Denktas

Denktas

Son dakika denktas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan denktas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan denktas haber sayfamızda...

Denktas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.965 denktas haberi bulunmuştur.
KKTC’de üniversite krizi büyüyor
KKTC’de üniversite krizi büyüyor Sahte diploma, yolsuzluk, kaçak kurumlar… ‘Üniversite adası’ KKTC’de büyük kriz var. Eğitimciler, üniversite sayısının kontrolsüzce artırılması, yeterli denetimlerin yapılmaması nedeniyle yaşananların şaşırtıcı olmadığı görüşünde.
13.03.2024 Eğitim
Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı
Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı babaanne ve torunu yaralandı.
1.03.2024 Haberler
Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı
Metrelerce savruldular! Feci kazada babaanne ve torunu yaralandı Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı babaanne ve torunu yaralandı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC'nin tarihi lideri Rauf Denktaş'ı anma toplantısındaki konuşmasında KKTC'nin gelişebilmesi, Doğu Akdeniz bölgesinde bir çekim merkezi haline getirilmesi için ortak çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı.
20.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC'nin tarihi lideri Rauf Denktaş'ı anma toplantısındaki konuşmasında KKTC'nin gelişebilmesi, Doğu Akdeniz bölgesinde bir çekim merkezi haline getirilmesi için ortak çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı.
20.02.2024 Gündem
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz'
'Türkiye ile birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı içindeyiz' Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Güçlü ve yeni Türkiye Yüzyılı’nda, emin adımlarla Türkiye Cumhuriyeti milli savunma sanayi gibi büyük projeleri başarırken, Doğu Akdeniz'de bağımsız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve mavi vatanda ve göklerde hava sahasında büyük milletimizin ulusal ve milli çıkarları bakımından birlikte geleceğe yürümenin bahtiyarlığı ve mutluluğu içerisindeyiz” açıklamasını yaptı.
12.02.2024 Dünya
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Gündem
Zehra Çatal'ın katiline verilen ceza belli oldu
Zehra Çatal'ın katiline verilen ceza belli oldu Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu'nun cezası açıklandı.
12.01.2024 Gündem
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Zehra Çatal'ı iş yerinde katletmişti! Şok suçlama
Zehra Çatal'ı iş yerinde katletmişti! Şok suçlama Antalya’da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı” dedi.
25.12.2023 Gündem
Zehra Çatal'ın ölümünde yeni detaylar: Milyonluk proje yapıyorduk, tehditle ortak olmak istiyordu
Zehra Çatal'ın ölümünde yeni detaylar: Milyonluk proje yapıyorduk, tehditle ortak olmak istiyordu Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren Yılmaz Fahrioğlu'nun (45) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan kadının dayısı Erol G., “Zehra'nın Yılmaz'a borcu vardı. Biz milyonluk proje yapıyorduk. Yılmaz, verdiği paranın fazlasını istediği için tehditle projeye ortak olmak istiyordu" dedi.
30.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Kıbrıs açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Kıbrıs açıklaması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Kıbrıs Türk halkı adadaki köklü geçmişiyle bu topraklarım daima asli unsuru olmuştur” ifadelerini kullandı.
15.11.2023 Gündem
İnşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldürmüştü! Şoke eden ses kaydı: Seni de öldüreceğiz
İnşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldürmüştü! Şoke eden ses kaydı: Seni de öldüreceğiz Antalya’da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), olayda mağdur olduğunu öne sürerek, kendini savundu. Öte yandan Çatal'ın babası şikayetçi olmazken gönderdiği ses kayıtları da ortaya çıktı.
26.10.2023 Gündem
Rusya ve Ukrayna’ya yeni elçiler atandı
Rusya ve Ukrayna’ya yeni elçiler atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 ülkeye büyükelçi ataması gerçekleştirdi.
14.09.2023 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ülkeye büyükelçi atandı
Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 ülkeye büyükelçi atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı.
13.09.2023 Gündem
16 aylık SMA hastası bebeğin bağış kumbarasını çaldı
16 aylık SMA hastası bebeğin bağış kumbarasını çaldı İstanbul Zeytinburnu’nda SMA hastası Efnan Dua Sak'ın tedavisi için işyerinin önüne bırakılan bağış kumbarası çalındı.
30.08.2023 Gündem
Zehra'yı 9 el ateş edip öldürdü! Katilden şok sözler
Zehra'yı 9 el ateş edip öldürdü! Katilden şok sözler Zehra Çatal'ın 9 el ateş edilerek öldürülmesiyle yargılanan sanık Yılmaz Fahrioğlu (45) mahkemede konuştu.
24.08.2023 Gündem
Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde altın kemer Ali Gürbüz'ün
Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde altın kemer Ali Gürbüz'ün Manisa'da düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde İsmail Koç'u finalde mağlup eden Ali Gürbüz, altın kemerin sahibi oldu.
20.08.2023 Güreş
İnşaat şirketinde ölüm görüşmesi! 9 kurşunu böyle savundu
İnşaat şirketinde ölüm görüşmesi! 9 kurşunu böyle savundu Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edilirken iddianamedeki ifade de ortaya çıktı.
15.08.2023 Gündem
Erdoğan'dan dünyaya 'KKTC'yi bir an evvel tanıyın' çağrısı
Erdoğan'dan dünyaya 'KKTC'yi bir an evvel tanıyın' çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Resmi Töreni’nde konuştu. Dünyaya KKTC çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM kürsüsünden tüm dünyaya yaptığım tarihi çağrıyı tekrarlıyorum, gelin Ada’daki gerçeklere daha fazla sırtınızı dönmeyin ve KKTC'yi bir an evvel tanıyın." dedi.
20.07.2023 Gündem
‘Türkiye her alanda KKTC’nin yanındadır’
‘Türkiye her alanda KKTC’nin yanındadır’ TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ilk resmi ziyaretini KKTC’ye gerçekleştirdi.
12.07.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, KKTC ve Azerbaycan'a gidecek
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, KKTC ve Azerbaycan'a gidecek Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanı seçildikten sonraki ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ile Azerbaycan'a gerçekleştirecek.
9.07.2023 Gündem
‘KKTC’nin tanınması temel hedefimiz’
‘KKTC’nin tanınması temel hedefimiz’ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Kıbrıs meselesinin, Kıbrıs Türk halkının meşru haklarını ve güvenliğini teminat altına alacak şekilde çözüme kavuşturulması, ülkemizin en önemli önceliklerinden biridir” dedi.
20.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyaretleri kapsamında Dr. Fazıl Küçük Anıtı'nı ziyaret etti.
19.06.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar: Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç oluyor
Dışişleri Bakanlığı’nda yeni atamalar: Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç oluyor Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği’ne Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç’in getirilmesi kararı alındı.
17.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Denktas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.