Spor Günlüğü - 24 Ocak 2017
Spor Günlüğü - 24 Ocak 2017 Galatasaray'dan ayrılıp Kızılyıldız'a transfer olan ABD'li uzun Deon Thompson, eski koçu Ergin Ataman ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.   Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş'tan kiraladığı Cenk Akyol ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.   Transfer arayışlarını sürdüren Best Balıkesir, Euroleague ekiplerinden Barcelona'dan ayrılan pivot Joey Dorsey'le söz kesti, ancak imzayı beklemeye aldı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 9 karşılaşma ile devam etti. Ligin favorilerinden Golden State Warriors deplasmanda karşılaştığı Miami Heat'e mağlup olmaktan kurtulamadı.    Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Gael Monfils'i 4 sette geçen Rafael Nadal, adını çeyrek finale yazdırdı.
24.01.2017 Programlar
Deon Thompson Kızılyıldız'la anlaştı
Deon Thompson Kızılyıldız'la anlaştı Galatasaray Odeabank ile sözleşmesini fesheden ABD'li uzun forvet Deon Thompson, Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımıyla anlaşma sağladı.
1.07.2020 Basketbol
Galatasaray ile Deon Thompson'ın yolları resmen ayrıldı
Galatasaray ile Deon Thompson'ın yolları resmen ayrıldı Galatasaray Kulübü Amerikalı uzun forvet Deon Thompson ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiğini resmen açıkladı.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 13 Temmuz 2016
Spor Günlüğü - 13 Temmuz 2016 Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz sezon Bayern Münih forması giyen ABD'li uzun forvet Deon Thompson ile bir senelik anlaşmaya vardı.   Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, gündemine Erick Green'i aldı.    Darüşşafaka Doğuş'ta iyi bir sezonu geride bırakan ve Rio elemelerinde A Milli Takım'ın öne çıkan isimlerinden olan Semih Erden ABD'ye gitti.   Forvet transferine odaklanan Anadolu Efes, Barcelona'nın eski yıldızı DeShaun Thomas ile görüşüyor.
13.07.2016 Programlar