kadın, kendini boğazın serin sularına bıraktı. Ne olduğunu anlayamayan taksi şoförü Nizam Kadıoğlu, genç kadının peşinden koşsa da yetişemedi. Taksi şoförü, genç kadının suda çırpındığını görünce etraftaki balıkçı teknelerinden ve sabah koşusu için sahile gelenlerden yardım istedi. Bir yandan da olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekibi çağırdı. Sahile yanaşan balıkçı tekneleri Zehra K.'yi kıyıya çıkarttı. Üşümemesi için üzerine havlu örtülen Zehra K. gelen ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Taksi şoförü Nizam Kadıoğlu, "Şişli'den taksiye bindi. Bebeğe gideceğini ve sahilde yürüyeceğini söyledi. Rumeli Hisarı önüne gelince arabayı durdurdu. Taksiden inerek denize atladı. Orada bir amca vardı. Yardım etti. Ben de durumu sağlık ekiplerine bildirdim. Sahile yakın olan balıkçı tekneleri kadını kurtararak kıyıya çıkardı" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Gelinin ölümden döndüğü an
Gelinin ölümden döndüğü an Gelinin ölümden döndüğü an
11.09.2019 İlginç Videolar
Resmen ölüme atladı
Resmen ölüme atladı İddiaya giren genç kazanmak için 53 metre yükseklikten denize atladı. Korku dolu dakikaların yaşandığı o anlarda uzun süre suyun altında kalan genç bilincini kaybedince hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Karşısında polisi görünce denize atladı!
Karşısında polisi görünce denize atladı! Fatih Balat sahilinde 33 ayrı suçtan kaydı bulunan şüpheli, karşısında polisi görünce denize atladı. Yüzerek kaçmaya çalışan şüpheli, deniz polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O anlar ise polis kamerası tarafından kaydedildi. Edinilen bilgilere göre, Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlara yönelik başlattıkları çalışma sırasında 33 ayrı suçtan kaydı ve hapis cezası bulunan G.K. (32) isimli şüpheliyi Fatih Balat sahilinde bir kadınla otururken görmesi üzerine hemen harekete geçti. Polis şüpheliyi yakalamak için yanına yaklaştı. Polisleri fark eden şüpheli ise bir anda denize atlayarak yüzmeye başladı. Şüphelinin yüzerek kaçmaya çalışması üzerine polis durumu deniz polisine bildirdi. Olay yerine intikal eden deniz polisi şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Bu anlar ise polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yakalanan şüphelinin birlikte oturduğu G.Y. (33) isimli kadın serbest bırakılırken, G.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda can pazarı güvenlik kamerasında!
İstanbul Boğazı'nda can pazarı güvenlik kamerasında! Üsküdar’da tekerlekli sandalye ile denize atlayan engelli vatandaş için çevredekiler seferber oldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Üsküdar Meydanı’nda vapur iskelesinin hemen yanında deniz kenarına yaklaşan engelli bir vatandaşın denize atlama anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Dün tekerlekli sandalyesi ile deniz kenarına yaklaşan engelli vatandaş, bir ara yoldan geçen bir vatandaşın verdiği cep telefonunu denize attı. Olay yerine gelen polisle konuşan vatandaş, uzun uğraşlara rağmen ikna olmadı. Elinde bir çakı olan engelli vatandaş, bir süre sonra tekerlekli sandalyenin frenini bırakarak denize atladı. Bunun üzerine olay yerinde bulunan polis cep telefonu ile ambulans istedi. Çevredeki vatandaşlar ise olay yerinde toplandı. Bu sırada bir genç üzerini çıkararak hemen denize atladı. Denize atlayan genç tarafından kıyıya yaklaştırılan engelli vatandaş, çevredekilerin de yardımı ile denizden çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen engelli vatandaş, Haydarpaşa Eğitim ve Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayı gören Adem Helvacıoğlu, “Sabah saat 08.30 sıralarında bağırarak geldi buraya. Biraz da akli dengesi yerinde değil. Önceden de tanıyorum. Sürekli buralarda takılır. Burada biraz münakaşa yaptı. Elinde telefon vardı yere attı. Yanaşmayın dedi ve kendini attı. O sırada genç bir arkadaşımız da üzerini çıkarak denize atladı”
11.09.2019 Haberler