Denizli

Denizli

Son dakika Denizli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Denizli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Denizli haber sayfamızda...

Denizli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.301 denizli haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı
Son dakika... Meteoroloji yarın 17 kentte sarı alarm verdi! Hem sıcak hem yağmur uyarısı Meteoroloji haritayı güncelledi, yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek.
23.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Çocuk sesleri Ege’yi sardı
Çocuk sesleri Ege’yi sardı Ege Bölgesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanıyor.
22.04.2024 Ege
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali’nin üçüncü gününde rock müziğin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi sahne aldı.
22.04.2024 Ege
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil yeniden geliyor: Bu saatlere dikkat Meteoroloji haritayı güncellerdi. İstanbul dahil birçok kent için yeniden sağanak alarmı verildi. Orta ve Güney Ege için fırtına uyarısı yapıldı. Peki sağanak ve soğuk havalar kaç gün daha devam edecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.04.2024 Gündem
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı
Bolu'da can pazarı! 2 minibüs kafa kafaya çarpıştı; 11'i öğrenci 15 yaralı Bolu’nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştı. Kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Tek yumrukla hastaneye kaldırılmıştı! Seyisten 97 gün sonra haber geldi
Tek yumrukla hastaneye kaldırılmıştı! Seyisten 97 gün sonra haber geldi İzmir’de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını betona çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen motosiklet sürücüsü 27 metre savrularak hayatını kaybetti.
21.04.2024 Haberler
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu
Denizli'de feci ölüm! Bariyere çarptı, 27 metre savruldu Denizli’de direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçen motosiklet sürücüsü 27 metre savrularak hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 81 ilde 194 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 81 ilde 194 kişi yakalandı Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-13' operasyonlarına ilişkin detaylar belli oldu.
21.04.2024 Gündem
‘Narkoçelik-13’ operasyonlarında 194 şüpheli yakalandı
‘Narkoçelik-13’ operasyonlarında 194 şüpheli yakalandı Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen 'Narkoçelik-13' operasyonlarına ilişkin detaylar belli oldu.
21.04.2024 Haberler
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi
Yağışlar devam edecek mi? İl il hava son durum paylaşıldı, salı gününe işaret edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bölge bölge beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere yağmur bekleniyor mu? Hafta başında hava durumu nasıl olacak? Yeni harita yayınlandı. İşte haberin ayrıntıları...
21.04.2024 Gündem
Festivali zirveye çıkardı
Festivali zirveye çıkardı Edis, önceki akşam 13. Alaçatı Ot Festivali’nde sevenleriyle buluştu.
21.04.2024 Cadde
Korku dolu anlar! Hemzemin geçitte mahsur kalan TIR'a tren çarptı
Korku dolu anlar! Hemzemin geçitte mahsur kalan TIR'a tren çarptı Afyonkarahisar’da trenin TIR'a çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.
20.04.2024 Gündem
Ot Festivali’nde renkli kortej
Ot Festivali’nde renkli kortej Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Lal Denizli de binlerce vatandaş ile birlikte korteje katıldı.
20.04.2024 Ege
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı Denizli’nin Tavas ilçesinde, Milli Mücadele döneminin kahramanlarından 'Köpekçi Nuri Efe' anısına yaptırılan polyester karışımlı heykel, çıkan yangında zarar gördü. Kundaklama şüphesi üzerine polis, A.D.'yi (14) gözaltına aldı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İller tek tek sayıldı! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) uyarı üstüne uyarı yaptı! Cuma günü kuvvetli yağış ve fırtına geliyor. İller tek tek açıklandı. Cuma günü plan yapanlar dikkat! İşte merak edilen detaylar...
18.04.2024 Gündem
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Bu illere çok kuvvetli yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Denizli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.